-
- Konu Sahibi possibleornot
bu nasıl saçma bir mantık ya adam eşkiya resmen. siz de kiracıya üzüldüm diye duyar kasıyorsunuz aklınızca.Kiracıya üzüldüm. Adam haklı madem oğlunu oturtacaktı kiracı koymasaymış. İnsanlar bir düzen kuruyor. Ben bu evde şu kadar oturur çıkarım diye gitmiyorlardır eve.
sizin kafanız mı güzel?Bilmiyorum ama adam biraz erken söyleseydiniz demiş. Demekki o kiracının yeni bir ev bulması için daha önceden söylemeleri gerek. Yani bi anda bi düzeni alıp başka yere taşımak kolay işler değil.
konu sahibi burada ciddi bir şekilde derdini paylaşmış.Belkide kiracınız benimdir
Çıkmıyorum kardeşim benim bissürü davam var zaten birde siz açarsınız nolcak
sizi bu kadar zor duruma düşüren adamın neyine üzüldünüz?Kiracıya ben de üzüldüm. Hayat şartları çok zor. Keşke imkanı olsaydı kendi evini alabilseydi.
Sonra da ceza avukatı tutsunlar mahkeme için. Bu nasıl tavsiye ya resmen suça teşvik. Bence de kiracı haksız bu durumda yasal hakları mahkeme uzasa bile illa çıkacaklar 1. Derece yakını oturacağı için. Ama suça teşvik etmek ne demek. Ayrıca tüm kiracılar genellemeyin lütfen sıkıntılı kiracı olduğu kadar sıkıntılı ev sahibi de var.
Üf şaka mısınız ya kajdjsjdjd.Kiracıya üzüldüm. Adam haklı madem oğlunu oturtacaktı kiracı koymasaymış. İnsanlar bir düzen kuruyor. Ben bu evde şu kadar oturur çıkarım diye gitmiyorlardır eve.
O zaman kiracı olmanıza ithafen yazıyorum;Belkide kiracınız benimdir
Siz yazdınız diye hemen adam tutmayacak olmaları sizin yaptığınızın yanlış olduğunu ve suça teşvik olduğunu değiştirmez diye düşünüyorum.Zaten ben yazdım diye hemen bir adam tuttular :) valla mahkemeler bir ömür sürüyor insanda ne sabır kalıyor ne sinir sonunda haklı çıksan ne olur. Kiracılar kanundaki açıkları kullaniyorlar.
Ne saçmalıyorsun sen ya. kiracı için mi ev alacak insanlar. Çocuk ana rahmine düşünce kiracıya çık evladım için boş bırakacam illaki bundan 25 yıl sonra evlenir mi desin. Sonsuza kadar oturacak ev arıyorsanız ev alın. Milletin evini gasp etmeyin.Kiracıya üzüldüm. Adam haklı madem oğlunu oturtacaktı kiracı koymasaymış. İnsanlar bir düzen kuruyor. Ben bu evde şu kadar oturur çıkarım diye gitmiyorlardır eve.
Haklisiniz ama 6 yiĺ da uzun bir sure. 1yil sonra dememiş ki çıkın diye.Kiracıya üzüldüm. Adam haklı madem oğlunu oturtacaktı kiracı koymasaymış. İnsanlar bir düzen kuruyor. Ben bu evde şu kadar oturur çıkarım diye gitmiyorlardır eve.
İşte bu tip kiracılar aha bidar sultan ve türevleridir.Kiracıya üzüldüm. Adam haklı madem oğlunu oturtacaktı kiracı koymasaymış. İnsanlar bir düzen kuruyor. Ben bu evde şu kadar oturur çıkarım diye gitmiyorlardır eve.
Siz yazdınız diye hemen adam tutmayacak olmaları sizin yaptığınızın yanlış olduğunu ve suça teşvik olduğunu değiştirmez diye düşünüyorum.
15 yıl kredi odeyip ev aliyoruz. O krediyi odeyecegiz diye bogazimizdan kisiyoruz. Kiracilarin tutumuda bu iste. çalış az ye sende kendine ev al baskaninin evine coreklenme. Alismissiniz yatip, beles yasamaya (sozum akli basinda olan, uzlasilabilir kiraci ve ev sahiplerine degil)Belkide kiracınız benimdir
Bu kiracılarin edepsizliği de moda oldu. Burda bile ev sahiplerini zora sokacak laflar yazilio surekli yok çıkma yok bisey yapamaz. Gayet yapılır, sözleşmesi bitiyormuş zaten çıkarırsınız her türlü. 5 yil da dolmuş yeniden değerleme yapilmasi lazim tabiki kirada. İnsanların evi var diye paraya ihtiyacı yok sanan terbiye yoksunu arsız dolu memleket.
Kiracıya üzüldüm. Adam haklı madem oğlunu oturtacaktı kiracı koymasaymış. İnsanlar bir düzen kuruyor. Ben bu evde şu kadar oturur çıkarım diye gitmiyorlardır eve.
Ben kornaya asılıyorum öyle tiplere.devlet biraz kiracıyı destekleyince insanlar mokunu çıkardı hemen ,
birde araçlar yayalara yol verecek dedi diye 10 dk insankların yürümesini bekliyoruz ,bu yol benım gibi yavaş yavaş gidiyorlar ,