Kiracı çıkmıyor, bir akıl verin hanımlar

Maaşımın yarısını kiraya verecektik ev olduğu halde.Kiracının bulamadığı evi ben nasıl bulacaktım ?
Burda acımasız olan taraf hangimiz oluyoruz
Yine aynı durumdayız

Valla kiracılar şunu anlamıyor. O çıkmazsa biz kirada olacağız. Evimiz varken neden kirada oturalım? Ben neden ev varken maaşımın yarısını kiraya vereyim? Ev sahiplerinin adı çıkmış, kiracılar da keşke empati kurabilse

Ben kiracıların cok arsızlastıgını düsünüyorum artık maalesef. Beni germeyinmis adama bak, sanki babasının evi. Asırı sinirlendim gercekten
Ya sormayın. 8 sene oldu taşınalı, ilk taşındığı zaman benim de evim var işime yakın diye buradan tutuyorum iki sene içinde ev alıp çıkacağım o zamana kadar bana çıkın demeyin dedi zaten sorun yok biz 3 yıllığına gidiyoruz dedik oldu 8 sene. Birden süreler değişti tayinimiz çıktı biz de hazırlıklı değildik zaten ama yapacak bir şey yok. Benim de ev sahibim sürekli arayıp evi kiracılara göstermek istiyor. Evin fotoğraflarını istiyor.

Bu durumu yaşayıp benimle aynı durumda olmanı istemezdim :)
Bizde şartlar zorlanıp çözüm bulundu. Ama ben sanki kendi evinmiş gibi (haklı bir sebebimiz olmasına rağmen) çöreklenmeyi anlamıyorum.

Ay hemen ihtar mihtar cekin cok kızdım gercekten. Ben hem ev sahibi hem kiracıyım, biri bana cık derse gercekten gönül rahatlıgı ile asla asla oturamam

İhtar çekin aynı ilde başka eviniz yok ve tayin durumu var evde oturma ihtiyacı olduğuna dair ihtar çekin vakit kaybetmeden noterden böylece yasal süreç başlasın sözleşme durumuna göre 6 ay süresi oluyor sonrada dava açıyorsunuz.

Oğlum oturacak diye ihtar çekerse 6 aya boşaltmak zorunda

Bu yüzden bu kadar ayak sürümüş demek ki
En sapa yere gitse 2000'den aşağı kiraya ev bulamaz
Aynen öyle
Şöyle söyleyeyim ben 9 sene önce ilk evlendiğimde oturduğumuz semt öyle lüks falan değildi apartman da döküntüydü ama evin içi yapılıydı tek avantajı buydu odaları küçücük hatta bi odası bağımlı oda vs o zaman zar zor 850 TLye ablaşmıştık ev sahibiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…