Kira sözleşmesi maddeleri ?

Eee bu adam kalkip evi satti diyelim biz magdur olacagiz ? 1 yil dolmadan satarsa bizi magdur ederse ne olacak ?

Eee bu adam kalkip evi satti diyelim biz magdur olacagiz ? 1 yil dolmadan satarsa bizi magdur ederse ne olacak ?
O da geldi başımıza :) ev sahibi yabancılara satmıs evi. Ve biz taşınalı 4 ay olmustu eşyalarımın hepsi sıfırdı. Emlakçı benim eşyalarımla berebar satmıs. Biz yeni ev sahibi ile konustuk, adam dolandırıldığını anladı. Benim nakliye ücretimi + yeni tuttuğum evin bedelini ev sahibi karsıladı. Çünkü her ne kadar wv almıs olsa bile adalet kiracıdan yana sizi öyle rast gele sokağa atamazlar.

Cok teşekkürederim :) valla siz ilk kaynaktan bilgi gibi oldunuz her durumu yasamissiniz maalesef

Asla her maddeyi tek tek okumadan da yapmam zaten.

Kontratin 1 yil olmasi sorun olur mu acaba ? 1 yil bitiminde evi satiyorum deyip bizi çıkarır mi acaba ?

Ztn 1 yıla sanırım 3 ay kala bildirimde bulunma hakkı var bulunmazsa 10 yıl devreye giriyor ilk yıl böyle bir durum var malesef

Hayir evin stopaj olmaz , stopaj isyeriyle alakalıdır
Emlakci ile görüşün, bu kontrat nedir diye sorun , ev kiraladiginizi bu kontratın isyeri kontratı olduğunu söyleyin, gidin kirtasiyeden bi ev kira kontratı alın onu imzalayın ve imzalatin

Tamam cok teşekkürederim verdiginiz bilgi icin. Dediginiz gibi yaparim yarin gider alirim. Geriye kalan maddeleri elle yazsam sorun olur mu ?

Tamam cok teşekkürederim verdiginiz bilgi icin. Dediginiz gibi yaparim yarin gider alirim. Geriye kalan maddeleri elle yazsam sorun olur mu ?
Hayir olmaz ama elle yazılanların yanına da tarih atıp imzalasin iki taraf da , ileride sorun olursa sonradan eklenmiş diyemezler böylelikle

Aynen bende bunu soruyorum sizlere. Ben niye kontrat oncesi borclari devralayim ki.

Evet oradaki madde mantıksız olmuş, sizden önceki kiracının borcu var diyelim niye siz ödeyesiniz ki?

Kontrattaki maddeler çok basit ve kısa yazılmış, baskı hatası olabilir. Stopaj deniyor, evin stopajı olmaz ki nerden almışlar bu kira kontrat örneğini?

Ev sahibine bu madde ile neyin kastedildiğini sorun ona göre düzeltirsiniz.

Ayrıca devir ve ciro ifadeleri de hatalı, iş yeri devredilir ev değil.

Ev sahibi bilmiyor emlakci kuzeni hazirlamis

O

O zaman ben pc den yazip cikartayim daha iyi.
Merhabalar, evet arkadaşların bir çoğunun dediği gibi kontratta sıkıntılar var. Ben avukatım, bu alanda yapmıyorum ama hakimimdir genele. Ben acaba size buradan mesajlardan PDF atabiliyor muyumdur bilmiyorum. Benim hazırladığım güzel bir kontrat var kendi kiracıma da bunu imzalattırdım. Eğer isterseniz ve yollanıyorsa atayım size kontrol edersiniz.

Cok ama cok minnettar kalirim inanin

Kuzen de googledaki ilk sonucu alıp göndermiş.

İnternetten düzgün bir örnek siz bulun, oradaki maddelere göre düzenlesinler.
Iste oyle olsa anlarim da 14. Maddeyi degistirmeyi de ihmal etmemis

Iste oyle olsa anlarim da 14. Maddeyi degistirmeyi de ihmal etmemis

Bir dakika bir dakika ben google dan bulmuştur derken şaka yapıyordum, sizin sözleşmenin örneği gerçekten birinci sayfada ve evet o madde değişmiş.

Hay allah iyiliginizi versin sabah sabah ne güldüm. Ben simdi pc den oturum kendim yazip emlakciya gonderecgim. Kabul ederse etsin etmezse baska ev bakacagiz

Arkadaşlar sozlesme ve kontrati bugun imzalayacagiz. Ama tasinma opsiyonu istedik 10 gun verdiler. Bu durumda sozlesme kontrata hangi tarihi yazacagiz. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…