Ev sahibi sizi tanımadığından işini garantiye alıyor 6 aylık alarak kirayıBiz cok uyguna bir ev bulduk arkadaslar.
Sahibi 6 ay pesin istiyor kirayi ve kira bedeli kadar depozito, birde emlakci 1 kira bedeli istiyor.
Düşündük taşındık maddi açıdan zorlamaz ama anlamadik neden 6 ay pesin ister acaba ?
Emlakci da kontrat ornegine bakin diye atti. Hususi sartlar da ki 14 numara kafama yatmadi ?
Bu kontrat sozlesme konusunda ne yapilir ne edilir lutfen yardimci olur musunuz ?
Yemin ederim stres mideme vurduanlatamadiysam kusura bakmayin sorun yazarim. Disardayim bir elde bebek bir elde telefon.
Eki Görüntüle 3172586
Kontrat tarihine kadar olan borclar nasil benim oluyor ?Artık kiracılar da 1 ya da 2 yıllık peşin ödüyor kirayı.
14. madde normal değil mi?
Borçsuz teslim alınır/edilir.
Kontrat tarihine kadar ibaresi dogru bir ibare mi yani ?Genelde bir yıllık peşin isterler, peşin istemek özellikle son dönemde revaçta, böylelikle bir süre kira tahsili konusunda endişesi olmuyor ev sahiplerinin. 14. maddede bir şey yok, apartmanın standart aidatını ödemek mesela sizin sorumluluğunuz, bu tarz ödeme ve borçları belirtmek amaçlı standart maddeler.
Asli acikcasi pesin vermeyi bizde pek mesele etmedik 1 yillik dese zorlar verirdik. Bir iki madde daha aciklayici olmali sanirim.Kiralar o kadar uçtu ki, millet evi tutuyor tutmasına ama ödeyemiyor tabi. O yüzden şimdi bu kadar yüksek peşinatlar türedi Jes. Annemlerin ordaki fiyatlar ne alemde diye bakıyordum , çok fazla 1 yıllık peşin isteyen ilan gördüm.
Aynen bende bunu soruyorum sizlere. Ben niye kontrat oncesi borclari devralayim ki.14. Madde yanlis. Kiraci yerine mal sahibi yazmasi gerekiyor. 15de zaten kiraciya ait olan yazilmis. 14u duzelttirin
Evet arkadaslar da oyle dedi. Bende bunu kabul edememiştim.14.maddede kontrat tarihinden önceki giderler ev sahibine aittir olmalı.
Kombi calisiyor dedi ama ben bakimini yaptir dedim adama. Oda dogalgazi actirdigimizda ancak bakim yaptirabilirmis. Kombi bakim yerini aradim onlarda aynısını dedi. Su kacagi yokmus alt kat ile konustum. Zaten biz en ustte dugumuz icin direk rutubete baktim oda yoktu. Bakalim.eski kiracinin numarayi aradim simdi onu soracagim.Kombi varmi calisiyrmi duvarlara bakin su kacagi vs rutubet bile olabilir tavanada bakin tavandan kacan şu kaçakları olabilir
Kombi calisiyor dedi ama ben bakimini yaptir dedim adama. Oda dogalgazi actirdigimizda ancak bakim yaptirabilirmis. Kombi bakim yerini aradim onlarda aynısını dedi. Su kacagi yokmus alt kat ile konustum. Zaten biz en ustte dugumuz icin direk rutubete baktim oda yoktu. Bakalim.eski kiracinin numarayi aradim simdi onu soracağımKombi varmi calisiyrmi duvarlara bakin su kacagi vs rutubet bile olabilir tavanada bakin tavandan kacan şu kaçakları olabilir
6 aylik kira acikcasi normalse bizi cok sarsmaz. Hani ben altinda birsey mi vardir diye sordum. Eski kiraciyi buldum soracagim. Boyasiz aldim boyasiz veririm dedim. Ev temizdi baya boyatmayi düşünmüyorumEv sahibi sizi tanımadığından işini garantiye alıyor 6 aylık alarak kirayımaddeler normal kira sözleşmesi maddeleri. Evin her hangi bir aidat borcu elektrik su doğalgaz borcu var mı öğrenin mutlaka birde boya li mi boyasız mi size ne düşüyor onu da öğrenin onun dışında herhangi bir sıkıntı görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?