- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.832
- 598
- 31
Tamam o zaman 18 aralik yazacagiz tarihe. Peki paralari bugun gonderdermem sorun olur mu ?eve giriş tarihi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o zaman 18 aralik yazacagiz tarihe. Peki paralari bugun gonderdermem sorun olur mu ?eve giriş tarihi olsun
o sözleşme sonuna bir madde olarak,18 aralıkta başlanacak kira kontratının aralık ayı kira ödemesi 7 aralık 2022 tarihinde (net miktar) ..TL ödenmiştir.yazarsanız sorun olmaz.Tamam o zaman 18 aralik yazacagiz tarihe. Peki paralari bugun gonderdermem sorun olur mu ?
Minnettarim cok teşekkürederim.o sözleşme sonuna bir madde olarak,18 aralıkta başlanacak kira kontratının aralık ayı kira ödemesi 7 aralık 2022 tarihinde (net miktar) ..TL ödenmiştir.yazarsanız sorun olmaz.
rica ederim güle güle oturun <3Minnettarim cok teşekkürederim.
Birsey diyecegim peki onden depozito kirayi yollasam bu adam tadilatlari geciktirse yapmazsa bazilarini ne olacak bu durumda ? Sozlesmeye bunu da ekleteyim mi nasil ekletebilirimo sözleşme sonuna bir madde olarak,18 aralıkta başlanacak kira kontratının aralık ayı kira ödemesi 7 aralık 2022 tarihinde (net miktar) ..TL ödenmiştir.yazarsanız sorun olmaz.
Birsey diyecegim peki onden depozito kirayi yollasam bu adam tadilatlari geciktirse yapmazsa bazilarini ne olacak bu durumda ? Sozlesmeye bunu da ekleteyim mi nasil ekletebilirim
Birsey diyecegim peki onden depozito kirayi yollasam bu adam tadilatlari geciktirse yapmazsa bazilarini ne olacak bu durumda ? Sozlesmeye bunu da ekleteyim mi nasil ekletebilirim
Arkadaşlar sozlesme ve kontrati bugun imzalayacagiz. Ama tasinma opsiyonu istedik 10 gun verdiler. Bu durumda sozlesme kontrata hangi tarihi yazacagiz. ?
Pimapenlere bakacak mutfak cami kirik onu takacak. Dolap icin marangoz filan cagiracak. Camasir makinasi yerini ayarlatacak.yapılacak tadilatlar nedir?
Bende 10 gun sonrayi yazacagim. Hazirladim sayilir ama bu tadilat kismi kafami kurcaladi. Biz vu adama paralari bugu. Verdik diyelim bu 10 gunde yapar mi tadilati ya da ne bileyim ya yapymazsa.10.günün sonundaki tarihi yazarsınız, bu aranızdaki anlaşmaya bağlı, bazen kiracıların ne zaman taşınacağı belli olmuyor.
Tama.o zaman ben sozlesmeye tasinma oncesi bu bu tadilatlar yapilacaktir diyeyim. Eger yapilmazsa kiraci girince yaptiracak ve 7. Ay kirası yerine sayacaktir diyeyim.Nasıl tadilatlardan bahsediyoruz?
Aksi belirtilmedikçe kiracı evi gördüğü haliyle teslim almış kabul edilir. Taşınmadan öncesi veya sonrası bazı işler yapılacaksa bunları ayrı bir maddede belirtebilirsiniz. Aranızda anlaştığınız haliyle detaylı bir şekilde yazarsanız sıkıntı olmaz.
normalde tadilatlar yapılır eve öyle taşınılır.Tama.o zaman ben sozlesmeye tasinma oncesi bu bu tadilatlar yapilacaktir diyeyim. Eger yapilmazsa kiraci girince yaptiracak ve 7. Ay kirası yerine sayacaktir diyeyim.
Ev sahibine söylememize gerek yok, kontrat tarihinden sonra kombiye bakımı siz yaptırıp, masrafı kiradan düşebilirsiniz.Kombi calisiyor dedi ama ben bakimini yaptir dedim adama. Oda dogalgazi actirdigimizda ancak bakim yaptirabilirmis. Kombi bakim yerini aradim onlarda aynısını dedi. Su kacagi yokmus alt kat ile konustum. Zaten biz en ustte dugumuz icin direk rutubete baktim oda yoktu. Bakalim.eski kiracinin numarayi aradim simdi onu soracagim.
Cok ama cok teşekkürederim.Ev sahibine söylememize gerek yok, kontrat tarihinden sonra kombiye bakımı siz yaptırıp, masrafı kiradan düşebilirsiniz.
Boya, bakım gibi şeyleri siz yaptırırsanız, evden çıkarken yaptırmanıza gerek yok, eğer ev sahibi yaptıracaksa, çıkarken sizin de temiz vermeniz gerekir.
14. maddeye gelince, aidat, bina elektriği, görevli maaşı gibi ortak giderleri kiracı öder. Demirbaşı ve görevli çıkarılacaksa tazminatını ev sahibi öder.
Bina ve site yönetimi firmasında çalışıyorum, istediğinizi sorabilirsiniz.
Oyle aman aman bisey yok 4 5 gunde biter ama yine de sozlesmeye ekledim eksik kalan olursa tasinma sonrasi ev sahibi karsilayacak karsilamazsa kiraci yaptirip kiradan dusecektir yazdim.normalde tadilatlar yapılır eve öyle taşınılır.
ev sahibiyle bence önce bu durumu konuşun tadilat kaç haftada biter,bittiği tarih evin kontrat başlanma tarihi olsun bu şekilde daha sağlıklı olur
Çok güzel ekleme yapmanız iyi olmuş, yapmasanız bile yasal olarak hakkınız bu şekilde ama böylece garanti olmuş.Cok ama cok teşekkürederim.
Boya yaptirmayacagim onu ekledim maddelere.
Birde tadilat ile ilgili de şunu yazdim Tasinma sonrasi eksik yapilan tadilatlar kiraci tarafindan yapilacak ve mal sahibi karsilamak istemezse kiradan dusecektir dedim.
Demirbas ve kat mulkiyetinden dogan giderler ev sabibine aittir kiraci kullanima bagli gecici giderleri karsilayacaktir yazdim.
Yok en ufak seyi dahi kayıt altina aldım umarım uğraştırmaz bizi de bilmiyorum bu evi satar mi satmaz mi onu bilmiyorum işte.Çok güzel ekleme yapmanız iyi olmuş, yapmasanız bile yasal olarak hakkınız bu şekilde ama böylece garanti olmuş.
Bir konudan daha bahsedeyim, eğer ayın ortasında taşınırsanız, bina ortak giderinin yarısını ev sahibi karşılamalı, siz kontrat tarihinden sonrasından sorumlusunuz, öncesi ona ait, ev sahibiniz üçün beşin hesabını yapıyorsa, hesaba bunu da kattırın.