• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kira sözleşmesi maddeleri ?

Arkadaşlar bugün imzalari attik. Herşeyi ama Herşeyi yazi altina aldim sozlesmeye ekletip imzalattim.

Emlakçı da demirbaşi kayit altina alalim kabul ediyoruz dedi.

Banka havalesi ile 6 aylik kirayi gonderdim bunu da kayit altina aldim onu da imzalattim.

Depozitoyu da ayri havale edip aciklamalara yazdim.

Evle ilgili ucu acik birsey bırakmadım. Umarim magdur olmayiz.

Sanirim suan icin evi satmadığı surece bizi cikaramaz. Satarsa da ne olur halimiz bilmiyorum 😵‍💫

Tahliye taahutnamesi imzalatmak istedi onu kabul etmedim lakin diretince imzaladim. Ona da tahliye tarihini istedigini yaz dedi 2030 yilini yazdim.
tarih boş bırakılıyor tahliye tarihini belki 2024 te isteyecek o sözleşmede 2030 imzalandığı için beklesin o zaman :)
Hayırlısı olsun iyi yapmışsınız.

• Komik
Reactions: JES
Arkadaslar benim kontrat 18 inde basliyor lakin ev sahibi elektrik suyu alirsam ustume ve actirirsam tadilat isleri icin gerekli dedi. Ben yarin gidip alsam ustume sorun olur mu ilerde bu durum ? Eski kiracidaymis en son o kapattirmis 3 ay once

Arkadaslar benim kontrat 18 inde basliyor lakin ev sahibi elektrik suyu alirsam ustume ve actirirsam tadilat isleri icin gerekli dedi. Ben yarin gidip alsam ustume sorun olur mu ilerde bu durum ? Eski kiracidaymis en son o kapattirmis 3 ay once
Evin suyu elektriği kapalı mı şuan yani mecbur üzerinize alacaksınız zaten ha şimdi ha 18 de fark etmez elektrik ve su olmayan evde de tadilat yapamaz adam .

• Beğen
Evin suyu elektriği kapalı mı şuan yani mecbur üzerinize alacaksınız zaten ha şimdi ha 18 de fark etmez elektrik ve su olmayan evde de tadilat yapamaz adam .
Cok teşekkürederim hani yasal bir sikinti cikar mi diye sormak istemistim. Tamam yarin gider alirim üstüme 3 unude. Bende tadilati yapamaz biliyorum sadece sorun olacakca 10 gun erteler actirdigimda yapmasini soylerdim sorun olursa.

O maddeyi ve sonraki maddeyi kontrat tarihleri icerisinde olan borçlar şeklinde düzelttirin. Şu anki haliyle önceki ve sonraki borçları da kabul ediyor gibi anlaşılıyor.
Eve de bakarsinız zaten detaylı,abonelikleri de inceleyin fatura/aidat vb borc varmi diye. Belki sadece yazım hatasıdır ama temkinli olun yine de.

• Beğen
Cok teşekkürederim hani yasal bir sikinti cikar mi diye sormak istemistim. Tamam yarin gider alirim üstüme 3 unude. Bende tadilati yapamaz biliyorum sadece sorun olacakca 10 gun erteler actirdigimda yapmasini soylerdim sorun olursa.
Siz bilirsiniz isterseniz dediğiniz gibi yapin ama 10 gün erteleyince taşınma işiniz de ertelenir birde yinede sorgulatin borcu harcı var mı büyük ihtimalle yoktur olsa bile kapatırken abonelik parasından düşüyorlar.

Siz bilirsiniz isterseniz dediğiniz gibi yapin ama 10 gün erteleyince taşınma işiniz de ertelenir birde yinede sorgulatin borcu harcı var mı büyük ihtimalle yoktur olsa bile kapatırken abonelik parasından düşüyorlar.
Zaten ev sahibinin hic alakasi yok eski kiraci kapatip gitmis. Bende yeni actiracagim. Ya sorun olmayacaksa 1 hafta onceden actiririm ne olacak ki. Ama ilerde bir sorun olursa yasal olarak sikinti yasamak istemem

O maddeyi ve sonraki maddeyi kontrat tarihleri icerisinde olan borçlar şeklinde düzelttirin. Şu anki haliyle önceki ve sonraki borçları da kabul ediyor gibi anlaşılıyor.
Eve de bakarsinız zaten detaylı,abonelikleri de inceleyin fatura/aidat vb borc varmi diye. Belki sadece yazım hatasıdır ama temkinli olun yine de.
Dun kontrati imzaladik bende güven sorunu olusunca ben duzenleyecegim dedim kabul etti emlakci sartlarimi herseyi yazdim boyasi eşyası neyi varsa. Kontrol ettiler ev sahibi de imzaladı.

Aidat vs ne borc varsa 18.12.22 oncesinden kiraci sorumlu değil yazdim zaten

Dun kontrati imzaladik bende güven sorunu olusunca ben duzenleyecegim dedim kabul etti emlakci sartlarimi herseyi yazdim boyasi eşyası neyi varsa. Kontrol ettiler ev sahibi de imzaladı.

Aidat vs ne borc varsa 18.12.22 oncesinden kiraci sorumlu değil yazdim zaten
Harika.
Hayırlısı olsun,güle güle oturun.

• Muhteşem
Back