- 21 Kasım 2017
- 27.569
- 120.556
- Konu Sahibi gulbelalidir
Memleketlerimiz arasında 1200 km mesafe var. İstemeye (yüzük de takıldı o gün), bayram ziyaretine, çeyizimi alıp götürmeye ve kınaya geldiler. Böyle pinti ve salak birini çok aradınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz nerelisiniz?Hakkari
bende de gelmediler sonuç boşandık bazı şeyleri ALLAH gözümüze sokuyorda görmüyoruzİyi geceler kızlar. 2 gün sonra nişanım var. O başka şehirde ben başka şehirde yaşıyorum.Biraz önce müstakbel nişanlımla telefonda konuşurken kına gecesi mevzusu açıldı. Ben hiçbir zaman damadın ya da herhangi bir erkeğin kınaya girmesi taraftarı olmadım. Bunun üzerine konuşurken “ben kınaya gelmeyeceğimki, sence burdan taa oraya gelinir mi bunun için” dedi hatta ailesi de gelmeyecekmiş. Kınaya gelmeyecekleri için nişana kalabalık geliyorlarmışmış. Sizce böyle bir şey olabilir mi? Erkek tarafından kimse olmayacak? Sinirlendim en son kapattım telefonu. Anneme de bi şey söyleyemedim kime sorsam bilemedim. Bu normal mi? Bir akıl verin.
Ben de böyle yaptım hatta talebim bu yöndeydıBen daha önce sadece kız tarafının olduğu birkaç kınaya gitmiştim, genelde evde aile arasında, yakın arkadaş - akrabanın geldiği samimi ortamlardi. Oylesinde belki ama salon tutacaksaniz gelmesi gerekir.
Edirneliyim de bir de yüreğime insin, hadi mardin falan bir derece de hakkarinin insanı çok uç değil mi nasıl yapacaksın onunla. Stokolm sendromu mu yaşıyorsun?Hakkari
Onlarda da balığa giden ıslanır diye bir söz var. Biz evlenirken eşim çok kullanmıştı sağ olsunİpe ipe geleceksin, hamama giren terler de bakalım ne cevap verecek…
Neden çok uç çok mu geleneklerine bağlılar bilmediğim için soruyorumEdirneliyim de bir de yüreğime insin, hadi mardin falan bir derece de hakkarinin insanı çok uç değil mi nasıl yapacaksın onunla. Stokolm sendromu mu yaşıyorsun?
Bizde de geleneksel törenlerde damat gelmez gelin almaya. Kv kp yenge gelir.Gelin alma derken yaşadığım şoku anlatmak isterim . Gelin almaya geldiler kapı bir açıldı eşim yok. Neymiş damat aşağıda beklermis onlarda. Inince ne burnundan getirmiştim