- 1 Eylül 2023
- 156
- 200
- 30
- Konu Sahibi gulbelalidir
Hatta ben saçmalıyormuşum gibi falan konuştu, gerçekten ilginç.Gelmeleri lazım böyle saçmalık duymadım. Nasıl da pişkin söylemiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatta ben saçmalıyormuşum gibi falan konuştu, gerçekten ilginç.Gelmeleri lazım böyle saçmalık duymadım. Nasıl da pişkin söylemiş.
Valla kusura bakmasın öyle saçmalık olmaz. NerelilerHatta ben saçmalıyormuşum gibi falan konuştu, gerçekten ilginç.
HakkariValla kusura bakmasın öyle saçmalık olmaz. Nereliler
Ya aslında doğulular sever böyle düğün dernek işlerini. Bana şuan garip geldi valla.Hakkari
Tekrar bir düşün evliligi. Temkinli ol. Bak uyusmayan fikirlerde sacmalama diyen adam evlilik ici her durumda seni aklindan suphe ettirir.Hatta ben saçmalıyormuşum gibi falan konuştu, gerçekten ilginç.
Ben ailesinin düşüncesini bilmiyorum açıkçası. Bu aralarında geçen bi konuşma mıydı yoksa benimki mi böyle yorumladı durumu bilemiyorumYa aslında doğulular sever böyle düğün dernek işlerini. Bana şuan garip geldi valla.
Fazlasıyla anormal.Ben de kendime düğün gibi kına yapacağım, büyük olacak yani. Damadın ve ailesinin bu organizasyonda olmaması anormal değil mi??
Biraz göz atarmınız diger konulara, birisi 3 aylık evliyim diye konu açmış ve konuda dügününe gelmeyen erkek tarfìnįda yazmış bence çok iyi dúsünün sonunuz onun gibi olmasįnİyi geceler kızlar. 2 gün sonra nişanım var. O başka şehirde ben başka şehirde yaşıyorum.Biraz önce müstakbel nişanlımla telefonda konuşurken kına gecesi mevzusu açıldı. Ben hiçbir zaman damadın ya da herhangi bir erkeğin kınaya girmesi taraftarı olmadım. Bunun üzerine konuşurken “ben kınaya gelmeyeceğimki, sence burdan taa oraya gelinir mi bunun için” dedi hatta ailesi de gelmeyecekmiş. Kınaya gelmeyecekleri için nişana kalabalık geliyorlarmışmış. Sizce böyle bir şey olabilir mi? Erkek tarafından kimse olmayacak? Sinirlendim en son kapattım telefonu. Anneme de bi şey söyleyemedim kime sorsam bilemedim. Bu normal mi? Bir akıl verin.
Şimdi okudum ühüBiraz göz atarmınız diger konulara, birisi 3 aylık evliyim diye konu açmış ve konuda dügününe gelmeyen erkek tarfìnįda yazmış bence çok iyi dúsünün sonunuz onun gibi olmasįn
Biz de farklı şehirlerdeydik eşimle. Kına da erkek tarafından kimse yoktu. ama biz iki düğün yaptık.İyi geceler kızlar. 2 gün sonra nişanım var. O başka şehirde ben başka şehirde yaşıyorum.Biraz önce müstakbel nişanlımla telefonda konuşurken kına gecesi mevzusu açıldı. Ben hiçbir zaman damadın ya da herhangi bir erkeğin kınaya girmesi taraftarı olmadım. Bunun üzerine konuşurken “ben kınaya gelmeyeceğimki, sence burdan taa oraya gelinir mi bunun için” dedi hatta ailesi de gelmeyecekmiş. Kınaya gelmeyecekleri için nişana kalabalık geliyorlarmışmış. Sizce böyle bir şey olabilir mi? Erkek tarafından kimse olmayacak? Sinirlendim en son kapattım telefonu. Anneme de bi şey söyleyemedim kime sorsam bilemedim. Bu normal mi? Bir akıl verin.
Ozmaan ortak kararlarda buluşun. Büyük nişan yapmayın sizde aileler tanışıp karar verdiyseniz kınaya gelsinler direk. Nişana gelip kınaya gelmeyeceklerine nişana gelmesinlerde kınaya gelsinler böyle saçmalık olur muO bir uçta ben bir uçta diyebilirim. Uçakla 2 saat diyim.
Daha neler siz de düğüne gitmeyinİyi geceler kızlar. 2 gün sonra nişanım var. O başka şehirde ben başka şehirde yaşıyorum.Biraz önce müstakbel nişanlımla telefonda konuşurken kına gecesi mevzusu açıldı. Ben hiçbir zaman damadın ya da herhangi bir erkeğin kınaya girmesi taraftarı olmadım. Bunun üzerine konuşurken “ben kınaya gelmeyeceğimki, sence burdan taa oraya gelinir mi bunun için” dedi hatta ailesi de gelmeyecekmiş. Kınaya gelmeyecekleri için nişana kalabalık geliyorlarmışmış. Sizce böyle bir şey olabilir mi? Erkek tarafından kimse olmayacak? Sinirlendim en son kapattım telefonu. Anneme de bi şey söyleyemedim kime sorsam bilemedim. Bu normal mi? Bir akıl verin.