- 2 Kasım 2023
- 1.423
- 2.173
- 31
- Konu Sahibi gulbelalidir
Tabiki gelmesi gerekir. Ne sacmalıyor buŞöyle yapacağız. Benim memlekette büyük bir kına, onunkinde düğün. Farklı şehirler olduğu için arada 1-2 hafta oynayabilir kına düğün arası.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki gelmesi gerekir. Ne sacmalıyor buŞöyle yapacağız. Benim memlekette büyük bir kına, onunkinde düğün. Farklı şehirler olduğu için arada 1-2 hafta oynayabilir kına düğün arası.
Aslında siz de biraz saçmalıyorsunuz. Konu açarken damadın veya başka erkeğin kınada olması taraftarı değilim demişsiniz.Hatta ben saçmalıyormuşum gibi falan konuştu, gerçekten ilginç.
SkandalBen de kendime düğün gibi kına yapacağım, büyük olacak yani. Damadın ve ailesinin bu organizasyonda olmaması anormal değil mi??
Kinada damat annesi damat muhakkak bulunur.En muhafazakar düğünde bile damat kına yakılırken girer gelinin yanında oturur.Erkek misafir ayrı agirlanir.Bence bununla evlenirken iyi düşün.Simdiden 3 5 i hesaplayan adamla olmaz.İyi geceler kızlar. 2 gün sonra nişanım var. O başka şehirde ben başka şehirde yaşıyorum.Biraz önce müstakbel nişanlımla telefonda konuşurken kına gecesi mevzusu açıldı. Ben hiçbir zaman damadın ya da herhangi bir erkeğin kınaya girmesi taraftarı olmadım. Bunun üzerine konuşurken “ben kınaya gelmeyeceğimki, sence burdan taa oraya gelinir mi bunun için” dedi hatta ailesi de gelmeyecekmiş. Kınaya gelmeyecekleri için nişana kalabalık geliyorlarmışmış. Sizce böyle bir şey olabilir mi? Erkek tarafından kimse olmayacak? Sinirlendim en son kapattım telefonu. Anneme de bi şey söyleyemedim kime sorsam bilemedim. Bu normal mi? Bir akıl verin.
Bu tarz davranışlar çok önemlidir size verdiği değeri gösterir asla hafife almayın tartışıp trip atıp sonra da adamın dediğine gelirseniz ileride başınız çok ağrır. Beyefendi ailesi ile görüşüp bunu uygun görmüşler bu kısım bile çok sinir bozucu. Nişana 2 gün var aile sizi arayıp bilgi dahi vermiyor nişanlınız da laf arasinda söylüyor. Sizi yalnız bırakmamalı ve bunu kendisi akıl etmeli. Bizde de düğün ayrı şehirde olacaksa gelinlik giyinilir kına da siz kendi kendinize mi takilacaksiniz. Tepkinizi koyun kendinizi saydırın.Ben de kendime düğün gibi kına yapacağım, büyük olacak yani. Damadın ve ailesinin bu organizasyonda olmaması anormal değil mi??
Annene anlat. Gelmeleri lazım bence. Bu sana verdikleri değeri gösterir.İyi geceler kızlar. 2 gün sonra nişanım var. O başka şehirde ben başka şehirde yaşıyorum.Biraz önce müstakbel nişanlımla telefonda konuşurken kına gecesi mevzusu açıldı. Ben hiçbir zaman damadın ya da herhangi bir erkeğin kınaya girmesi taraftarı olmadım. Bunun üzerine konuşurken “ben kınaya gelmeyeceğimki, sence burdan taa oraya gelinir mi bunun için” dedi hatta ailesi de gelmeyecekmiş. Kınaya gelmeyecekleri için nişana kalabalık geliyorlarmışmış. Sizce böyle bir şey olabilir mi? Erkek tarafından kimse olmayacak? Sinirlendim en son kapattım telefonu. Anneme de bi şey söyleyemedim kime sorsam bilemedim. Bu normal mi? Bir akıl verin.
Hiç olmazsa onun memleketine gittiğinizde düğünden bir gün önce onlarda onların ailesiyle beraber olacağınız bir kina gecesi daha düzenleyin. Sen o aileye gelin gidiyorsun bak turkiyenin bir ucundan , diğer ucuna onlarda biraz kıllarını kipirdatsinlarŞöyle yapacağız. Benim memlekette büyük bir kına, onunkinde düğün. Farklı şehirler olduğu için arada 1-2 hafta oynayabilir kına düğün arası.
+1000000Annene anlat. Gelmeleri lazım bence. Bu sana verdikleri değeri gösterir.
Bizde erkek olmuyor hiç. Ama erkek akrabalar ve damat kapı önünde veya başka bir mekanda otururlar mutlaka. Erkek tarafının kadın akrabası mutlaka bulunur. En azından kayınvalide görümce gibKinada damat annesi damat muhakkak bulunur.En muhafazakar düğünde bile damat kına yakılırken girer gelinin yanında oturur.Erkek misafir ayrı agirlanir.Bence bununla evlenirken iyi düşün.Simdiden 3 5 i hesaplayan adamla olmaz.
Eline kina yakılırken kim altin koyacak, kimin ayaklari dibinde testiyi kıracaksın
Bence nikaha da gelmesin.Nişana da gelmeyin de.
Bende doğuluyum çok şaşırdım bizde çok önemlidir böyle şeyler 1 hafta önceden eğlencesi bile başlar akrabalar gelip gider yemekler yapılır halaylar çekilir vs milletin demelerine çok önem verirler çünkü hatta bizde kınadan sonra kalabalık şekilde kızın evine kına yakmaya gidilir tekrar geç saate kadar durulur benim eşim samsunlu onlarda görmedim öylesini o yüzden başka yerde var mı bilmiyorum eşinizin ailesi ya çooooook cimri masraf yapmamak için gelmiyor yada malesef ki istenmeyen bir evlilik ve bide bizde kınada ikramlık ekstradan yiyecekler vs erkek tarafından karşılanır kınada onlarda hazırlanıp getirilir gelinmemesi çok saçmaHakkari
Şöyle yapacağız. Benim memlekette büyük bir kına, onunkinde düğün. Farklı şehirler olduğu için arada 1-2 hafta oynayabilir kına düğün arası.