Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

benim de kimyasal gebelik sonrası yaklaşık 9 gün bildiğiniz normal adet kanaması sürdü, 9 günden sonra da kahverengi lekelenmeler şeklinde 3-4 gün daha devam etti. dediğiniz gibi arada kesildiği 1-2 gün de oldu. daha sonra aradan süre geçince normal düzende regl oldum ve hayatıma devam ediyorum. kanama bitince içiniz rahat etmezse bir doktora görünün, doktor bana kanaman bitince kontrole gel demişti ama ben bir sorun olmadığını düşündüğümden gitmedim açıkçası

Çok sağol yazdığın için demek ki kimyasal sonrası olabiliyor herkes de içim rahatladı biraz ..Sabah gördüm biraz moralim bozuldu inşallah bende hemen normale dönerim .. Haftasonu gidicektim doktora zaten bakalım ne diyecek.

büyük ihtimalle 1-2 gün içinde kesilir tam olarak. benim de hep kahverengi lekelenmeler şeklinde devam etti, normal adet olduğumda olmayan bir renkte ve yapıda. aradan zaman geçince sanki hiç böyle bir şey olmamış gibi geliyor bana, mart ayında yaşadım ben. moral bozmak yok yola devam :)

Bende yaşamamış gibi olurum inşallah atlatmak istiyorum şu dönemi hemen.Yola devam tabi ki :) inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir gebeliğimiz olur yakın zaman da yarım kaldı bu sevincimiz.

Arkadaslar birsey sormak istiyorum adet günüm dündü ama kimyasal gebelik geçiriyorum ama halen kanama başlamadı. Ne zaman başlar. İlk degerim 17 di sonra 18 oldu doktor kimyasal gebelik dedi ama halen kanamam başlamadi ne zaman başlar acaba çok sitres yaptım

Kızlar ben de nisanda kimyasal geçirdim mayısta regl olduktan sonra şimdi ara ara kasık ağrılarım oluyor,yumurtlama dönemi diye dedim yok 10 gün olacak hala ağrı var,var mı böyle bir şey yaşayan?

benim regl olmam gereken tarihten 3 gün sonra çok parlak bir kanama başlamıştı

Merhaba arkadaşlar eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu. 3 ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal gebelikmiş adet görmeye başladım. Doktorum korun falan bişey demedi. 3 ay önce de kimyasal gebelik geçirmiştim. Sizce korunmama gerek var mı yada tavsiye edeceğiniz bişey var mı ?

Merhaba arkadaşlar eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu. 3 ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal gebelikmiş adet görmeye başladım. Doktorum korun falan bişey demedi. 3 ay önce de kimyasal gebelik geçirmiştim. Sizce korunmama gerek var mı yada tavsiye edeceğiniz bişey var mı ?

Kımyasal da korunmaya gerek görmüyorlar ama ıkı kez kımyasal yasamıssınz kah pıhtılasma sorununz var mı onu arastrn derım

Kımyasal da korunmaya gerek görmüyorlar ama ıkı kez kımyasal yasamıssınz kah pıhtılasma sorununz var mı onu arastrn derım

Merhabalar, bende kimyasal gebelik yaşadım ilk önce 1 ay sonra hamile kaldım ve oğlum şuan 6 aylık çok şükür hemen kalınabiliyor ama bu durum genelde eş kaynaklı oluyor

Merhabalar, bende kimyasal gebelik yaşadım ilk önce 1 ay sonra hamile kaldım ve oğlum şuan 6 aylık çok şükür hemen kalınabiliyor ama bu durum genelde eş kaynaklı oluyor
Benımde bı ker kımyasal oldu daha tık yok 1 sene oldu kımyasal olalı esımın testı normal cktı benımde ama ıst nasıp kısmet

Merhaba cnm bende geçen yıl Temmuz'da kimyasal gebelik yaşadım bir yılgeçti hala gebelik oluşmadı. Acaba yumurtalarım boş mu diye çok düşündüm ama sonradan eşimin varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu 1 buçuk ay oldu ameliyat olalı. Beklemedeyiz. 2.5 senedir uğraşıp duruyoruz çocuk için. 2 defa eşime test yapıldı. Eşimin sperm testleri iyi çıkmıştı ama aptal özel hastaneler cinsel perhizden bahsetmedikleri için o testler iyi çıkmış. Devlette 3. Testi yapınca anladık ki spermlerde sorun var. Varikosel de var. Velhasılıkelam ameliyat oldu ve bekliyoruz. İnş gebelik olur cümlemizin ... olmazsa 2 ay sonra tüp bebeğe geçecez inş

Nasıl yanı canm cınsel perhız yapmadan test verdgı ıcın mı ıyı cktı anlamadm

Benımde bı ker kımyasal oldu daha tık yok 1 sene oldu kımyasal olalı esımın testı normal cktı benımde ama ıst nasıp kısmet
ben de geçen yıl 31 temmuzda hamile oldugumu ögrenmiştim sonra normal bi kontrole gittiğimde kalbinin durdurğunu öğrendim eylülde kürtaj oldum 10 haftalıktı bebeğim. gen analizi yaptırdım kan pıhtılaşması varmış bende. dr um çok az o yüzden müdahaleye gerek yok hamile olunca gel iğne başlıcaz dedi. sonra aralık ayında yerleşme kanaması yaşadım beta hcg 35 çıktı 2 gün sonra da adet oldum zaten. yani kimyasal gebelik yaşadım. bundan sonra da 1 yıl oldu hala bir şey yok. ben ki ilk gebeliğimde tek ilişkide hamile kalmıştım. beklemediğim bir gebelik olduğu için korkmuştum ne yapacağımı bilememiştim tam o fikre alışmıştım karnımın büyüdüğünü onu kucağıma aldığımı hayal etmeye... ki böyle oldu. neden böyle oluyor gerçekten artık çok yoruldum . psikolojim alt üst oldu her ay önce umut sonra hüsran, aksi gibi her ay adetim 2 3 gün de gecikiyor, tam umutlanıyorum ve hemen adet oluyorum. hastaneye gittim bir sorun yok eşim de gitti sıkıntı yok rahim filmi kaldı dr um ona gerek yok bir sorun olsaydı zaten 2 kere yaşamazdın, seni incelemeye bile gerek yok dedi gönderdi. ne yapacağımı bilmiyorum tabiki Rabbimizin bizim için bir düşüncesi vardır ama artık gerçekten korkmaya başladım. hamile olamadığım için ilk gebeliğime daha fazla üzülmeye başladım. beraber hamile kaldığımız arkadaşlarım bebeklerini kucaklarına aldılar büyüttüler bile 3 4 aylık oldular. ben hala bekliyorum bir de hala düşünmüyormusunuz demeleri yok mu sanki düşünceyle oluyor da ! arkadaşlarımla bile aram bozuldu acımı küçümseyenleri hayatımdan bir bir çıkardım. aynı anda hamşle kalmışız ben bebeğimi kaybetmişim karşılaştığımız ilk anda bak göbeğim çıktı şu kdr kilo aldım böyle oldum demeleri beni incitti kırdı. ben arayıp hamileleik nasıl gidio dediğimde verdikleri uzun cevaplardan sonra sen nasıl oldun dra gtcektin noldu naptın demediler. onlar kendilerinden bahsettiklerinde yüzüm asılır yanlış anlaşılırım diye sahte gülücükler dağıttım etrafa muhabbetlerine dahil olmaya çalıştım. benim onları anlamaya çalıştığım kadar onlar beni anlamaya çalışmadı. sonunda karar verdim ve çıkardım hayaptımdan. anladım ki bana iyi gelmediler. bir sürü şey oldu bitti, ama kızlar ben de durum hala aynı. instagrama her girişimde arkadaşlarımın bebek fotolarını görmekten çok sıkıldım. Allah hepsine sağlık sıhhat uzun ömürler versin ama gördükçe neden ben diyorum neden ben evladımı kucağıma alamadım acaba kime benzeyecekti kızmıydı ya da erkek mi ?? tüm sorularım cevapsız kaldı, o beni bırakıp gidince hayaller yarım kaldı... yerini doldurmak istedim ama yine nasip olmadı. bakalım ne yapacağım, ne kadar daha hamileleri görüp onlara evlatlarını sağlıkla kucaklarına almaları için dua edip, kendime acıyacağım bilmiyorum. isyan etmek istemiyorum, yine şükürler olsun, Rabbim beterinden esirgesin, kucağımızı boş bırakmasın inşallah...aylar var ki buraya da ugramamıştım. baya dolmuşum :) kusura bakmayın...

Nasıl yanı canm cınsel perhız yapmadan test verdgı ıcın mı ıyı cktı anlamadm
Evet cnm. Cinsel perhiz yapılmadan testlerde Sonuçlar normal görünüyordu. Tam iki yıl nedensiz diye üzülüp durdum. Sonradan keşfettik gerçi ameliyattan sonra olacağı garantisi Yok ama yine de umut fakirin ekmeğidir işte.

Merhaba arkadaşım kimyasal gebelikte korunmaya gerek yok çünkü gebelik rahime implante olmadan sonlanan bir gebelik rahim içerisine herhangi bir müdahele yapılmıyor ve sakın endişelenme ben ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim şimdi 16 haftalık hamileyim darisi sana insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…