- 8 Mart 2015
- 38
- 14
-
- Konu Sahibi elmalxix turta
- #1.641
benim de kimyasal gebelik sonrası yaklaşık 9 gün bildiğiniz normal adet kanaması sürdü, 9 günden sonra da kahverengi lekelenmeler şeklinde 3-4 gün daha devam etti. dediğiniz gibi arada kesildiği 1-2 gün de oldu. daha sonra aradan süre geçince normal düzende regl oldum ve hayatıma devam ediyorum. kanama bitince içiniz rahat etmezse bir doktora görünün, doktor bana kanaman bitince kontrole gel demişti ama ben bir sorun olmadığını düşündüğümden gitmedim açıkçasıKızlar bende 15 mayıs'ta hamile olduğumu öğrendim sonra değer artmadı düştü ve 20 mayıs'ta lekelenmeyle kanamam başladı çok yoğun regli dönemi geçirdim zaten benim normalde de yoğun olur. Normal regli oldum ama bugün 11. gün bugüne kadar hep lekelenmelerim devam etti kan ve kahverengi şeklinde 2 gündür kanama gelmiyordu ama bugün yine geldi çok moralim bozuldu başına böyle durum gelen var mı ?
Çok sağol yazdığın için demek ki kimyasal sonrası olabiliyor herkes de içim rahatladı biraz ..Sabah gördüm biraz moralim bozuldu inşallah bende hemen normale dönerim .. Haftasonu gidicektim doktora zaten bakalım ne diyecek.benim de kimyasal gebelik sonrası yaklaşık 9 gün bildiğiniz normal adet kanaması sürdü, 9 günden sonra da kahverengi lekelenmeler şeklinde 3-4 gün daha devam etti. dediğiniz gibi arada kesildiği 1-2 gün de oldu. daha sonra aradan süre geçince normal düzende regl oldum ve hayatıma devam ediyorum. kanama bitince içiniz rahat etmezse bir doktora görünün, doktor bana kanaman bitince kontrole gel demişti ama ben bir sorun olmadığını düşündüğümden gitmedim açıkçası
büyük ihtimalle 1-2 gün içinde kesilir tam olarak. benim de hep kahverengi lekelenmeler şeklinde devam etti, normal adet olduğumda olmayan bir renkte ve yapıda. aradan zaman geçince sanki hiç böyle bir şey olmamış gibi geliyor bana, mart ayında yaşadım ben. moral bozmak yok yola devam :)Çok sağol yazdığın için demek ki kimyasal sonrası olabiliyor herkes de içim rahatladı biraz ..Sabah gördüm biraz moralim bozuldu inşallah bende hemen normale dönerim .. Haftasonu gidicektim doktora zaten bakalım ne diyecek.
inşallah hayırlısıyla:)Bende yaşamamış gibi olurum inşallah atlatmak istiyorum şu dönemi hemen.Yola devam tabi ki :) inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir gebeliğimiz olur yakın zaman da yarım kaldı bu sevincimiz.
benim regl olmam gereken tarihten 3 gün sonra çok parlak bir kanama başlamıştıArkadaslar birsey sormak istiyorum adet günüm dündü ama kimyasal gebelik geçiriyorum ama halen kanama başlamadı. Ne zaman başlar. İlk degerim 17 di sonra 18 oldu doktor kimyasal gebelik dedi ama halen kanamam başlamadi ne zaman başlar acaba çok sitres yaptım
benim çok koyu aktı. kaç gün sürer sizcebenim regl olmam gereken tarihten 3 gün sonra çok parlak bir kanama başlamıştı
benim çok parlak bir kanamayla başladı, koyu renk bir akıntıyla bitti. normalde adetim ortalama 4 gün sürer, kimyasal gebelik sonrası tam olarak akıntının temizlenmesi 10 gün civarını aldıbenim çok koyu aktı. kaç gün sürer sizce
Kımyasal da korunmaya gerek görmüyorlar ama ıkı kez kımyasal yasamıssınz kah pıhtılasma sorununz var mı onu arastrn derımMerhaba arkadaşlar eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu. 3 ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal gebelikmiş adet görmeye başladım. Doktorum korun falan bişey demedi. 3 ay önce de kimyasal gebelik geçirmiştim. Sizce korunmama gerek var mı yada tavsiye edeceğiniz bişey var mı ?
Merhaba arkadaşlar eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu. 3 ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal gebelikmiş adet görmeye başladım. Doktorum korun falan bişey demedi. 3 ay önce de kimyasal gebelik geçirmiştim. Sizce korunmama gerek var mı yada tavsiye edeceğiniz bişey var mı ?
Kımyasal da korunmaya gerek görmüyorlar ama ıkı kez kımyasal yasamıssınz kah pıhtılasma sorununz var mı onu arastrn derım
Benımde bı ker kımyasal oldu daha tık yok 1 sene oldu kımyasal olalı esımın testı normal cktı benımde ama ıst nasıp kısmetMerhabalar, bende kimyasal gebelik yaşadım ilk önce 1 ay sonra hamile kaldım ve oğlum şuan 6 aylık çok şükür hemen kalınabiliyor ama bu durum genelde eş kaynaklı oluyor
Merhaba cnm bende geçen yıl Temmuz'da kimyasal gebelik yaşadım bir yılgeçti hala gebelik oluşmadı. Acaba yumurtalarım boş mu diye çok düşündüm ama sonradan eşimin varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu 1 buçuk ay oldu ameliyat olalı. Beklemedeyiz. 2.5 senedir uğraşıp duruyoruz çocuk için. 2 defa eşime test yapıldı. Eşimin sperm testleri iyi çıkmıştı ama aptal özel hastaneler cinsel perhizden bahsetmedikleri için o testler iyi çıkmış. Devlette 3. Testi yapınca anladık ki spermlerde sorun var. Varikosel de var. Velhasılıkelam ameliyat oldu ve bekliyoruz. İnş gebelik olur cümlemizin ... olmazsa 2 ay sonra tüp bebeğe geçecez inşMerhaba arkadaşlar eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu. 3 ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal gebelikmiş adet görmeye başladım. Doktorum korun falan bişey demedi. 3 ay önce de kimyasal gebelik geçirmiştim. Sizce korunmama gerek var mı yada tavsiye edeceğiniz bişey var mı ?
Nasıl yanı canm cınsel perhız yapmadan test verdgı ıcın mı ıyı cktı anlamadmMerhaba cnm bende geçen yıl Temmuz'da kimyasal gebelik yaşadım bir yılgeçti hala gebelik oluşmadı. Acaba yumurtalarım boş mu diye çok düşündüm ama sonradan eşimin varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu 1 buçuk ay oldu ameliyat olalı. Beklemedeyiz. 2.5 senedir uğraşıp duruyoruz çocuk için. 2 defa eşime test yapıldı. Eşimin sperm testleri iyi çıkmıştı ama aptal özel hastaneler cinsel perhizden bahsetmedikleri için o testler iyi çıkmış. Devlette 3. Testi yapınca anladık ki spermlerde sorun var. Varikosel de var. Velhasılıkelam ameliyat oldu ve bekliyoruz. İnş gebelik olur cümlemizin ... olmazsa 2 ay sonra tüp bebeğe geçecez inş
ben de geçen yıl 31 temmuzda hamile oldugumu ögrenmiştim sonra normal bi kontrole gittiğimde kalbinin durdurğunu öğrendimBenımde bı ker kımyasal oldu daha tık yok 1 sene oldu kımyasal olalı esımın testı normal cktı benımde ama ıst nasıp kısmet
Evet cnm. Cinsel perhiz yapılmadan testlerde Sonuçlar normal görünüyordu. Tam iki yıl nedensiz diye üzülüp durdum. Sonradan keşfettik gerçi ameliyattan sonra olacağı garantisi Yok ama yine de umut fakirin ekmeğidir işte.Nasıl yanı canm cınsel perhız yapmadan test verdgı ıcın mı ıyı cktı anlamadm
Merhaba arkadaşım kimyasal gebelikte korunmaya gerek yok çünkü gebelik rahime implante olmadan sonlanan bir gebelik rahim içerisine herhangi bir müdahele yapılmıyor ve sakın endişelenme ben ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim şimdi 16 haftalık hamileyim darisi sana insallahMerhaba arkadaşlar eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu. 3 ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal gebelikmiş adet görmeye başladım. Doktorum korun falan bişey demedi. 3 ay önce de kimyasal gebelik geçirmiştim. Sizce korunmama gerek var mı yada tavsiye edeceğiniz bişey var mı ?