- 16 Ekim 2007
- 1.182
- 4
- 47
-
- Konu Sahibi elmalxix turta
Selam kızlar,
Geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Doktor 1 ay korun ondan sonra tekrar hamile kalabilirsin demişti... Ama sanırım biz biraz sabırsız davrandık
Aslında hamile kalmak için ekstra bir önlem almamıştım ama adetim de 2 gün gecikti ve ben şüphelenmeye başladım... Yoksa kimyasal gebelik sonrası adet düzensizliği olur mu?
Cevaplarınızı bekliyorum a.s.
Benim 5. Günü Düşmüştü Ama Bu Normal Bi Düşük Olarak Kabul Bile Edilmiyoki Zaten Yani En Azindan Bana Doktorum öyle Demişti Normal Ilişkinize De Devam Edin Dedi.zaten Embriyo Oluşamadan Düşüyo Oda Yumurtanin Sağlikli Döllenemediğinden Kaynaklaniyomuş Kese Bile Oluşmuyo Yani .ham çoğu Kadin Bunu Yaşarken Farkina Bile Varmazmiş Normal Adet Kanamasi Olarak Sanirmiş .yani Bence öyle 3 Ay Korunmani Gerektirecek Bişi Yoktur.ya Gercek Mi Bana 1 Ay Beraber Olma Dedi 3 Ayda Korun Dedi Sonra Hamile Kalirsan Gel Dedi Hamaleligimin 3 Günü Düstü Zaten Benim Ki
çok Tesekkür Ederim Insallh Birdaha Saglikli Sihhatli Bebek Sahibi Olurum çok Zor Bir Durum Allah Kimseye Yasatmasin
Bu Arada Bendn Acik Kahverengi Leke Geliyor Acaba Kanamam Bitiyor Mu:1hug:
kimyasalgebelik geçiren arkadaşlar lütfen yardımmmm....benimde kanamam ve hamile olduğumu anlamam bir kaç gün içinde oldu.ilk bhcg 9 kanamadan 2 gün sonra 20 sonra 16 ve dün yani toplam1 hafta sonra 52 çıktı.....dış gebelikmi kimyasal mı bilemiyorum bu arada kanamam 5 gün sürdü.drum 10 gün kan takibi dedi ve ben her gece ağlıyorum.sizler kimyasal gebelik geçirdiniz.kanamadan sonra degerleriniz nasıldı.lütfen yardımmmmmmmmmmmmmm