Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Merhaba hanimlar
19 subatta adet oldum enson.genelde 32 gunde adet goruyorum. Bu cumartesi 25 martta adetim gecikinde kan tahlili yaptirdim 149 cikti. 2 gun sonra 27 martta 510 cikti.bu gun yine test yaptik ama sonuc 522 cikti. 2 gundur hafif kanamam da var. Doktorum kimyasal gebelik diyor. Boyle bir sey tecrube edip degerleri yukselen olmus mudur acaba

Ben de 7 gun onnce kimyasal yaşadım hala devam ediyor Rabbim aratmadan versin

Değerler sıfırlanana kadar düşüyor malesef. Üzülmeyin ama ben kimyasal gebelikten sonraki ay hamile kaldım tekrar.37 haftalık şuan.ilk zamanlar çok tereddüt ediyordum yine düşer mi diye.çok şükür rabbime bu günlere kadar geldik.

Canim bende kimyasal gebelik gecirdim. Normalde adetim 1 saat bile gecikmez hep sabah namazindan 1 saat sonra olurdum. Hamile oldugumu oyle anlamisrim ogle olmustu ama hala adet olmamistim. Ya saglikli gebelik olmadigi icin yada cok erken oldugu icin o gun yaptirdigim kan testinde cikmamisti ona ragmen siz nerden bilceksiniz hamileyim diyordum dedigim cikti da ama iste sonra kendiliginden dustu.. 1 saat gecikmeyen adetim 28 gunde bir olurum normalde 40. Gunde oldum. Bu ayda 4 gun gecikti 4 gun once adet sancim oldu gecti simdi hicbirseyim yok bende supheleniyorum ama duzensizlik oldugu icin insan emin olamiyor rabbim isteyen herkese versin. Bende sadece 1 ay korunmustum insallah hamisizdir..

çok Korkuyorum Eşimle Aram Acildi Sanki Suclu Benmişim Gibi Ona Hiçbirseyi Amlatamiyorum Bana Karsi Soguk Dogru Dürüst Konusmuyo Kafayi Yiyecegm Ne Olur Bana Dua Edin
Ayy kiyamam canim ya. Bu senin sucun degilki o daha olusmamisti bile birsey kaldirdin diye dusmedi ki. Oyle bebekler genelde dogsa bile ozurlu oluyor allah korusun. Esini de allah islah etsin senin ne sucun var.

Birsey sormak istiyorum kimyasal bende yasadim ama cok yakin zamanda .O yuzden adetimin duzenini etkiler mi etkilemez mi bilmiyorum acaba kimyasal sonrasi siz de duzensizlik yasadiniz mi

Birsey sormak istiyorum kimyasal bende yasadim ama cok yakin zamanda .O yuzden adetimin duzenini etkiler mi etkilemez mi bilmiyorum acaba kimyasal sonrasi siz de duzensizlik yasadiniz mi
Evet canim. Benim normalde 1 saat bile gecikmezdi adetim. Ama dusukten sonra 40 gun sonra adet oldum. 2. Ayimdayim adetimden yine 4 gun gecikti. Galiba 4 ay flan adet duzeni bozuluyor....

Evet canim. Benim normalde 1 saat bile gecikmezdi adetim. Ama dusukten sonra 40 gun sonra adet oldum. 2. Ayimdayim adetimden yine 4 gun gecikti. Galiba 4 ay flan adet duzeni bozuluyor....
Anladim canim Rabbim tez zamanda sevindirsin hepimizi .Aynı şeyi ben de yasadim dr bilemedi adetim hic şaşmazdi ama dr adet gecikmesi dedi ve 10 gun sürdü 6 gunken

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Hayirlisi ile en dogru zamanda bana ve tum isteyenlere nasip olur insallah.

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Hayirlisi ile en dogru zamanda bana ve tum isteyenlere nasip olur insallah.
Amin inşallah. Kimyasal gebelik normal gebelik olabileceğinin habercisi. Çokça olan bir şey. Bazı kadınlar anlamıyormuş bile adet gecikmesi sanıyormuş.tüpler açık sorun yok neden olmasın.olumlu düşünün. Allah nasip etsin inşallah.

Kızlar merhaba bende kimyasal gebelik oluştu Martin 29 unda beta HCG 19 çıktı ertesi gün değerim düştü ve kanamam oldu on gün kadar. Kanama bittiğinde ilişki yasadik ve su an baş dönmesi var iki üç gündür hemen hamilelik olabilirmi

Nasıl oldu anlatır mısınız ama adetime çok var daha kanama bittiğinde birliktelik öldü üç dört gün sonra baş dönmesi meydana geldi hemen belirtiler ortaya cikarmi

Nasıl oldu anlatır mısınız ama adetime çok var daha kanama bittiğinde birliktelik öldü üç dört gün sonra baş dönmesi meydana geldi hemen belirtiler ortaya cikarmi
ben de belirti olarak iştahsızlık oldu ama o kadar erken çıkmadı bu belirti. Adet olmam gereken tarihten sonra çıktı. Hafif lekelenmem olduğundan adet olacağım diye bekliyordum.üst üste gebelik yaşayacağım aklımdan geçmemişti. Bu yüzden test yapana kadar baya bekledim. Meğer hamileymişim tekrardan. Darısı başınıza :)

Merhaba arkadaslar ben 3 ay önce yazmıstım. Geçmişi okuyanlar hatırlarlar. 20 ocakta kimyasal gebelik geçirmiştim.. sonraki 2 ay korunmamamıza rağmen boş geçtik. Şuanda 5 haftalık hamileyim bugün kesemizi gördük. Bu başlığı okuyan herkesin böyle umut veren hamilelikleri okumaya ihtiyacı oldugunu bildigimden hemen size yazmak istedim. Ben bu ay bi doktor arkadasımın tavsiyesiyle ibrahim saraçoğlunun incir kürünü + miyositol pozitive adlı çinko desteğini ve solgarın omega 3 ünü günde bir adet olarak kullandım. Eşime de her ihtimale karşı eczanelerde satılan hünnap marka keçiboynuzu özünden hergün bir kaşık içirdim. Tesadüf mü bilmiyorum ama bu ay hamile kaldım..hiçbiri kimyasal bir ilaç olmadığı icin denemenizi öneririm.. Dİlerim RAbbim isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın...umutla kalın..

herkese merhaba,
13 nisan 2017'de kimyasal gebelik sonrası düşük yaptım, kanamam 13 nisanda başladı.
bugün üzerinden tam 21 gün geçti ama hala yumurtlamadım (ovulasyon testiyle yumurta takibi yapıyorum)
normalde 30-32 günde bir adet oluyordum
kimyasal gebelik sonrası yumurtlamanın gecikmesi normal mi..
çok üzülüyorum, kimyasal gebelik bana daha da fazla zaman kaybettirdi

Canım ovulasyon testinin açıklamasında yakın Zamanda hamilelik yaşayanlarda doğru bilgi vermeyebilir diyor,ben de 21 nisanda kimyasal gebelik yaşadım bugün yaptım çizgi falan çıkmadı

ne yapacağız yumurtlama tarihini yakalayabilmek için 1 defa daha regl olmayı mı bekleyeceğiz
Ben akıntıya göre karar veriyordum önceden de yumurtlama zamanıma,şimdi soğan kürü yapıyorum süreci hızlandırır belki diye düşünüp,akıntım arttığında da tekrar ovulasyon testini denicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…