Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

benim her zaman akıntım olduğu için ona göre de karar veremiyorum :) 2. ay denememde hamile kalmayı başarmıştım (ovu. testiyle takip yaparak) ama düşükle sonuçlandı, şu an da çok yoğun bir dönemden geçiyorum, soğan kürü de yapamıyorum o yüzden. bugün artık yine ovulasyon testinde 2.çizgiyi bulamayınca bırakmaya karar verdim, bir kez daha adet olmayı bekleyeceğim. umarım senin gönlüne göre olur :)

Hayırlısı olsun canım,ben düşük yaptığım ay hiç beklemiyordum hamile olmayı,kısmet bu işler,sağlıkla gelsin inşallah bebişler

Hayırlısı olsun canım,ben düşük yaptığım ay hiç beklemiyordum hamile olmayı,kısmet bu işler,sağlıkla gelsin inşallah bebişler
Arkadaşlar merhaba yaklaşık bir haftadır kimse uğramamış çok ihtiyacım var benimle aynı durumda olup ruh halimin ne kadar kötü olduğunu anlayacak birilerine lütfen cevap yazın.ocak ayında adet günümde idrarda silik pozitifi görünce beta baktirdim 117 cikti korunmayı yeni bırakmıştık çok sevinmiştim iki gün sonra 95 e iki sonra 30 ve adet gunum iki gün geçince çamur gibi kanama ile gitti bebeğim beta tamamen sıfırlanana kadar beta takibi yaptim (hemsireyim ) hemen ardından doktorum bir yumurta çatlamış dedi ve 15.80 cıktı tabi 24 saat sonra yine 14.30 oldu ve sonuç yine aynı herşeyi yaptırdik eşimle hormonlar eşimin sperm tahlilleri bana vaginal usg sulu usg hiçbirşey yok ki zaten önceki evliliğimden 15 yaş kizim 13 yaş oglum var bu arada ben 37 yaş içindeyim sadece bir adet döneminde klomen ovitrelle estrofem ve duphaston ilaçları ile denedik iki kaliteli yumurta ile yine olmadi en son tüp bebek merkezine gittim adam tam teşekküllü muayene tetkikler ve adetin 10.gunu anestezili hsg çekti dedi git 6 ay dene olmazsa gel dedi yumurta takibi bile yapma dedi çünkü hiçbir engel yok dedi tabi ben kendi kendime ovulasyon takibi yaptim ovulasyon pozitif olunca öncesinde ve sonrasında toplam 3 kez ilişki ve ovulasyon pozitif gördükten 11.gun sonra idrarda belirsiz silik çizgi kanda 16.1 beta gördüm bir gün sonra beta 35.70 progesteron değerim 21.11 olmuştu sevinçten ölecektim. Bir gün sonra bir daha baktim 69.80 beta 27.70 progesteron olmuştu korkularım azalmıştı çok sağlıklı artış vardı öylesine bir gün sonra bir daha yaptim beta 85.80 progesteron 15.70 akşam bir daha beta 41.30 olmuş progesteron desteği bittiğine göre gebelik bitti dedim eşime ağlaya ağlaya 3 doktor gezdim ama nafile şimdi kanamayı bekliyorum ve daha normal adet günüme 3 gün var bir an evvel kanama olsaydı diğer aya bakardım hiçbirşey bilmeyen biri olsaydım belki de haberim bile olmayacaktı.

Aynen canım keşke adet gününü beklesen beta için,bir de sen şanslısın 2 yavrun var maşallah,Allah onlara güzel ömürler versin psikolojini çok yıpratma bizim yaşadığımız en hafifi,ölü doğum yapanlar,aylar sonra bebeğinin kalbi durup kürtaj olmak zorunda kalanlar,inan onların durumu çok daha zor,ben hep şükretiyorum,vardır bunun da bir hikmeti.
Bu arada kimyasal gebeliği araştırdım biraz yabancı sitelerden de,yaş faktörü önemli sanırım,ben de 35 yaşındayım ona bağlıyorum bunu yaşamamı,elimizden gelen bir şey yok şu aşamada Canım,sakin olup dua edicez,Rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin bize inşallah tez zamanda

Olmayacakmı acaba aşılama ve tüp bebekte şansımız ne acaba canim önceki evliliğim tam bir zulumdu şimdi çok ama çok mutluyum eşimin ilk evliliği ve onu çok seviyorum bu bebeği inanmayacaksin ama ondan daha çok istiyorum hep eşim beni teselli eder inanki gebeliğin düşmesinden çok benim gözyaşlarıma dayanamıyor o beni bu kadar severken ben ona bir bebek veremiyorum

Olmaz olur mu hiç?çok sık hamile kalmışsın bence bu iyi haber,insanlar yıllarca hamile kalamıyor,bundan sonrakinde inşallah kucağına alırsın sağlıkla,olumlu düşün..ha farzedelim olmadı evet aşılama ve tüp bebek cepte,bir yerde okuduğuma göre kimyasal gebeliğe daha çok kalitesiz sperm de neden olabiliyormuş,ona Bebek veremiyorum diye düşünme iki taraflı bir durum bu,ama bence senin Zafer çok yakında

C
Canim ya çok iyisin insallah haklı olabilirsin burdan özel mesaj atılabiliyormu söylemek istediğim birşey var belki bilgin vardir

başıma şöyle bi şey geldi buraya not olarak bırakayım da belki birilerinin işine yarar
normalde hep 34-35 günde bir regl oluyordum, kimyasal gebelik sonrası 31.günde regl oldum, genel kanı daha geç regl olabileceğim yönündeyken daha erken oldum
kimyasal gebelik yaşadıktan sonra; çalışmalara tekrar devam edebilmek için ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yapıyordum, normalde ovulasyon tarihimde 2.çizgiyi kopkoyu görürken bu ay yalnızca 2.çizgiyi ince gördüm 2 gün üst üste ve yumurtladığıma inanmadım ancak regl olduğum tarih gösterdi ki meğer o ince çizgiyi gördüğüm gün yumurtlamışım
özetle bu ayı pas geçmek durumunda kaldım :)

Canım o bende de oldu bir kaç gün önce ince çizgi gördüm,daha önce ince bile göremediğim için değerlendirdim,bugün kalınlaştı çizgi bugünleri de değerlendiricem elimden geldiğince,şehir dışına çıkıcaz emin olamıyorum ama regl olsam da bu ay çok üzülmem çünkü ilk Reglim olacak düşük sonrası,doktorun da önerisi bir kez regl olduktan sonra denemem yönündeydi,bu arada bugün 25. Gün daha yeni yumurtluyorsam 45. Gün de regl olurum heralde

Merhaba arkadaşlar ben de şubatta ve nisanda 2kez kimyasal gebelik yaşadım doktora normal karşıladıklarını yapacakları testin olmadığını söyledi coraspin versi ama ben bu durumu 2kez yaşadım tekrar yaşamaktan çok korkuyorum sizin doktorlarınız ne dedi ne gibi testler yaptırdınız ne olur yardım edin

benim de normalde çizgi önce ince çıkıp sonra kalınlaşıyordu ama kimyasal gebelik sonrası 2 gün üst üste inci çizgiyi gördüm, bekleyeyim koyulaşır dedim ama koyulaşmadı :) bakalım bu ay yumurtlama tarihini bekliyorum cuma günü başlayacağım ovulasyon testine, nedense kimyasal gebelik sonrası hiç kafaya takmamaya başladım, inşallah bu rahatlıkla tuttururum, olmazsa da hayırlısı :)

Canim günaydın seni çok iyi anlıyorum ocak ayında kimyasal yaşadım ve 17 nisan sat şu an 6.haftamin icerisindeyim keseyide gördüm kesenin içerisinde minik melegimide gördüm sadece kalp atışı kaldı ve ben hala kimyasal korkusunu üzerimden atamadım ama olmadığını sağlıklı gebelik olduğunu biliyorum sende içini ferah tut Rabbim istedikten sonra oluyor seninde olacak insallah

inanın benim doktorum bunun hiç korkulacak bir şey olmadığını söyledi, iyi bir hastaneye güvenilir bir doktora gittim. bunun sebebi yani kesenin oluşması ama kanamayla atılması, ya yumurtanın ya da spermin genetiğinin iyi olmaması dedi, test yapacak ya da ilerde hamile kalmanı engelleyecek bir durum yok dedi. bu kanamayı adet kanaması olarak değerlendirmemi söyledi. sen düşecek bir keseyi ne yapsan içeride tutamazsın aynı şekilde gelişecek bir keseyi de kolay kolay düşüremezsin dedi. benim size tavsiyem, eşinize keçi boynuzu yedirin her gün sperm kalitesini arttırmak için :) ve siz de stresten uzak durun ve beslenmenize dikkat edin..

senin adına çok sevindim hayırlı olsun Rabbim tamamını erdirsin ben daha önce ilk gebeligim de hidrops nedeniyle 30.haftamda bebeğimi kaybettim 1yıl sonunda 2 gebelik oldu ama onlarda kimyasal çok korkuyorum acaba daha büyük sorun var diye düşünmeden edemiyorum attığınız her mesaj benim için o kadar önemli ki bana umut oluyor Allah razı olsun

evet haklısın arkadaşım doktorlara göre korkulacak bir durum yok olabilir diyorlar ama bizim için öyle olmuyor 2 defa yaşayınca insan ister istemez stres yapıuor.peki senin bebegin var mı ya da hamileysen kaç ay sonra kaldın canım

Ben korkmuyormuyum canim benim bulantılarım artmadı sorunmu var acaba hala iki güne bir idrar testi yapıyorum ve bugün belli belirsiz sütlü nescafe renginde minnacık lekem geldi aklım gidiyor çok istiyorum bu bebeği ama o tutunmakta zorlanıyor nasıp diyorum ancak ağlamadan duramiyorum göğüslerime dokunamıyorum ağrıdan bulantidan yerlerde sürünsem mutluluktan uçacam şimdi yine kaybetme korkusu icerisindeyim doktorum bakacak birazdan kese bir haftada gelismismi diye

çocuğum yok, yeni karar verdik çocuk sahibi olmaya. 2.ay denememizde kimyasal gebelik yaşadım. kimyasal gebelikten sonraki ay yumurtlama tarihimi yanlış hesapladığımdan pas geçmek zorunda kaldık :) ben normalde 34-35 günde bir regl olurdum, kimyasal gebelik sonrası ovulasyon testiyle bakıyordum, bir türlü 2.çizgiyi koyu yakalayamadım, 31.günde regl oldum, herkes daha geç regl olursun diyordu ben daha erken oldum. bu ay devam edeceğiz bakalım denemeye. ilk çalışmalara başladığımda çok hevesli ve heyecanlıydım, kimyasal gebelik sonrası kanamam o ve ağrılarım o kadar kuvvetli olduki 2 kişi koluma girip acile götürdüler beni, hastanede allahım hayırlısı neyse bana onu nasip et diye dua ettim, şu an gerçekten çok çok rahatım. allah hayırlısıysa hepimize nasip etsin

canım benim hiç korkma stres yapma inşallah birşey olmaz bebeğine kimyasal gebelik 1hafta içimde oluyor.maşallah senin ki 6haftalık olmuş inşallah bebeğinin kalp atışlarını da duyar rahatlarsın

Kızlar bende 15 mayıs'ta hamile olduğumu öğrendim sonra değer artmadı düştü ve 20 mayıs'ta lekelenmeyle kanamam başladı çok yoğun regli dönemi geçirdim zaten benim normalde de yoğun olur. Normal regli oldum ama bugün 11. gün bugüne kadar hep lekelenmelerim devam etti kan ve kahverengi şeklinde 2 gündür kanama gelmiyordu ama bugün yine geldi çok moralim bozuldu başına böyle durum gelen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…