- 25 Mayıs 2024
- 757
- 775
Yaa maşallah, inşallah ben de hamile kalırım bu ay hayırlısıylaBen evlendiğim ilk ay değerim 9 çıktı sonra adet oldum kimyasal diğer ay kıžıma hamile kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa maşallah, inşallah ben de hamile kalırım bu ay hayırlısıylaBen evlendiğim ilk ay değerim 9 çıktı sonra adet oldum kimyasal diğer ay kıžıma hamile kaldım
Amiiin inşallah bebeğiniz sizinledir. Konuyu açan kişi olarak ben de kimyasal sonrası hemen hamile kaldım çok şükür. Gecikme varsa bence test yapınMerhaba bende 4 temmuzda beta 530la hamile olduğumu öğrendim. 5 gün sonra 75 e düştü ve kimyasal.. 2 gün sonrada regl oldum. Bu ay reglim 2 gün gecikti. Ama korkuyorum yine aynı şey mi gecikme kimyasaldan dolayı mı yoksa güzel bi haber mi bilmiyorum.
Herkesin yazdıklarını tek tek okudum. Umudumun bittiği yerde umut oldunuz sonucum ne olucak bilmiyorum ama dilerim isteyen herkese allah nasip etsin
Yaa Umut oldunuz amin inşallah ekstra bişeyleee dikkat ettiniz mi peki yeme içme vs .Bende hazıran ayında kimyasal geçirdim, temmuzda hamile kaldım, ve 1 yıldır korunmadığımız halde olmuyordu gebelik, kimyasal dan sonra hemen olunca çok şaşırdık, bence kimyasal dan sonra rahim temizlenip yenileniyor ve gebelik kolaylaşıyor , darısı başına inşallah
Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza, bat öncesinde herhangi bir belirti olmuşmuydu sizde, ara kanama kasık ağrısı vsAmiiin inşallah bebeğiniz sizinledir. Konuyu açan kişi olarak ben de kimyasal sonrası hemen hamile kaldım çok şükür. Gecikme varsa bence test yapın
Teşekkür ederim. Kanama olmadı. Bel, kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti vardı.Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza, bat öncesinde herhangi bir belirti olmuşmuydu sizde, ara kanama kasık ağrısı vs
Merhaba. Bende 13 aydır deniyorum olmuyor. Bu ay Hsg çektirdim. Amh değerim düşük 1.19. Sizin kaçtı acaba Amh değeriniz?Merhabalar, 4 haziranda hsg çekildim ve sonrasında geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. HCG değerin 504 olduğu gün kahverengi leke geldi ertesi gün de kanama geldi. 15 aydır deniyoruz ve nihayet gebe kalabilmiştim ama maalesef tutunamadı bebeğim. Benim gibi kimyasal yaşayıp hemen hamile kalan var mı acaba? Bir umut ışığı arıyorum
Merhaba, ben hiç amh baktırmadım. Hsg den sonra şans çok yüksek ama değerlendirmeye bakın. Rabbim güzel haberi almanızı nasip etsin en kısa zamandaMerhaba. Bende 13 aydır deniyorum olmuyor. Bu ay Hsg çektirdim. Amh değerim düşük 1.19. Sizin kaçtı acaba Amh değeriniz?
Amin. Çok teşekkür ederimMerhaba, ben hiç amh baktırmadım. Hsg den sonra şans çok yüksek ama değerlendirmeye bakın. Rabbim güzel haberi almanızı nasip etsin en kısa zamanda