- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
-
- Konu Sahibi elmalxix turta
- #1.681
Yaklaşık 1,5 haftaya normale döner herşey meraketmeyin. Hiç de üzmeyin kendinizi. Biyokimyasal gebelik sonrası doktorum vücudun dinlenmesi için 6 ay kendinize zaman tanıyın demisti. Ben bu süreyi 1 sene kadar uzattım. Şu an 13,5 aylık bir kızım var. İnşallah siz de arzu ettiğiniz vakitte güzel bir gebelik yaşar yavrucuğunuzu sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Sağlıcakla kalın.
canım çok güzel yazmışsn gerçekten umut oldu...sağol vala.....Merhaba arkadaslar ben 3 ay önce yazmıstım. Geçmişi okuyanlar hatırlarlar. 20 ocakta kimyasal gebelik geçirmiştim.. sonraki 2 ay korunmamamıza rağmen boş geçtik. Şuanda 5 haftalık hamileyim bugün kesemizi gördük. Bu başlığı okuyan herkesin böyle umut veren hamilelikleri okumaya ihtiyacı oldugunu bildigimden hemen size yazmak istedim. Ben bu ay bi doktor arkadasımın tavsiyesiyle ibrahim saraçoğlunun incir kürünü + miyositol pozitive adlı çinko desteğini ve solgarın omega 3 ünü günde bir adet olarak kullandım. Eşime de her ihtimale karşı eczanelerde satılan hünnap marka keçiboynuzu özünden hergün bir kaşık içirdim. Tesadüf mü bilmiyorum ama bu ay hamile kaldım..hiçbiri kimyasal bir ilaç olmadığı icin denemenizi öneririm.. Dİlerim RAbbim isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın...umutla kalın..
Cnm hcg sıfırlanmamış dedin ya herhangi ilacı verdi mi? Bende 4 eylülde gecirdin.gecmiş kimyasal. Dört gun kanamam sürdü. Tam adet gunumde adet oldum..dün test yaptırdım.. 24 cıktı. Lekelemeyin devam ediyor. Dr kendi düşecek dedi de. Senin kac gun de sıfırlandı.Selam kızlar bende 3 kez kimyasal geçirdim 3.yü 25 gün oldu geçireli bizde detaylı bi inceleme yaptıralım dedik eşimi ürolojiye götürdük elhamdülillah hiç bir sorun yok dedi doktor sadece destek amaçlı promotil m forte diye bi ilaç verdi eşime suya at 3 ay aç karnına iç diye.Banada kan pıhtılaşmasına baktır dedi hcg tam sıfırlanmamıştı o yüzden bayramdan sonra pıhtılaşmaya bakacak bende.Inşallah oda yoktur.Herşeyin bi vakti var demekki rabbim bekletiyo bizleri kucaklarımızı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah
Cnm bende kimyasal gebelik yasadım. Dört eylülde kanamam basladı. Dört gun adet oldum. Adet gunumde 86 dan 56 ya düştü.. 14 Eylül de beta 24 tü. Yavas düşermiş bazılarında. Normal sürec.Allah yardımcımız olsun...Pazar günü kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim aşırı sancıyla hastaneye gittim. Hala mide bulantılarım var kanımda yavaş düşüyormuş beta değeri pazar günü 20.78 den salı günü 18.50 ye düştü başına böyle bir şey gelen var mı kanamam salı günü yok denecek kadar azalmıştı perşembe günü tamamen bitti başına gelenler yazabilir mi mide bulantıları ve baş dönmeleri halsizlik göğüs acısı ne zaman tam anlamıyla biter bu halim beni daha çok üzüyorlütfen cvp verirseniz sevinirim
Canım geçmiş olsun sanada her hangi bi ilaç vermedi nerdeyse 1 ayı buldu sıfırlanması bunun 20 günü hep kanamalı geçti temmuz 26 ydı günüm hamileliğimi öğrendim beta 500 lerdeyken ağustosun 7sinde düşük oldu 25 inde falan anca durdu kanama daha dün adetim başladı çok az geliyo şimdilik bugünde pıhtılaşma için kan verdim 15 gün sonra çıkacak bakalım ne olacak sende çok kafana takma kendiliğinden sıfırlanır dr 1 adetin geçmesi yeterli sonra tekrar başlayın dedi allah hayırlısını versin inşallahCnm hcg sıfırlanmamış dedin ya herhangi ilacı verdi mi? Bende 4 eylülde gecirdin.gecmiş kimyasal. Dört gun kanamam sürdü. Tam adet gunumde adet oldum..dün test yaptırdım.. 24 cıktı. Lekelemeyin devam ediyor. Dr kendi düşecek dedi de. Senin kac gun de sıfırlandı.
Canım geçmiş olsun malesef kimyasal gebelik geçiriyosun ama üzülme hepimiz yaşadık aynı şeyleri benim 3. Kez oldu şimdide bartolin kisti çıktı bende Allah hepimize hayırlı evlatlar versinMerhaba kızlar ikişer gün arayla verdiğim hcg değerlerim 448,52,11 bu durumda kimyasal gebelik mi oluyor. Doktora gitmedim henüz
Canım genetik tahliline baktırdın mı peki?Canım geçmiş olsun malesef kimyasal gebelik geçiriyosun ama üzülme hepimiz yaşadık aynı şeyleri benim 3. Kez oldu şimdide bartolin kisti çıktı bende Allah hepimize hayırlı evlatlar versin
Ne güzel Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm.Merhaba kizlar. Bende bos gebelik yasadim ve 25 Ocak'ta kurtaj oldum. Hicbir kur veya ilac kullanmadan 8 ay sonra anca hamile kalabildim. Vucudun kendisini toparlamasi bazi insanlarda uzun surebiliyor heralde. Umidinizi kaybetmeyin Allah'im isteyen herkeze saglikli evlatlar nasip etsin insallah.
Ne güzel Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm.
Canım bende genetik bakılmadı sadece pıhtılaşma bakıldı oda haftaya çıkacak sonucu eşimde hepsine bakıldı şükür normal çıktı herşey bana da başka tahliller yaptı herşey normal korkulacak bişy yok dedi pıhtılaşmada normal çıkarsa zaten rabbimin beklettiği bişey var heralde.Sonuçta biz istemeyi biliriz bizim için en iyi zamanıda rabbim kendi bilir o yüzden üzülme tevekkül etCanım genetik tahliline baktırdın mı peki?
Ne kadar sanslisiniz ben 1 yilda 2 kimyasal yasadim malesef keske sizinki gibi olsaydiMerhaba oğlum dogmadan once kimyasal gebelik geçirdim bilmedigim bisiydi ve cok uzulmustuk sonra 1 regl gorup pesine hamile kalip oglumu aldik kucağımiza sukurler olsun.
Yeniden bebek planliyorduk haziran ayinda yine kimyasal gebelik gecirdim ve bu kez degerim 570 iken 190a inip regl oldum sonra duzenim değişcek zaten diye hic pesine dusmeden normal yaşadık 12 gun geciktiginde bile degilimdir ama yapiim diye test yaptım ki aninda cikti kan ise 12binlere ulasmis kese falan gorduk direkt cok şükür Allahima dualarim kabul oldu bi kiz bebek bekliyoruz hic umutsuz olmayın kimyasal gebelik pesine saglikli gebeliği getiriyor. Sevgiler .
Maşallah hayırla sağlıkla büyütün bebeklerinizi datısı bizlere inşallahMerhaba oğlum dogmadan once kimyasal gebelik geçirdim bilmedigim bisiydi ve cok uzulmustuk sonra 1 regl gorup pesine hamile kalip oglumu aldik kucağımiza sukurler olsun.
Yeniden bebek planliyorduk haziran ayinda yine kimyasal gebelik gecirdim ve bu kez degerim 570 iken 190a inip regl oldum sonra duzenim değişcek zaten diye hic pesine dusmeden normal yaşadık 12 gun geciktiginde bile degilimdir ama yapiim diye test yaptım ki aninda cikti kan ise 12binlere ulasmis kese falan gorduk direkt cok şükür Allahima dualarim kabul oldu bi kiz bebek bekliyoruz hic umutsuz olmayın kimyasal gebelik pesine saglikli gebeliği getiriyor. Sevgiler .
Canm maşallah maşallah... İnş biz de senin gibi oluruz...Merhaba oğlum dogmadan once kimyasal gebelik geçirdim bilmedigim bisiydi ve cok uzulmustuk sonra 1 regl gorup pesine hamile kalip oglumu aldik kucağımiza sukurler olsun.
Maşallah canım çok sevindim senin adına bende 3 kez yaşadım aynı şeyleri 1 yılun içinde ama hepte boşverdiğim zamanlarda oldu üçüde bizimde hiç bir sorunumuz yok şükür kafaya takmaktan başka :)) ağustosta yaşadım son kimyasalı eylül 15 te 1 günlük kanama oldu azıcık durdu dr bu ay böyle olmuş sayarız dedi yanlız bartholin kisti oluşmuş bendede şimdi antibiyotik kullanıyorum bi taraftanda diş tedavisine başladım yani anlıycan bende senin gibi boşverdim artık olursa olur kıvamındayım hiç umursamıyorum Allah vaktini bizden iyi bilir vardır beklettiği bişey ne kadar takarsan psikolojik olarak olmuyor bunu gördümMerhaba kızlar yeni kayıt oldum daha önceden dısaridan okuyodum yazilanlari.Kadiblar kulubuyle nisanda yasadigimi kimyasal gebelik sayesinde tanistim arastirieken okuduklarim bazen beni cok uzdu bazende cok umutlandirdi.Bende hamile kalirsam yazicam ki umut olsun dedim.Nisanda dusuk yasadigimi anlamamistim hatta kana bakmadan doktorlar bile anlayamadi cunku regl olmustum ve ardindan 1 hafta sonra tekrar kanama baslamisti.Bir doktor yumurtlama kanamasi bile dedi o derece tuafti hamileligim 3 hafta kanama yasadim 5 tane doktora gittim kimi kimyasal kimi dis gebelik kimi normal gebelikmis dustu dedi.Hicbiri tatmin etmedi kafamda kurdum burda yazilanlari okudum falan depresyona girdim durup durup agladim.Neyse bitti kanama sonra regli oldum korunma dedideler ve korunmadan basladi gunler kafayi bebege cok takmistim sabah bu dusunceyle kalkiyodum ovalasyon testleri aldim falan beraber olamazsak esim gec falan gelirse vay haline yuz bes karis agliyorum deli gibi gelmiyosun nasil olcak cocuk bak gunum gecti diye her ayda kan vermeye gidiyorum hamileyimdir diye falan arada doktorlrada gidiyorum tabi kafayi yedim cunku uc ay boyle gecti ve ben hamile kalamadim paralarim cop oldu her olumsuz teste aglama krizleri cabasi.4 ay tamam dedim bu sefer aklimdan cikriyorum 2 sene oluruna deneriz olmadi tup bebek yapariz hayatima bakayim cunku paramda bitti artik eksilerin dibindeyim ve unuttum gitti regli olmadim gelir ya dedim beraberde olamadik cok bekledim bekledim gelmedi.Parada harcamiycam artik deyip teste yapmadim falan derken artik 9 gun sonra test yaptim ve hamileyim.O yuzden siz birbirinden guzel anne adaylari dualarinizi edin ama kafanizdanda cikarin bir hobi edinin yada benim gibi eksileri vurun ki artik testi dusunemeyin.Insallah hepiniz hamile kairsiniz.Bunlari yaziyorum ki benim gibi hem maddi hem manevi tuketmeyin kendinizi bide ah etmistim kalirsam yazicam diye.simdiden hepiniz hamile kalirsiniz insallah
Gecmis olsun tatlim.Benim doktorum o zaman bana bak bu bir mucize bunu yasayamayan birsuru insan var bunun icin sukret oluyor demisti.Bak sizinde oluyor ne guzel allahim en kiza zamanda size nasip etsin.Allahim dusmanimi bile cocukla sinamasin.Bide canim sen tedavin bitince folik asitin iyotlu b12 b16 li olani var onu kullan olur mu ? Bana en son gittigim prof oyle onerdi ismini yazamiyoruz heralde ondan kullan olur mu?Maşallah canım çok sevindim senin adına bende 3 kez yaşadım aynı şeyleri 1 yılun içinde ama hepte boşverdiğim zamanlarda oldu üçüde bizimde hiç bir sorunumuz yok şükür kafaya takmaktan başka :)) ağustosta yaşadım son kimyasalı eylül 15 te 1 günlük kanama oldu azıcık durdu dr bu ay böyle olmuş sayarız dedi yanlız bartholin kisti oluşmuş bendede şimdi antibiyotik kullanıyorum bi taraftanda diş tedavisine başladım yani anlıycan bende senin gibi boşverdim artık olursa olur kıvamındayım hiç umursamıyorum Allah vaktini bizden iyi bilir vardır beklettiği bişey ne kadar takarsan psikolojik olarak olmuyor bunu gördüm