Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Cok sagol canm . cevreden kurtaj olsaydin parca kalir felan soylenince biraz terddut ettim.
Herkeste aynı şey olacak diye bir şey yok korkmana da gerek yok herkese bakarsa seni kürtaj dan öldürür çok da gömmüş olur bakma kimsenin lafına doktorun iyiyse onu dinle parça kalırsa da belli olur zaten ama senin kimyasal benm gibi kendi düşer korkma korunmanada gerek yok ama 1 ay sonra denesen daha iyi vücut temizlenir

Canm cok tesekkur ederim beni aydinlattin. Bir hafta sonra kontrole gidecegim. Halen devam eden kanama var. Bugun bir parca daha dustu ins kalmaz canm. Bir iki aybeklemeyi dusunuyirum hayirlisi. Rabbim sanada kisa zamanda bebek verir ins canm saglikli bir sekilde kucagina alirsin ins

İnşAllah canım sağol

Merhaba arkadaşlar geçen ay 2. kimyasalımı yaşadım. Adet döngüm 26-27 gün, 29 Temmuz Adet günümdü, 27 Temmuzda baya belirgin ikinci çizgiyi gördüm, adet günümde 2 gün sonra çizgi bayağı silik çıktı kan verdim 20 küsür çıktı, daha önce de başıma geldiği için kimyasal gebelik olduğunu anladım. Zaten adet günümden 3 gün sonra 1 Ağustosta kanamam başladı. Şimdi size sormak istediğim şu; daha önceki kimyasaldan tam 27 gün sonra tekrar adet olmuştum yani döngüm değişmemişti. Şimdi ise bugün (23 Ağustos) tekrar regl oldum yani kimyasaldan 23 gün sonra.. Gecikme duymuştum ama böyle benim gibi döngüsü kısalan oldu mu? Aslında bakıcak olursak normal regl tarihime göre de tam gününde olmuş oldum, kafam çok karıştı

Olabilir canım herkese göre değişiyor bu bazıları geç bazıları erken bazılarıda günü gününe oluyor her gebelik de aynı olmaz canm bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum için rahat etsin istiyorsan kanama bittikten sonra kontrole git bende gecen ay oldu kimyasal bu ay adet 35 günde oldu korkma bsy olmaz

Teşekkür ederim canım cevabın için Anormal bir kanama falan da olmadı herşey normal gözüküyor şu anda, diğer reglmin ikinci gününde bir kontrole gideceğim hem de hormonlara falan baktırırım

Benimde adetlerim düzensiz en son 1 ocakta oldum yeni 4 gün önce kasık bel aĞrısıyla doktora gittim betam6.02 2 gün sonra 5.09 geldi 2 gün sonra 5.38 ertesi gün adet oldum herkes embriyo sağlıksız olduğu İçin tutması dedi neden sağlıksız oldu bir daha hamile kalır Mıyım olur mu

Ben kimyasal gebelik sonrası 36 gün sonra adet olmuştum. Normalde 30 günde oluruum

Ertesi ay değil de 6 ay sonra hamile kaldım . Kimyalsal gebelik aslında bi gebelik değil düşük de olmuyor . Evet sperm ve yumurta buluşuyor ama kese embriyo vs oluşmadan herşey bitiyor ve adet oluyorsun . Doktorum bana öyle söylemişti. Ama iyi bi yanı var en azından hamile kalınabiliyor tüpler de bir sorun yok vs vs . Şimdi tekrar gebelik düşünüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

2.5 haftalik kimyasal gebelik geçirdim bende bugun 3. Günüm adet sancılarım cok fazla diyordum... o da neymiş bunu carpi 10 yapın çünkü Dr. Agri kesici vs hicbirsey onermiyor kendiliğinden kanama şeklinde düşüşü yaşanıyor. Allahim isteyen hskeden tüm annelere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…