-
- Konu Sahibi elmalxix turta
- #1.941
Kendi adet gibi düştü canm kürtaja gerek kalmıyorSlm kizlar ins guzel haberler alirsiniz bende kimyasal gebelik gecirdim bu pazar dusuk yaptim. Suzler dusuk mu yaptiniz yada kurtaj mi oldunuz
Cok sagol canm . cevreden kurtaj olsaydin parca kalir felan soylenince biraz terddut ettim.Kendi adet gibi düştü canm kürtaja gerek kalmıyor
Herkeste aynı şey olacak diye bir şey yok korkmana da gerek yok herkese bakarsa seni kürtaj dan öldürür çok da gömmüş olur bakma kimsenin lafına doktorun iyiyse onu dinle parça kalırsa da belli olur zaten ama senin kimyasal benm gibi kendi düşer korkma korunmanada gerek yok ama 1 ay sonra denesen daha iyi vücut temizlenirCok sagol canm . cevreden kurtaj olsaydin parca kalir felan soylenince biraz terddut ettim.
Kimyasal ağır bir şey değil adet gibi olup vucuttan atıyor doktor kürtaja bile gerek duymuyorCok sagol canm . cevreden kurtaj olsaydin parca kalir felan soylenince biraz terddut ettim.
Canm cok tesekkur ederim beni aydinlattin. Bir hafta sonra kontrole gidecegim. Halen devam eden kanama var. Bugun bir parca daha dustu ins kalmaz canm. Bir iki aybeklemeyi dusunuyirum hayirlisi. Rabbim sanada kisa zamanda bebek verir ins canm saglikli bir sekilde kucagina alirsin insHerkeste aynı şey olacak diye bir şey yok korkmana da gerek yok herkese bakarsa seni kürtaj dan öldürür çok da gömmüş olur bakma kimsenin lafına doktorun iyiyse onu dinle parça kalırsa da belli olur zaten ama senin kimyasal benm gibi kendi düşer korkma korunmanada gerek yok ama 1 ay sonra denesen daha iyi vücut temizlenir
İnşAllah canım sağolCanm cok tesekkur ederim beni aydinlattin. Bir hafta sonra kontrole gidecegim. Halen devam eden kanama var. Bugun bir parca daha dustu ins kalmaz canm. Bir iki aybeklemeyi dusunuyirum hayirlisi. Rabbim sanada kisa zamanda bebek verir ins canm saglikli bir sekilde kucagina alirsin ins
Olabilir canım herkese göre değişiyor bu bazıları geç bazıları erken bazılarıda günü gününe oluyor her gebelik de aynı olmaz canm bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum için rahat etsin istiyorsan kanama bittikten sonra kontrole git bende gecen ay oldu kimyasal bu ay adet 35 günde oldu korkma bsy olmazMerhaba arkadaşlar geçen ay 2. kimyasalımı yaşadım. Adet döngüm 26-27 gün, 29 Temmuz Adet günümdü, 27 Temmuzda baya belirgin ikinci çizgiyi gördüm, adet günümde 2 gün sonra çizgi bayağı silik çıktı kan verdim 20 küsür çıktı, daha önce de başıma geldiği için kimyasal gebelik olduğunu anladım. Zaten adet günümden 3 gün sonra 1 Ağustosta kanamam başladı. Şimdi size sormak istediğim şu; daha önceki kimyasaldan tam 27 gün sonra tekrar adet olmuştum yani döngüm değişmemişti. Şimdi ise bugün (23 Ağustos) tekrar regl oldum yani kimyasaldan 23 gün sonra.. Gecikme duymuştum ama böyle benim gibi döngüsü kısalan oldu mu? Aslında bakıcak olursak normal regl tarihime göre de tam gününde olmuş oldum, kafam çok karıştı
Teşekkür ederim canım cevabın içinOlabilir canım herkese göre değişiyor bu bazıları geç bazıları erken bazılarıda günü gününe oluyor her gebelik de aynı olmaz canm bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum için rahat etsin istiyorsan kanama bittikten sonra kontrole git bende gecen ay oldu kimyasal bu ay adet 35 günde oldu korkma bsy olmaz
Ben kimyasal gebelik sonrası 36 gün sonra adet olmuştum. Normalde 30 günde oluruumSelam kızlar,
Geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Doktor 1 ay korun ondan sonra tekrar hamile kalabilirsin demişti... Ama sanırım biz biraz sabırsız davrandık
Aslında hamile kalmak için ekstra bir önlem almamıştım ama adetim de 2 gün gecikti ve ben şüphelenmeye başladım... Yoksa kimyasal gebelik sonrası adet düzensizliği olur mu?
Cevaplarınızı bekliyorum a.s.