Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Senı cok ıyı anlıyorm canm ama sakın ısyan etme dua et neden gttı neydı dye seytanın doldurusuna gelme vardr bı hayır de gec rabbım kucagımızı bos bırakmasın ıns bnde cok üzülüyorm care arıyorm kür denıyırum bu ayda ıns olumlu olur cevreye önemsemıyormus gbı rol yapnak cok zor hayrlusı deyıp gecıyorm ama sen bna sor.. herkes hamıle bn öyle bakıyorm ıste rabbım sesımızı duyar ıns

Kizlar mrb bende 11 aylik evliyim 2 kimyasal yasadim degerlerim hic yukselmeden tekrar dustu doktor alttan musyene etti ve hormon testi yapildi hersey cok guzel dedi neofortil verdi onuda daha kullanmaya baslamadik en son haziranda corek otu yagi kullabdim ve ay 2. Kimyasali yasadim ins bu ay saglikli bebegimin haberini alirim

Kan pıhtılaşma sorunu var mı canm snde onu arastr ıstersen 2 ker olunca detaylı bakılıyor

Doktora sordumda kan pihtilasmasi bebegin kalbinin durmasi durumlarinda olur dedi benim okadar hic buyumedi ki bebegim yani degerler hep kucuktu cok yukselmedi
Bı arkadasımın da senın gbıydı dha snra kan pıhtılasma sorunu cktı test yaptrdı sorun varms onunda kese fln olusmadan deger yukselıp dusuyordu aynı ogrendkten sonra adete bı hfta 10 gun kala kanda baktrdı deger artmaya baslamıs hemen ıgne kullanmaya basladı pıhtılasma ıcın ve dusmedı suan 7 aylık hamıle bence ıhmal etme bska bı dr a gt veya bu dr a ısrar et kannpıhtılqsma ıcın test yaptr bsey yoksada enazndn yaptrdm sorun yokmus dersın olup da dusmesınden kalbı durmasından daha ıyıdır

Alla alla ne bileyim doktor oyle deyince nasil yapiliyor bu test bide adete 10 gun var suan aspirin falan kullansam mi acaba

Selam kızlar bende 3 kez kimyasal geçirdim 3.yü 25 gün oldu geçireli bizde detaylı bi inceleme yaptıralım dedik eşimi ürolojiye götürdük elhamdülillah hiç bir sorun yok dedi doktor sadece destek amaçlı promotil m forte diye bi ilaç verdi eşime suya at 3 ay aç karnına iç diye.Banada kan pıhtılaşmasına baktır dedi hcg tam sıfırlanmamıştı o yüzden bayramdan sonra pıhtılaşmaya bakacak bende.Inşallah oda yoktur.Herşeyin bi vakti var demekki rabbim bekletiyo bizleri kucaklarımızı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah

Cok gecmis olsun canim o aciyi cok iyi biliyorum doktor esimede neofortil vermisti bayramdan sonra baslayacaz

Cok gecmis olsun canim o aciyi cok iyi biliyorum doktor esimede neofortil vermisti bayramdan sonra baslayacaz
Canım bence hemen başlayın ilaca gerçekten destekleyici eşim 3 gündür kullanıyo şimdiden enerjisi arttı yorgunluk halsizlik azaldı diyor size neofortili ne için veedi canım dra gittinizmi ne dedi

Canım bence hemen başlayın ilaca gerçekten destekleyici eşim 3 gündür kullanıyo şimdiden enerjisi arttı yorgunluk halsizlik azaldı diyor size neofortili ne için veedi canım dra gittinizmi ne dedi
Biz iste 2 defa kimyasal yasayinca doktorda onu verdi kullanin diye ins kurbandan sonra baslayacaz canim bu arada bele sise cekme varmis onuda yaptiracam adetten sonra yapiliyormus

kızlar merhaba .bayramın brinci günü hamile oldugumu öğrendim..86 cıktı..dünde 56 ..ve adet oldum..adetin bitince sfırlanacak dediler..beta değerin.şimdi ben corasprin kullanıyorum.adetken kullanabilir miyim

Pazar günü kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim aşırı sancıyla hastaneye gittim. Hala mide bulantılarım var kanımda yavaş düşüyormuş beta değeri pazar günü 20.78 den salı günü 18.50 ye düştü başına böyle bir şey gelen var mı kanamam salı günü yok denecek kadar azalmıştı perşembe günü tamamen bitti başına gelenler yazabilir mi mide bulantıları ve baş dönmeleri halsizlik göğüs acısı ne zaman tam anlamıyla biter bu halim beni daha çok üzüyor lütfen cvp verirseniz sevinirim

Yaklaşık 1,5 haftaya normale döner herşey meraketmeyin. Hiç de üzmeyin kendinizi. Biyokimyasal gebelik sonrası doktorum vücudun dinlenmesi için 6 ay kendinize zaman tanıyın demisti. Ben bu süreyi 1 sene kadar uzattım. Şu an 13,5 aylık bir kızım var. İnşallah siz de arzu ettiğiniz vakitte güzel bir gebelik yaşar yavrucuğunuzu sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Sağlıcakla kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…