Dahiliye ye mi kadın doğumamı gidecelsin canım
Kadın Doğuma gitcem direk kuzuDahiliye ye mi kadın doğumamı gidecelsin canım
Tsh fsh amh t3 t4 hemoglabin d3 B12 hepsine baksınKadın Doğuma gitcem direk kuzu
Tamam kuzum not aldım bunuTsh fsh amh t3 t4 hemoglabin d3 B12 hepsine baksın
Tsh fsh amh değerlerine adet ken bakılmalı 3.gün bakıyorlarTsh fsh amh t3 t4 hemoglabin d3 B12 hepsine baksın
Exdra diol hormonun a baktırTamam kuzum not aldım bunu
Günaydın kızlarrrrgunaydin hanimlaaarr gununuz aydin neseniz bol olsuuunn🌤🌤
Ben orguye devam bi yandan acaba tutmus mudur diye bi merak iste oyle yuvarlanip gidiyorumNeler yapıyorsunuz bakalım
Günaydın kızlar napayım bende atölyedeyim siparişlerim var onlarla uğraşırımNeler yapıyorsunuz bakalım
Temizlikten örgüyü elime alamadım ki kuzum evde silinmedik yer kalmadıBen orguye devam bi yandan acaba tutmus mudur diye bi merak iste oyle yuvarlanip gidiyorumsen neler yapiyorsun bitti mi orgun
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar napayım bende atölyedeyim siparişlerim var onlarla uğraşırımsiz napıyorsunız tugcekb
ayy bende bugun utuyu hallettim yarin da temizlige baslicamTemizlikten örgüyü elime alamadım ki kuzum evde silinmedik yer kalmadı
Ben de hazır evdeyken aradan çıkardım, eşime camları da sildirdim kafam rahatayy bende bugun utuyu hallettim yarin da temizlige baslicam
ohh butun isler bitince insan kendini rahatlamis hissediyor vallaBen de hazır evdeyken aradan çıkardım, eşime camları da sildirdim kafam rahat
Aynen kuzum akşama bi sütlacı hakettimohh butun isler bitince insan kendini rahatlamis hissediyor valla☺
adetin duzenliyse yumurtlama takviminden bikac gun once de baslayabilirsin bence. Ben takvimden 3-4 gun once baslamistim. İlk idrarla yapmiyoruz evet 2 saat oncesinden sivi alimini birakiyoruz bi de hergun ayni saatte yaparsan daha iyi olur canimAynen kuzum akşama bi sütlacı hakettimbu Ovülasyon testine regl bittikten 1 gün sonra başlayıp 2 saat önce sıvı almıyoruz di mi?
Tamam kuzum düzenli adetim öyle yapimadetin duzenliyse yumurtlama takviminden bikac gun once de baslayabilirsin bence. Ben takvimden 3-4 gun once baslamistim. İlk idrarla yapmiyoruz evet 2 saat oncesinden sivi alimini birakiyoruz bi de hergun ayni saatte yaparsan daha iyi olur canim