Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzum akşama bi sütlacı hakettim 😁 bu Ovülasyon testine regl bittikten 1 gün sonra başlayıp 2 saat önce sıvı almıyoruz di mi?
Hayır tatlım hemen başla bazen erken yumurtlama oluyor kaçırma takvim doğru değil 10.günde yumurtlayan adet biter bitmez yumurtlayan var
tugcekb tugcekb canım sende takvime uyma kaçırır sın yumurtlamayı her ay aynı tarihte yumurtlama olmaz 😊😊😊😊

Hayır tatlım hemen başla bazen erken yumurtlama oluyor kaçırma takvim doğru değil 10.günde yumurtlayan adet biter bitmez yumurtlayan var
tugcekb tugcekb canım sende takvime uyma kaçırır sın yumurtlamayı her ay aynı tarihte yumurtlama olmaz 😊😊😊😊
Tamam kuzum yarın akşam başlayım o zaman🥳

Kızlar bişey soracağım. Erken gebelik testleri hakkında pek bilgim yok. Gecikme olmadan öncesi için mi onlar? Gecikme varsa normal gebelik testiyle mi yapılmalı?

Kızlar bişey soracağım. Erken gebelik testleri hakkında pek bilgim yok. Gecikme olmadan öncesi için mi onlar? Gecikme varsa normal gebelik testiyle mi yapılmalı?
Canım sözde bat tan 1 hafta öncesine kadar varsa gösteriyo diyorlar ama hikaye ya bişey gösterdiği yok ama geciktiyse reglin elinde varsa erken gebelik testi yine de uygulayabilirsin sıkıntı olmaz onlar sadece normal testlere göre daha hassas diyorlar

Kardeşimin rüyaları hep çıkar rüyasında beni hamile görmüş bi acayip oldum ve bu yaşadığım olayların hiç birini bilmiyor bebek istediğimi kimyasal geçirdiğimi🥺 rüyasında ultrasonda görmüş beni bebek haberi alıyormuşuz tüylerim diken diken oldu nedense 😓 dayımın eşini de rüyasında hamile görmüştü geçen sene böyle 1 ay sonra hamile olduğunu öğrenmişti kendisi 😊

ben 9. gun baslamistim canim 12de yumurtlama oldu ama haklisin erken de olabilir👍

erken gebelik testleri adetten 5-6 gun oncesinde gosteriyormus ama ben pek guvenmiyorum erken gebelik testlerine yanilma payi cokmus gibi geliyor

Kardeşimin rüyaları hep çıkar rüyasında beni hamile görmüş bi acayip oldum ve bu yaşadığım olayların hiç birini bilmiyor bebek istediğimi kimyasal geçirdiğimi🥺 rüyasında ultrasonda görmüş beni bebek haberi alıyormuşuz tüylerim diken diken oldu nedense 😓 dayımın eşini de rüyasında hamile görmüştü geçen sene böyle 1 ay sonra hamile olduğunu öğrenmişti kendisi 😊
beni de halam oyle hamile gormus ben 1 ay sonra hamile oldugumu ogrenmistim ama kismet olmadi😕

Pek işe yaramıyor brn aldım göstermiyor öncesinde normal gebelik testi ile aynı bence adet geciktikten sonra bakmalı

Canım sözde bat tan 1 hafta öncesine kadar varsa gösteriyo diyorlar ama hikaye ya bişey gösterdiği yok ama geciktiyse reglin elinde varsa erken gebelik testi yine de uygulayabilirsin sıkıntı olmaz onlar sadece normal testlere göre daha hassas diyorlar
Elimde hiç birinden yok hangisi olmalı diye ondan sormuştum. Çookkk uzun zaman oldu kendim yapmayalı. İlk yılımda yapıyordum normalinden.

İnşAllah rüyası gerçek olur👐 Beni de arkadaşım aradı 2 müjdeli haber alıyormuş. 2 bebek görmüş. Bi arkadaşını aramış o gün pozitifi görmüş o arkadaşı. Diğeri de sensindir InşAllah diyo. Saolsun canı gönülden ister benim adıma. Kendi de sebepsiz 4 sene beklemışti.

İnşAllah rüyası gerçek olur👐 Beni de arkadaşım aradı 2 müjdeli haber alıyormuş. 2 bebek görmüş. Bi arkadaşını aramış o gün pozitifi görmüş o arkadaşı. Diğeri de sensindir InşAllah diyo. Saolsun canı gönülden ister benim adıma. Kendi de sebepsiz 4 sene beklemışti.
İnşallah canım inşallah🤲

Kızlar günaydın ☕☕ bişey danışmak istiyorum adetime 5 gün var bugün sabah ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı. Böyle çıkıp gebelik öğrenen oldumu bildiğiniz?

Eklentiler

• IMG_20200415_095157.jpg
    IMG_20200415_095157.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 19
Günaydın kızlar☀️ az önce doktorla görüştüm, şuan senin için bakacağımız tek şey tiroid ve kan değerlerin onun dışında hormon vs gerek yok kimyasal gebeliğin hormon ile alakası yok dedi kendini yıpratma bu kadar, bu doğal bi seleksiyon her gebelik doğumla sonuçlanmaz bazen erkekten gelen sperm kalitesizdir bazen senin yumurtalığım kalitesizdir bu döllenme sağlıklı olmaz vücut bunu atar dedi. Her gebelik farklıdır bunu bi daha yaşıcaksın diye bi durum yok dedi sadece kimyasal yaşayanlarım diğer gebelikte yaşama olasılığı yüzde 3 artıyormuş akışına bırak stres yapma kafa yorma bunun üzerine dedi 🤷‍♀️

X