Günaydın kuzum Ovülasyon la gebelik öğrenenler var ama nasıl oluyor hiç bilmiyorum ben çok yabancıyım bu testlereKızlar günaydınbişey danışmak istiyorum adetime 5 gün var bugün sabah ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı. Böyle çıkıp gebelik öğrenen oldumu bildiğiniz?
Bende yabancıyım vallaGünaydın kuzum Ovülasyon la gebelik öğrenenler var ama nasıl oluyor hiç bilmiyorum ben çok yabancıyım bu testlere
ben gecen ay gecikince yaptim pozitifti ama hamile degildim. Gosterdigini soyluyorlar ama bence guvenilir degilKızlar günaydınbişey danışmak istiyorum adetime 5 gün var bugün sabah ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı. Böyle çıkıp gebelik öğrenen oldumu bildiğiniz?
aynen canim stres yapma troidlerde sorun yoksa bence bi daha kimyasal yasamazsin icini ferah tutGünaydın kızlar☀ az önce doktorla görüştüm, şuan senin için bakacağımız tek şey tiroid ve kan değerlerin onun dışında hormon vs gerek yok kimyasal gebeliğin hormon ile alakası yok dedi kendini yıpratma bu kadar, bu doğal bi seleksiyon her gebelik doğumla sonuçlanmaz bazen erkekten gelen sperm kalitesizdir bazen senin yumurtalığım kalitesizdir bu döllenme sağlıklı olmaz vücut bunu atar dedi. Her gebelik farklıdır bunu bi daha yaşıcaksın diye bi durum yok dedi sadece kimyasal yaşayanlarım diğer gebelikte yaşama olasılığı yüzde 3 artıyormuş akışına bırak stres yapma kafa yorma bunun üzerine dedi
Kasık ağrıları oluyor kuzu benim de kramplar şeklinde giriyorduBenim dun gece dol kasigim batiyordu yine hafif hafif simdide karnim agriyor. Hamilelik belirtisi desem bu kadar erken belirti olmaz stresten mi oluyor acaba
İnşallah bebeğimaynen canim stres yapma troidlerde sorun yoksa bence bi daha kimyasal yasamazsin icini ferah tut
Hakkında hayırlısı olacağına eminim kuzumBende yabancıyım vallaisterken olmayanın istemezken olması çok ilginç... İnşallah korktuğuma uğramam
Çok iyi motive etmiş doktorunGünaydın kızlar☀ az önce doktorla görüştüm, şuan senin için bakacağımız tek şey tiroid ve kan değerlerin onun dışında hormon vs gerek yok kimyasal gebeliğin hormon ile alakası yok dedi kendini yıpratma bu kadar, bu doğal bi seleksiyon her gebelik doğumla sonuçlanmaz bazen erkekten gelen sperm kalitesizdir bazen senin yumurtalığım kalitesizdir bu döllenme sağlıklı olmaz vücut bunu atar dedi. Her gebelik farklıdır bunu bi daha yaşıcaksın diye bi durum yok dedi sadece kimyasal yaşayanlarım diğer gebelikte yaşama olasılığı yüzde 3 artıyormuş akışına bırak stres yapma kafa yorma bunun üzerine dedi
Zaten ovülasyon LH hormonunu gösteriyor diye biliyorum. Gebelikte gerekli olan Betahcg hormonu değil mi? Arada nasıl alâka kuruluyor bilmiyorum.ben gecen ay gecikince yaptim pozitifti ama hamile degildim. Gosterdigini soyluyorlar ama bence guvenilir degil
hcg ile beraber lh da yukseliyormus yumurtlama donemindeki gibi koyu cikartsa gebelik oluyormus oyle diyorlar ama bence guvenilir degilZaten ovülasyon LH hormonunu gösteriyor diye biliyorum. Gebelikte gerekli olan Betahcg hormonu değil mi? Arada nasıl alâka kuruluyor bilmiyorum.
Yani kuzum doktorlar hep aynı şeyi söylüyor da önemli olan bizim kendimizi motive etmemiz doktor dedi zaten hiç bişeyi garanti altına alamazsın gebeliğin sağlıklı ilerler bebek otizmli doğar sma hastası doğar kalbi delik doğar bunlar hep ihtimal o yüzden üzülme takma bu kadar dedi belki düşüğün kalbinde bi anomali vardı bu yüzden vücut gebeliği sonlandırdı bu olumlu bişey dedi bi yandan düşününce mantıklı tabi olmadı diye de çok karalar bağlamaya gerek yok allahtan hep hayırlısını istedik bundan sonra da isteğimiz hayırlısı olması yönünde eşim dedi hamile kalamama gibi bi durum olur mu dedi o da olamaz diyemem dediğim gibi her şey mümkün ama çaresi var o yüzden akışına bırakın dediÇok iyi motive etmiş doktorunhepimize ondan bitane lazim canım
İkiside aynı koyulukta olması lazım bunda ovulasyon pozitif değil canım silik çıkmışKızlar günaydınbişey danışmak istiyorum adetime 5 gün var bugün sabah ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı. Böyle çıkıp gebelik öğrenen oldumu bildiğiniz?
Yüzde 3mü artıyormuş benim yüzde 12 oldu deseneGünaydın kızlaraz önce doktorla görüştüm, şuan senin için bakacağımız tek şey tiroid ve kan değerlerin onun dışında hormon vs gerek yok kimyasal gebeliğin hormon ile alakası yok dedi kendini yıpratma bu kadar, bu doğal bi seleksiyon her gebelik doğumla sonuçlanmaz bazen erkekten gelen sperm kalitesizdir bazen senin yumurtalığım kalitesizdir bu döllenme sağlıklı olmaz vücut bunu atar dedi. Her gebelik farklıdır bunu bi daha yaşıcaksın diye bi durum yok dedi sadece kimyasal yaşayanlarım diğer gebelikte yaşama olasılığı yüzde 3 artıyormuş akışına bırak stres yapma kafa yorma bunun üzerine dedi
Kız okadar test tahlil yaptırdım tüp bebek tedavimde sonuçlar normal geldikçe doktora dedim normalse niye bu şekilde. Biz doktorların da açıklayamayacağı durumlar olabiliyor dedi. Negatif sonucuma de çok şaşırmıştı mesela. Herşey kontrollü bi şekilde olunca pozitifi bekliyorduk. Olmayınca olmuyor yani.Yani kuzum doktorlar hep aynı şeyi söylüyor da önemli olan bizim kendimizi motive etmemiz doktor dedi zaten hiç bişeyi garanti altına alamazsın gebeliğin sağlıklı ilerler bebek otizmli doğar sma hastası doğar kalbi delik doğar bunlar hep ihtimal o yüzden üzülme takma bu kadar dedi belki düşüğün kalbinde bi anomali vardı bu yüzden vücut gebeliği sonlandırdı bu olumlu bişey dedi bi yandan düşününce mantıklı tabi olmadı diye de çok karalar bağlamaya gerek yok allahtan hep hayırlısını istedik bundan sonra da isteğimiz hayırlısı olması yönünde eşim dedi hamile kalamama gibi bi durum olur mu dedi o da olamaz diyemem dediğim gibi her şey mümkün ama çaresi var o yüzden akışına bırakın dedi
5 gün var adete sıkıntılarım vsr, bebek varsada aldırmak zorunda kalcam ondan dolayı tedirginim kuzumİkiside aynı koyulukta olması lazım bunda ovulasyon pozitif değil canım silik çıkmış
Sıkıntınız her ne ise sizin imtihanınız diye düşünün. Rabbim sizi sıkıntıya sokmayacaksa zaten gebeliğiniz devam etmez. İnşAllah böyle bişey yapmak durumunda kalmazsınız. Allah yardımcınız olsun. Bu arada bu yanıtı yazana kadar 3 kere okudum mesajınızı ben mi yanliş algıladım diye.5 gün var adete sıkıntılarım vsr, bebek varsada aldırmak zorunda kalcam ondan dolayı tedirginim kuzum
İnşallah böyle bişeye gerek kalmaz5 gün var adete sıkıntılarım vsr, bebek varsada aldırmak zorunda kalcam ondan dolayı tedirginim kuzum
Yok malesef yanlış algılamadınSıkıntınız her ne ise sizin imtihanınız diye düşünün. Rabbim sizi sıkıntıya sokmayacaksa zaten gebeliğiniz devam etmez. İnşAllah böyle bişey yapmak durumunda kalmazsınız. Allah yardımcınız olsun. Bu arada bu yanıtı yazana kadar 3 kere okudum mesajınızı ben mi yanliş algıladım diye.
kimyasal gebeliğin hormanlarla ilgisi yok tam olarak aradığım cevapYüzde 3mü artıyormuş benim yüzde 12 oldu desene