umarim denk gelir gunler veeee grupca bizi teyze yaparsinizzzTamam kuzum düzenli adetim öyle yapimbenim pik olduğu gün eşim kesin nöbetçi olur
Hayır tatlım hemen başla bazen erken yumurtlama oluyor kaçırma takvim doğru değil 10.günde yumurtlayan adet biter bitmez yumurtlayan varAynen kuzum akşama bi sütlacı hakettimbu Ovülasyon testine regl bittikten 1 gün sonra başlayıp 2 saat önce sıvı almıyoruz di mi?
Tamam kuzum yarın akşam başlayım o zamanHayır tatlım hemen başla bazen erken yumurtlama oluyor kaçırma takvim doğru değil 10.günde yumurtlayan adet biter bitmez yumurtlayan var
tugcekb canım sende takvime uyma kaçırır sın yumurtlamayı her ay aynı tarihte yumurtlama olmaz
İnşallah kuzum bakalım bu ay kocam yan çizmezse korona korona valla bıktım şu hastalıktanumarim denk gelir gunler veeee grupca bizi teyze yaparsinizzz
Ayy enerjinden bana da yollasana. Bi uyuşukluk. Hiç gözüm almıyor parça parça yapıyorum.Temizlikten örgüyü elime alamadım ki kuzum evde silinmedik yer kalmadı
Canım sözde bat tan 1 hafta öncesine kadar varsa gösteriyo diyorlar ama hikaye ya bişey gösterdiği yok ama geciktiyse reglin elinde varsa erken gebelik testi yine de uygulayabilirsin sıkıntı olmaz onlar sadece normal testlere göre daha hassas diyorlarKızlar bişey soracağım. Erken gebelik testleri hakkında pek bilgim yok. Gecikme olmadan öncesi için mi onlar? Gecikme varsa normal gebelik testiyle mi yapılmalı?
Valla ben de bi an gaza geldim eşimde evde olunca bu fırsatı kaçırmayın dedim cumartesi bi başladık anca bittiAyy enerjinden bana da yollasana. Bi uyuşukluk. Hiç gözüm almıyor parça parça yapıyorum.
ben 9. gun baslamistim canim 12de yumurtlama oldu ama haklisin erken de olabilirHayır tatlım hemen başla bazen erken yumurtlama oluyor kaçırma takvim doğru değil 10.günde yumurtlayan adet biter bitmez yumurtlayan var
tugcekb canım sende takvime uyma kaçırır sın yumurtlamayı her ay aynı tarihte yumurtlama olmaz
erken gebelik testleri adetten 5-6 gun oncesinde gosteriyormus ama ben pek guvenmiyorum erken gebelik testlerine yanilma payi cokmus gibi geliyorKızlar bişey soracağım. Erken gebelik testleri hakkında pek bilgim yok. Gecikme olmadan öncesi için mi onlar? Gecikme varsa normal gebelik testiyle mi yapılmalı?
beni de halam oyle hamile gormus ben 1 ay sonra hamile oldugumu ogrenmistim ama kismet olmadiKardeşimin rüyaları hep çıkar rüyasında beni hamile görmüş bi acayip oldum ve bu yaşadığım olayların hiç birini bilmiyor bebek istediğimi kimyasal geçirdiğimirüyasında ultrasonda görmüş beni bebek haberi alıyormuşuz tüylerim diken diken oldu nedense dayımın eşini de rüyasında hamile görmüştü geçen sene böyle 1 ay sonra hamile olduğunu öğrenmişti kendisi
Pek işe yaramıyor brn aldım göstermiyor öncesinde normal gebelik testi ile aynı bence adet geciktikten sonra bakmalıKızlar bişey soracağım. Erken gebelik testleri hakkında pek bilgim yok. Gecikme olmadan öncesi için mi onlar? Gecikme varsa normal gebelik testiyle mi yapılmalı?
Zaten en iyisi gecikmeyi beklemek diye düşünüyorum bende.erken gebelik testleri adetten 5-6 gun oncesinde gosteriyormus ama ben pek guvenmiyorum erken gebelik testlerine yanilma payi cokmus gibi geliyor
Saol canım cevabın için.Pek işe yaramıyor brn aldım göstermiyor öncesinde normal gebelik testi ile aynı bence adet geciktikten sonra bakmalı
Elimde hiç birinden yok hangisi olmalı diye ondan sormuştum. Çookkk uzun zaman oldu kendim yapmayalı. İlk yılımda yapıyordum normalinden.Canım sözde bat tan 1 hafta öncesine kadar varsa gösteriyo diyorlar ama hikaye ya bişey gösterdiği yok ama geciktiyse reglin elinde varsa erken gebelik testi yine de uygulayabilirsin sıkıntı olmaz onlar sadece normal testlere göre daha hassas diyorlar
İnşAllah rüyası gerçek olurKardeşimin rüyaları hep çıkar rüyasında beni hamile görmüş bi acayip oldum ve bu yaşadığım olayların hiç birini bilmiyor bebek istediğimi kimyasal geçirdiğimirüyasında ultrasonda görmüş beni bebek haberi alıyormuşuz tüylerim diken diken oldu nedense dayımın eşini de rüyasında hamile görmüştü geçen sene böyle 1 ay sonra hamile olduğunu öğrenmişti kendisi
İnşallah canım inşallahİnşAllah rüyası gerçek olurBeni de arkadaşım aradı 2 müjdeli haber alıyormuş. 2 bebek görmüş. Bi arkadaşını aramış o gün pozitifi görmüş o arkadaşı. Diğeri de sensindir InşAllah diyo. Saolsun canı gönülden ister benim adıma. Kendi de sebepsiz 4 sene beklemışti.