- 8 Mart 2019
- 1.070
- 635
- 35
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsunGünaydın güzelliklerkuzum dün gece çok çok kötüydü sanırım hiç bu kadar kötü bi regl geçirmemiştim ağrım yoktu ama kanama berbattı bi an önce şu regl bitsin istiyorum tugcekb
Normalde kaç gün sürüyordu canım?
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun
Canlarım çok sağolun
Bugün herkes evde iş yapıyor galibabugun kiiiimselerin sesi cikmiyor
Kocam evde benimle ilgilenmiyor sun deyip duruyorbugun kiiiimselerin sesi cikmiyor
oh tam hicbisey yapmamalik ortamValla ben bugün akşama kadar yattımkoca yok hiç kimse yok ev boş oh mis
kimyasaldir bence benimde sol kasigimda agri oluyordu.Merhaba hanımlar, tam istediğim bi konu.. öncelikle herkese çok geçmiş olsun Rabbim tez vakit herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun inşaallah. 36 yaşındayım 2 evladım var çok şükür. 10 ay deneme ardından(ovülasyon filan hiç hesaplamadan) hamile kaldım ancak 2019 kasım ayında (9 haftalıktı)) kalbi durduğu için kürtaj oldum. Sonrasında adetlerim düzenli şekilde geldi. Geçen ay hormon testi yaptırdığımda fsh 32 amh 0.28 çıktı. Doktor bunda bi gariplik var tekrar bakmayı söyledi ancak virüsden dolayı hastaneye gitmedim. 2 aydır fsh hormonumu düzenlesin diye (adetle başlayıp ovulasyondan 2 gün sonra bırakarak) hayıt otu ekstratı kullandım. Geçen ay idrar testinde pozitifi gördüm adetim 5 gün geçti kanama başladı ve normal adet kanaması gibi oldu. Bu sanırım kimyasal. Sol kasığımda hafif ağrı oluyor. Doktoro da gidemedim. Dış gebelik değildir dimi arkadaşlar. Belirtisi daha şiddetli olur diye düşünüyorum. Çok uzun oldu kusuruma bakmayın.
Durumun bana benziyor bende 36 yaşında 2 evladım var 3 cü olsun istedim 4 kez kimyasal oldu kimyasal düşükte de ağrı çok olabiliyor sağ kasığım çok ağrımıştı en sonkinde bir gece hastanede yattım şubattainşaallah öyledir doktora da gidemeyince evham yaptım.
Günaydın kızlar
Kist mi var kuzum hiç biliyomusun? Yada şöyle sorayım ilişki olurken kasığına ağrı sancı giriyormu?
Kist varmış en son gittiğimde söylediKist mi var kuzum hiç biliyomusun? Yada şöyle sorayım ilişki olurken kasığına ağrı sancı giriyormu?