Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugun kiiiimselerin sesi cikmiyor

Bende esimin sacini kestim yemek yaptim biraz temizlik biraz oyun biraz tv derken aksam oldu

Merhaba hanımlar, tam istediğim bi konu.. öncelikle herkese çok geçmiş olsun Rabbim tez vakit herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun inşaallah. 36 yaşındayım 2 evladım var çok şükür. 10 ay deneme ardından(ovülasyon filan hiç hesaplamadan) hamile kaldım ancak 2019 kasım ayında (9 haftalıktı)) kalbi durduğu için kürtaj oldum. Sonrasında adetlerim düzenli şekilde geldi. Geçen ay hormon testi yaptırdığımda fsh 32 amh 0.28 çıktı. Doktor bunda bi gariplik var tekrar bakmayı söyledi ancak virüsden dolayı hastaneye gitmedim. 2 aydır fsh hormonumu düzenlesin diye (adetle başlayıp ovulasyondan 2 gün sonra bırakarak) hayıt otu ekstratı kullandım. Geçen ay idrar testinde pozitifi gördüm adetim 5 gün geçti kanama başladı ve normal adet kanaması gibi oldu. Bu sanırım kimyasal. Sol kasığımda hafif ağrı oluyor. Doktoro da gidemedim. Dış gebelik değildir dimi arkadaşlar. Belirtisi daha şiddetli olur diye düşünüyorum. Çok uzun oldu kusuruma bakmayın.

kimyasaldir bence benimde sol kasigimda agri oluyordu.

inşaallah öyledir doktora da gidemeyince evham yaptım.
Durumun bana benziyor bende 36 yaşında 2 evladım var 3 cü olsun istedim 4 kez kimyasal oldu kimyasal düşükte de ağrı çok olabiliyor sağ kasığım çok ağrımıştı en sonkinde bir gece hastanede yattım şubatta dış gebelik belirtisi daha baskın sanırım geçiren arkadaşlar var allah göstermesin benim fsh normal herşeyim normal sadece kan pıhtılaşması var bende vitamin kullanıyorum

gunaydin kizlaaarrrr

Bugün regl de 6. Gün azaldı diye sevinirken çok gelmeye başladı yine anlamadım neden böyle oluyor anlamadım doktorun verdiği ilaç mı yapıyor acaba Manukabal tekrar bel ağrısı karın ağrısı başladı adetin ilk günü gibi
minseo

Günaydın kızlar benim de bugün çok az geliyor 2 gün çok yoğundu inşallah benim de senin gibi olmaz içtin ilacın bi yan etkilerini okusana

Kist mi var kuzum hiç biliyomusun? Yada şöyle sorayım ilişki olurken kasığına ağrı sancı giriyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…