BakayımGünaydın kızlarbenim de bugün çok az geliyor 2 gün çok yoğundu inşallah benim de senin gibi olmaz içtin ilacın bi yan etkilerini okusana
Yan etkisi galiba yan etkisinde vajinal kanama yazıyorGünaydın kızlarbenim de bugün çok az geliyor 2 gün çok yoğundu inşallah benim de senin gibi olmaz içtin ilacın bi yan etkilerini okusana
Ondan kaynaklı olabilir kuzucum yaşadığın.Kist varmış en son gittiğimde söyledi
Tamam olur canımOndan kaynaklı olabilir kuzucum yaşadığın.Bi bak bakalım 2 gün daha sürerse benim doktoruma sorsrım ben telefonla olmazmı
Öncelikle çok geçmiş olsun başınız sağolsun çok üzüldümKızlar size bir sorum olucak,20.haftada zorunlu erken doğum (gebelik sonlandırma)yaptım.Melek oldu bebeğim.42 gün oldu regl olmadım bu normal mi?ne zmn olurum
Çok geçmiş olsun. Meleğinizle cennette buluşmanız dileğiyle.Kızlar size bir sorum olucak,20.haftada zorunlu erken doğum (gebelik sonlandırma)yaptım.Melek oldu bebeğim.42 gün oldu regl olmadım bu normal mi?ne zmn olurum
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun. Meleğinizle cennette buluşmanız dileğiyle.
Rabbim kucağınızı hayırlısıyla doldurur InşAllah
Ben 40 gün olunca biraz panikledim.Acaba başka bişe mi var hamilelik de olabilir sonuctaÖncelikle çok geçmiş olsun başınız sağolsun çok üzüldümsuan vücut hala kendini hazırlayamamış kendini hamile sanıyor olabilir. 10 gün daha bekleyin doktorunuz ile bir görüşün ve bu süreçte psikolojik destek almayı ihmal etmeyin
Merhaba çok geçmiş olsun başınız sağolsunKızlar size bir sorum olucak,20.haftada zorunlu erken doğum (gebelik sonlandırma)yaptım.Melek oldu bebeğim.42 gün oldu regl olmadım bu normal mi?ne zmn olurum
Çok üzüldüm 20 hafta 5 aylıkKızlar size bir sorum olucak,20.haftada zorunlu erken doğum (gebelik sonlandırma)yaptım.Melek oldu bebeğim.42 gün oldu regl olmadım bu normal mi?ne zmn olurum
Kimyasalı önemsemiyorlar 2 3 düşükten sonra araştırmaya başlatıyolar maliyetli testler olduğu için ama sen yaptırmak istersen yaptırabilirsin, benim doktor da hiç bi teste gerek yok dediDüşükten sonda hormon testi yaptırsan mı doktor önemsemedi bile
merhaba canimcimmm valla belirti aramiyorum ama belim agriyor yumurtlama gunu agriyordu azaldi biraz ama halen agriyor belirti mi bilemiyorum yani. Herkes gogus hassasiyeti diyor ama benimkiler estetikli oldugu icin onu da anlayamiyorum
Kalp anomalisi vardı.tesekkur ederimMerhaba çok geçmiş olsun başınız sağolsunsorun neydi tanı konuldu mu? Bence normal sonuçta erken de olsa doğum yapmışsınız rahmin kendini toparlaması biraz zaman alır
Hahahah yerim seni yamerhaba canimcimmm valla belirti aramiyorum ama belim agriyor yumurtlama gunu agriyordu azaldi biraz ama halen agriyor belirti mi bilemiyorum yani. Herkes gogus hassasiyeti diyor ama benimkiler estetikli oldugu icin onu da anlayamiyorumsen nasil oldun daha iyi misin?
ohh iyi sevindimHahahah yerim seni yaben iyiyim kuzum çok şükür bugün bitti galiba reglim çok çok az geliyor artık