Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size bir sorum olucak,20.haftada zorunlu erken doğum (gebelik sonlandırma)yaptım.Melek oldu bebeğim 😢.42 gün oldu regl olmadım bu normal mi?ne zmn olurum

Kızlar size bir sorum olucak,20.haftada zorunlu erken doğum (gebelik sonlandırma)yaptım.Melek oldu bebeğim 😢.42 gün oldu regl olmadım bu normal mi?ne zmn olurum
Öncelikle çok geçmiş olsun başınız sağolsun çok üzüldüm😔😣 suan vücut hala kendini hazırlayamamış kendini hamile sanıyor olabilir. 10 gün daha bekleyin doktorunuz ile bir görüşün ve bu süreçte psikolojik destek almayı ihmal etmeyin 😔😔😔

Çok geçmiş olsun. Meleğinizle cennette buluşmanız dileğiyle.
Rabbim kucağınızı hayırlısıyla doldurur InşAllah 👐

Öncelikle çok geçmiş olsun başınız sağolsun çok üzüldüm😔😣 suan vücut hala kendini hazırlayamamış kendini hamile sanıyor olabilir. 10 gün daha bekleyin doktorunuz ile bir görüşün ve bu süreçte psikolojik destek almayı ihmal etmeyin 😔😔😔
Ben 40 gün olunca biraz panikledim.Acaba başka bişe mi var hamilelik de olabilir sonucta🙊doktor 6 ay yok dedi bize.

Merhaba çok geçmiş olsun başınız sağolsun 😣 sorun neydi tanı konuldu mu? Bence normal sonuçta erken de olsa doğum yapmışsınız rahmin kendini toparlaması biraz zaman alır 🥺

Çok üzüldüm 20 hafta 5 aylık 😔😔😔 östrojen hormonu hamile iken çok yükseliyor onun normal seviyeye inmesi zaman alır o yüksek ken adet olamıyorsun süt hormonu yükseliyor hormanların normal değerine düşmesini beklemek zorundasın ama bence doktora bir sor bana ilaç verdi adet olmam için sanada verir

Düşükten sonda hormon testi yaptırsan mı doktor önemsemedi bile
Kimyasalı önemsemiyorlar 2 3 düşükten sonra araştırmaya başlatıyolar maliyetli testler olduğu için ama sen yaptırmak istersen yaptırabilirsin, benim doktor da hiç bi teste gerek yok dedi 🤷‍♀️

tugcekb tugcekb canım naber nasılsın belirti falan var mı bakim 🥳🙈
merhaba canimcimmm valla belirti aramiyorum ama belim agriyor yumurtlama gunu agriyordu azaldi biraz ama halen agriyor belirti mi bilemiyorum yani. Herkes gogus hassasiyeti diyor ama benimkiler estetikli oldugu icin onu da anlayamiyorum🙈🙈 sen nasil oldun daha iyi misin?

merhaba canimcimmm valla belirti aramiyorum ama belim agriyor yumurtlama gunu agriyordu azaldi biraz ama halen agriyor belirti mi bilemiyorum yani. Herkes gogus hassasiyeti diyor ama benimkiler estetikli oldugu icin onu da anlayamiyorum🙈🙈 sen nasil oldun daha iyi misin?
Hahahah yerim seni ya 😂 ben iyiyim kuzum çok şükür bugün bitti galiba reglim çok çok az geliyor artık

Kızlar çarşamba sabahı doktora gideceğim görüşmek için gebe kalmadan önce bi değerlerime baktırmak istiyorum yapılıyorsa hormon testi de isteyeceğim bunun dışında aklınıza gelen şunu da sor bunu da konuş dediğiniz bişi var mı? tugcekb tugcekb Manukabal Manukabal Deryakckn Deryakckn iSsra iSsra

X