- 3 Temmuz 2019
- 108
- 143
- 29
Hoşgeldin canımHayırlı geceler kızlar aranıza katılabilir miyimŞubat yondan kimyasal gebelik geçirdim ve Mart 29 da adet olmam gerekiyordu olmadım testte yapmadım çünkü hiç belirtimde yoktu ve bugün adet oldum
hoşgeldin canımHayırlı geceler kızlar aranıza katılabilir miyim ☺ Şubat yondan kimyasal gebelik geçirdim ve Mart 29 da adet olmam gerekiyordu olmadım testte yapmadım çünkü hiç belirtimde yoktu ve bugün adet oldum
Günaydın
Günaydın canımgünaydın tatlı anne adayları
Ovül şeklinde bir ürün onu gece son idrardan sonra koyarsan daha faydalı oluyor canımcımBen sabah hastaneye gittim kulağım ağrıdı tıkanıklık açtı doktor şimdi daha iyibu arada lekelenme başladı bende doktor adet olmam için Cyclo-progynova verdi ben bunu doğum kontrol hapı sanmıştım meğersem değilmiş içinde progestan varmış hormon ilacı insanlar hamile kalmak içinde kullanıyormuş bunu doktora kanama başladı yazdım whatsap tan 8.gün bugün kullanmaya devam et 21 gün dedi
cok ilgincArkadaşım 9 ay adet oldu canım var öyle bir şey ✔
Valla bencede ama oluyor işte vücut yapıyorcok ilginc
gunaydiiinn
geçmiş olsun canım, ilaç gebe kalmana katkı sağlar inşallahBen sabah hastaneye gittim kulağım ağrıdı tıkanıklık açtı doktor şimdi daha iyi ☺☺☺ bu arada lekelenme başladı bende doktor adet olmam için Cyclo-progynova verdi ben bunu doğum kontrol hapı sanmıştım meğersem değilmiş içinde progestan varmış hormon ilacı insanlar hamile kalmak içinde kullanıyormuş bunu doktora kanama başladı yazdım whatsap tan 8.gün bugün kullanmaya devam et 21 gün dedi
Yutuyorum ben onuOvül şeklinde bir ürün onu gece son idrardan sonra koyarsan daha faydalı oluyor canımcım
İnşaallahgeçmiş olsun canım, ilaç gebe kalmana katkı sağlar inşallah
günaydın cnm
Ben sabah hastaneye gittim kulağım ağrıdı tıkanıklık açtı doktor şimdi daha iyibu arada lekelenme başladı bende doktor adet olmam için Cyclo-progynova verdi ben bunu doğum kontrol hapı sanmıştım meğersem değilmiş içinde progestan varmış hormon ilacı insanlar hamile kalmak içinde kullanıyormuş bunu doktora kanama başladı yazdım whatsap tan 8.gün bugün kullanmaya devam et 21 gün dedi
Yutuyorum ben onualttanmı koymak gerekliydi
Yok yok durBen sabah hastaneye gittim kulağım ağrıdı tıkanıklık açtı doktor şimdi daha iyibu arada lekelenme başladı bende doktor adet olmam için Cyclo-progynova verdi ben bunu doğum kontrol hapı sanmıştım meğersem değilmiş içinde progestan varmış hormon ilacı insanlar hamile kalmak içinde kullanıyormuş bunu doktora kanama başladı yazdım whatsap tan 8.gün bugün kullanmaya devam et 21 gün dedi
Yutuyorum ben onualttanmı koymak gerekliydi
Yanlış kullandım sandımYok yok durcyno floor ile karıştırmışım kafa gitti direk tablet bu kuzum özür dilerim