Tüplerin tıkalı olduğunu dış gebelik olunca mı anlamıştın kuzuYa sen boşver doktorları bana ameliyatta ölürsün dediler bidaha asla yumurtlaman olmaz dediler amh değerin 0.001 tüp bebek dahil olmaz sen evlat edin dediler alayının Allah tövbe tövbe.. Ben üstüne 3 kez hamile kaldım tüplerim tıkalı olmasa suan ikiz annesi olacaktım. Bırak ne derse desinler pozitif düşün inan bana moral çok önemli✔ ponçiğimiz tutunacak ben çok inanıyorum aksi olsa hissederdim rahat ol
Eğer doktorun stresini azaltamıyorsa doktorunu değiştirmelisin doktorun yaklaşımı çok önemli hamileler bu süreçte en çok doktoru ile bağ kuruyorsagol cnm pozitif düşünce icin
ALLAH RAZİ OLSUN
stresimi azaltmam lazim hic kendimi hamile hissedemiyorum hep korkularim var doktor da çok temkinli
herşeyi bastan beri o biliyor diye gittim suan esimde ailemde degistirmemi istemiyorEğer doktorun stresini azaltamıyorsa doktorunu değiştirmelisin doktorun yaklaşımı çok önemli hamileler bu süreçte en çok doktoru ile bağ kuruyor
Riskli bir gebelik olursa ek olarak başka bir doktora daha takip olabilirsiniz en azından 2 doktorun görüşü ile ilerlemiş olursunuz, ben öyle yapmayı düşünüyorum hamile kalırsam tek doktora bağlı kalmayacağımherşeyi bastan beri o biliyor diye gittim suan esimde ailemde degistirmemi istemiyor
Hayırlısı olsun
Evet canım zaten tüp tıkalıysa dış gebelik oluyorTüplerin tıkalı olduğunu dış gebelik olunca mı anlamıştın kuzu
Korkmaaaa korktuğunu başına çekersin rahat olsagol cnm pozitif düşünce icin
ALLAH RAZİ OLSUN
stresimi azaltmam lazim hic kendimi hamile hissedemiyorum hep korkularim var doktor da çok temkinli
doğru cnmRiskli bir gebelik olursa ek olarak başka bir doktora daha takip olabilirsiniz en azından 2 doktorun görüşü ile ilerlemiş olursunuz, ben öyle yapmayı düşünüyorum hamile kalırsam tek doktora bağlı kalmayacağım
Zaten kalmamaktada fayda varRiskli bir gebelik olursa ek olarak başka bir doktora daha takip olabilirsiniz en azından 2 doktorun görüşü ile ilerlemiş olursunuz, ben öyle yapmayı düşünüyorum hamile kalırsam tek doktora bağlı kalmayacağım
inşallah cnm Hayırlı sağlıkla gelsinKorkmaaaa korktuğunu başına çekersin rahat olrabbim vereceksede vermeyeceksede sebebi vardır inan bana sen konuş bebeğinle onu istediğinizi söyle. Gör bak herşey güzel olacal sende pozitife doğru gideceksin
aynen cnm oyle düşüneceğimDasmeer canim oncelikle hayirli olsun. Kotu dusunme herseyin iyi olacagina inan yipratma kendini hamileliginin keyfini cikar. Aksi birsey olursa da hayirlisi buymus deriz napalim ama simdiden kotu dusunme stres seni de bebegini de kotu etkiler dusunmemeye calis
ben kimyasaldan sonra hergun bebek goruyordum ruyamda surekli dusunmekten sanirim ama ondan once hic gormedimKızlar hamileliklerinizde hiç rüya gördüğünüz oldu mu? Ben geçen ay rüyamda idrar testi yapıyordum pozitif çıkıyordu sabah uyanıp hemen test yapmıştım çift çizgiyi o gün görmüştüm ilk defa☺
ben de kimyasaldan sonra hiç görmedimben kimyasaldan sonra hergun bebek goruyordum ruyamda surekli dusunmekten sanirim ama ondan once hic gormedim
Ben ikizlerimde gördüm evet 1 kız 1 erkek tiKızlar hamileliklerinizde hiç rüya gördüğünüz oldu mu? Ben geçen ay rüyamda idrar testi yapıyordum pozitif çıkıyordu sabah uyanıp hemen test yapmıştım çift çizgiyi o gün görmüştüm ilk defa☺
ayy kıyamam ailede ikiz var mı :) ben rüyamda 2 kere tombiş bebek görmüştüm onu besliyordum ama cinsiyetini görmemiştim :)Ben ikizlerimde gördüm evet 1 kız 1 erkek ti
Benim baba tarafımda varmış anne tarafımda ve eşimin ailesinde yokayy kıyamam ailede ikiz var mı :) ben rüyamda 2 kere tombiş bebek görmüştüm onu besliyordum ama cinsiyetini görmemiştim :)
Tamam canımCanım sakız çiğne ben sakızla çözerim genelde ✔
Boş gebelik veya bi kalp atışı durması durumunda kahverengi çamura benzer akıntı oluyorHic insani rahatlatmiyorlar keseyi gorduk sonrada bosgebelik olmaz insallah diyor aklina hemen kotuusnu soyluyor
Bende gördüm masmavi bir denizde dizlerime kadar suyun içindeydim düm düz balıklar görünüyordu bir sürü elimden bir kız çocuğu tutuyordu beraber yürüyorduk sonra elimi suya daldırdım bitane balık tuttum elimle turuncu böyle minicik ama kımıldamıyordu nefes alamıyor diye düşünüp geri saldımKızlar hamileliklerinizde hiç rüya gördüğünüz oldu mu? Ben geçen ay rüyamda idrar testi yapıyordum pozitif çıkıyordu sabah uyanıp hemen test yapmıştım çift çizgiyi o gün görmüştüm ilk defa☺