Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hmm şuan birsey yok beim
Korkma ozaman stres insanı hasta ediyor felak nas oku içini ferah tutmaya çalış düşünme meye çalış yaşayacak ömrü varsa doğar inşallah kafanı meşgul edecek başka şeylerle uğraş ben mesela ahşap boyuyorum öyle meşgul ediyor ki tavsiye ederim

sagolasin inşallah nasib herşey
Olumlu düşüneceğim inşallah

Boş gebelik veya bi kalp atışı durması durumunda kahverengi çamura benzer akıntı oluyor
Çok mu yoğun oluyor, ben hastaneye gitmeden önceki gece yani kimyasal kanaması başlamadan önce gece öyle bir çarpıntı oldu ki kalbim ölcem sandım hiç bu kadar uzun sürmemişti nefes alamadım kalp krizi geçiriyorum sandım

Nasip canım üzülme Allah oğullarının yokluğunu aratmasın onlara hamile kaldığında kimyasal dış gebelik vs durumları olmuş muydu?

Yok çok yoğun değil panik atak geçirmiş olma oda etkilemiştir düşüğü

Yok çok yoğun değil panik atak geçirmiş olma oda etkilemiştir düşüğü
Panik atak rahatsızlığım yok arada çarpıntım olur çok yorulursam stres olursam ama hiç bu kadar uzun süreli yaşamamıştım kalbim ağzımdan uçuvercek gibi oldu öksürmeye başladım o an napcağımı şaşırdım tv izlerken birden bire oldu. Ben de diyorum ki acaba kanımda mı sorun vardı kan çünkü direk kalbi etkiliyor pıhtılaşma vs. Olduğu için mi kalbim öyle hızlı tepki verdi ona aklım takıldı bugün hiç öyle düşünmemiştim. başlamadan önce ki gün akıntı ile geldi benim kahverengi sanırım ondan bahsediyorsun ben onu yerleşme diye düşünmüştüm ama yerleşme o kadar yoğun olmuyormuş

Yoğunluk kişiden kişiye değişiyormuş sanırım bazı kişiler yoğun kanama yaşıyor bazıları hiç yaşamıyr bazıları az yaşıyor kısmet ya yarın kandil allahım herşeyin hayırlı olanını versin

Bebeğin haftası ile ilgili muhtemelen kanama şiddeti amin inşallah

Bebeğin haftası ile ilgili muhtemelen kanama şiddeti amin inşallah

kizlar gecen gun bu sitede okumustum hamileyken adet gorenler oluyomus Bana pek mantikli ve inandirici gelmedi sizce olabilir mi oyle bisey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…