Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun bebişim sen öteki ay denemelere devam yumurtlamaya daha var de kandır kocayı bide ovülasyon testi al bence takibi kolay olur instagdamdan bir gebenin günlüğü sayfasından

Takvim yanıltıcı gerçekte ovulasyon testi ile yumurtlama nezaman anlayabilirsin takvim heray adetine göre aynı aralıkta yumurtlama gösteriyor ama aslında kadınlar her ay farklı aralıkta yumurtluyor mesela ben test yaptığımda bi ay 16. Gün göründü yumurtlama 2 gün sürdü diğerinde 20.günde göründü ikisindede hamile kaldım

Hayırlısı olsun bebişim sen öteki ay denemelere devam yumurtlamaya daha var de kandır kocayı bide ovülasyon testi al bence takibi kolay olur instagdamdan bir gebenin günlüğü sayfasından
Kuzu bebek isterken reglden sonra düzenli ilişkiye devam ettiğim için çok gerek yok gibi Ovülasyon testine reglden 1 2 gün sonra 1 gün ara ile düzenli ilişki olsa illaki yakalanır yumurtlama mühim olan kocamı ikna edebilmek koronaya taktığı için bakalım reglim gününde gelecek mi değişecek mi Kimyasaldan sonra nasıl bi düzene gircem olmazsa alırım o dediğin sayfadan. Demek ki bu kasık ağrısı göğüs şişkinliği acısına çokta inanmamak lazımmış hala kasığım sancıyor ara ara

Ben genelde kasık ağrısı akıntıdan anlıyorum kuzu ama bazen hiç bi belirti de olmuyor fakat şöyle elde test yoksa bile düzenli ilişkide yakalarsın yumurtlamayı ben şubat ayında öyle yapmıştım hatta çok düzenli bile olmamıştı nöbete falan gittiği için ama yine hamile kalabildim

ben ovulasyon testine dun basladim degerlendircem pik olunca bakalim sonuc ne olacak hayirlisi artik

Hoş buldum Adetim son zamanlarda inanılmaz düzensiz zaten hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Anladım ovülasyonu testle bakıp değerlendiremedin sandım. Değenlendirme olarak düşük ihtimal ama Raabim dilerse olur. Bakalım bende merak ettim. Bişi kalmadı 10 una.

Ovulasyon testi alıp öle düşünüyorum. Nasıl kullanıldığını bile bilmiyorum gerci ama öğrenirim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…