Hayırlısı olsun bebişim sen öteki ay denemelere devam yumurtlamaya daha var de kandır kocayıKızlar hani size 3 gün gelen kahverengi akıntıdan bahsetmiştim ya bu akıntı yumurtlama döneminde de olabiliyormuş bakın takvimde 25-26-27 yazan dönemde benim akıntım oldu uygulamada da o hafta yumurtlama dönemim görünüyor bizim ilişki ayın 18 ve 19 u oldu yani benim hamile kalmam bence imkansızeğer 25-26-27 de çatlamaya başladıysa spermler in 1 hafta yaşaması imkansız bu hesaptan sonra tamamen sıfır umut şuan
Özellikle yumurtlama dönemi ile aynı zaman denk gelen yani iki adet arasındaki olan zamanın ortasında görülen hafif lekelenmeler çok normaldir. Bazen kadınlarda yumurtlama döneminde olan kanama şekli damla damla şeklinde görülebilmektedir. Ancak yumurtlama döneminde kanama çoğunlukla lekelenme ya da damla şeklinde olduğu için korkulacak bir durum yoktur. Çoğunlukla bu kanama ve lekelenme iki ya da üç gün hafif şekilde seyretmektedir.
Valla çok özür dilerim karıştırmışımYanlış kullandım sandım
Takvim yanıltıcı gerçekte ovulasyon testi ile yumurtlama nezaman anlayabilirsin takvim heray adetine göre aynı aralıkta yumurtlama gösteriyor ama aslında kadınlar her ay farklı aralıkta yumurtluyor mesela ben test yaptığımda bi ay 16. Gün göründü yumurtlama 2 gün sürdü diğerinde 20.günde göründü ikisindede hamile kaldımKızlar hani size 3 gün gelen kahverengi akıntıdan bahsetmiştim ya bu akıntı yumurtlama döneminde de olabiliyormuş bakın takvimde 25-26-27 yazan dönemde benim akıntım oldu uygulamada da o hafta yumurtlama dönemim görünüyor bizim ilişki ayın 18 ve 19 u oldu yani benim hamile kalmam bence imkansızeğer 25-26-27 de çatlamaya başladıysa spermler in 1 hafta yaşaması imkansız bu hesaptan sonra tamamen sıfır umut şuan
Özellikle yumurtlama dönemi ile aynı zaman denk gelen yani iki adet arasındaki olan zamanın ortasında görülen hafif lekelenmeler çok normaldir. Bazen kadınlarda yumurtlama döneminde olan kanama şekli damla damla şeklinde görülebilmektedir. Ancak yumurtlama döneminde kanama çoğunlukla lekelenme ya da damla şeklinde olduğu için korkulacak bir durum yoktur. Çoğunlukla bu kanama ve lekelenme iki ya da üç gün hafif şekilde seyretmektedir.
Kuzu bebek isterken reglden sonra düzenli ilişkiye devam ettiğim için çok gerek yok gibi Ovülasyon testine reglden 1 2 gün sonra 1 gün ara ile düzenli ilişki olsa illaki yakalanır yumurtlama mühim olan kocamı ikna edebilmek koronaya taktığı içinHayırlısı olsun bebişim sen öteki ay denemelere devam yumurtlamaya daha var de kandır kocayıbide ovülasyon testi al bence takibi kolay olur instagdamdan bir gebenin günlüğü sayfasından
Ben genelde kasık ağrısı akıntıdan anlıyorum kuzu ama bazen hiç bi belirti de olmuyor fakat şöyle elde test yoksa bile düzenli ilişkide yakalarsın yumurtlamayı ben şubat ayında öyle yapmıştım hatta çok düzenli bile olmamıştı nöbete falan gittiği için ama yine hamile kalabildimTakvim yanıltıcı gerçekte ovulasyon testi ile yumurtlama nezaman anlayabilirsin takvim heray adetine göre aynı aralıkta yumurtlama gösteriyor ama aslında kadınlar her ay farklı aralıkta yumurtluyor mesela ben test yaptığımda bi ay 16. Gün göründü yumurtlama 2 gün sürdü diğerinde 20.günde göründü ikisindede hamile kaldım
Rabbim hepimize sağlıklı bebiş nasip etsin inşallahben ovulasyon testine dun basladim degerlendircem pik olunca bakalim sonuc ne olacak hayirlisi artik
amin insallahRabbim hepimize sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah
Hoş buldumHoşgeldin canımRabbim hayırlıca evlat nasip etsin hayırlı evlat nasip etsin. Kimyasal gebelik sonrası adet düzeni biraz değişiyor bu ayda rahim dinlenmiş olur denemelere başlarsın ✔ üzülme olmadıysa vardır bir hayr
HOşbuldum kızlarhoşgeldin canımben de mart başı kimyasal geçirdim üzülme hakkımızda hayırlısı olsun
Daha önce düzenli miydi canım reglin ben de Kimyasaldan sonra ilk regli yaşayacağım ayın 10 u görünüyor ama bakalım gecikme olacak mı merak ediyorumHOşbuldum kızlar☺ Dikkat etmemiz gereken bir durum var mı acaba ya
Bence herkes hamiş yazan yok baksanaKızlar sesiniz çıkmıyor neler yapıyorsunuz gebelik haberi alan var mıMechulzaman Ucanbilge S sunsea Sur-es T Turkuazkizz miyaww__ Meryemcez
Anladım ovülasyonu testle bakıp değerlendiremedin sandım. Değenlendirme olarak düşük ihtimal ama Raabim dilerse olur. Bakalım bende merak ettim. Bişi kalmadı 10 una.kuzum kanamam bittiği gün ve ertesi gün korunmasız ilişki oldu ondan sonra zaten korona patlayınca korunmaya geçtik, ovülasyon için hiç test kullanmadım benim genelde 14. günlere denk geliyor ben 8. günden itibaren değerlendirmeye aldım şubat ayında ilk denememizde hamile kalmıştım
Kızlar sesiniz çıkmıyor neler yapıyorsunuz gebelik haberi alan var mıMechulzaman Ucanbilge S sunsea Sur-es T Turkuazkizz miyaww__ Meryemcez
AAAA süpersinnn hayırlı olsun kaç haftalıkMerhaba canımm. Ben aldım
Ay yok ya düşükten sonra regl bile olamadım henüzBence herkes hamiş yazan yok baksana
Hayırlısı olsun inşallah bekleyelim bakalımAy yok ya düşükten sonra regl bile olamadım henüzöle bir durum yok maalesef. Bir de bu olaylardan sonra 2 3 Ay beklemek istiyorum.