- 1 Şubat 2020
- 1.379
- 869
- 42
Hayırlısı olsun bebişim sen öteki ay denemelere devam yumurtlamaya daha var de kandır kocayı bide ovülasyon testi al bence takibi kolay olur instagdamdan bir gebenin günlüğü sayfasındanKızlar hani size 3 gün gelen kahverengi akıntıdan bahsetmiştim ya bu akıntı yumurtlama döneminde de olabiliyormuş bakın takvimde 25-26-27 yazan dönemde benim akıntım oldu uygulamada da o hafta yumurtlama dönemim görünüyor bizim ilişki ayın 18 ve 19 u oldu yani benim hamile kalmam bence imkansız eğer 25-26-27 de çatlamaya başladıysa spermler in 1 hafta yaşaması imkansız bu hesaptan sonra tamamen sıfır umut şuan
Özellikle yumurtlama dönemi ile aynı zaman denk gelen yani iki adet arasındaki olan zamanın ortasında görülen hafif lekelenmeler çok normaldir. Bazen kadınlarda yumurtlama döneminde olan kanama şekli damla damla şeklinde görülebilmektedir. Ancak yumurtlama döneminde kanama çoğunlukla lekelenme ya da damla şeklinde olduğu için korkulacak bir durum yoktur. Çoğunlukla bu kanama ve lekelenme iki ya da üç gün hafif şekilde seyretmektedir.