- 4 Aralık 2019
- 1.337
- 1.048
- 41
Amin inşallahBenim baba tarafımda varmış anne tarafımda ve eşimin ailesinde yok inşallah rabbim bize tombiş dolma bacak bebişler nasip eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahBenim baba tarafımda varmış anne tarafımda ve eşimin ailesinde yok inşallah rabbim bize tombiş dolma bacak bebişler nasip eder
hmm şuan birsey yok beimBoş gebelik veya bi kalp atışı durması durumunda kahverengi çamura benzer akıntı oluyor
Korkma ozaman stres insanı hasta ediyor felak nas oku içini ferah tutmaya çalış düşünme meye çalış yaşayacak ömrü varsa doğar inşallah kafanı meşgul edecek başka şeylerle uğraş ben mesela ahşap boyuyorum öyle meşgul ediyor ki tavsiye ederimhmm şuan birsey yok beim
sagolasin inşallah nasib herşeyKorkma ozaman stres insanı hasta ediyor felak nas oku içini ferah tutmaya çalış düşünme meye çalış yaşayacak ömrü varsa doğar inşallah kafanı meşgul edecek başka şeylerle uğraş ben mesela ahşap boyuyorum öyle meşgul ediyor ki tavsiye ederim ☺☺☺
Çok mu yoğun oluyor, ben hastaneye gitmeden önceki gece yani kimyasal kanaması başlamadan önce gece öyle bir çarpıntı oldu ki kalbim ölcem sandım hiç bu kadar uzun sürmemişti nefes alamadım kalp krizi geçiriyorum sandımBoş gebelik veya bi kalp atışı durması durumunda kahverengi çamura benzer akıntı oluyor
Nasip canım üzülme Allah oğullarının yokluğunu aratmasın onlara hamile kaldığında kimyasal dış gebelik vs durumları olmuş muydu?Bende gördüm masmavi bir denizde dizlerime kadar suyun içindeydim düm düz balıklar görünüyordu bir sürü elimden bir kız çocuğu tutuyordu beraber yürüyorduk sonra elimi suya daldırdım bitane balık tuttum elimle turuncu böyle minicik ama kımıldamıyordu nefes alamıyor diye düşünüp geri saldım tabirlere baktım evli insanın balık tutması kız çocuğu olacağına işaret yazıyordu benimde 2 oğlum olunca kız olacak diye çok heveslenmiştim ama nasip olmadı
Duana beni de ekler misin eğer hamilelik varsa sağlıklı olsunDasmeer yarın kandil ben senin ve bebeğin için 1000 tane ayetel kürsi okuyacam söz veriyorum sende korkma tamammı görceksin hiç bişey ters gitmeyecek
Tabiki eklerim canım benim neden eklemeyim. Sabah ona öğlen sana okurum ayrı ayrıDuana beni de ekler misin eğer hamilelik varsa sağlıklı olsun
Canım benim çok sağolTabiki eklerim canım benim neden eklemeyim. Sabah ona öğlen sana okurum ayrı ayrı✔
Dasmeer yarın kandil ben senin ve bebeğin için 1000 tane ayetel kürsi okuyacam söz veriyorum sende korkma tamammı görceksin hiç bişey ters gitmeyecek
[/QUOT
Cnm sağolasin Allah razi olsun
Canım benim çok sağol❤
Yok çok yoğun değil panik atak geçirmiş olma oda etkilemiştir düşüğüÇok mu yoğun oluyor, ben hastaneye gitmeden önceki gece yani kimyasal kanaması başlamadan önce gece öyle bir çarpıntı oldu ki kalbim ölcem sandım hiç bu kadar uzun sürmemişti nefes alamadım kalp krizi geçiriyorum sandım
Panik atak rahatsızlığım yok arada çarpıntım olur çok yorulursam stres olursam ama hiç bu kadar uzun süreli yaşamamıştım kalbim ağzımdan uçuvercek gibi oldu öksürmeye başladım o an napcağımı şaşırdım tv izlerken birden bire oldu. Ben de diyorum ki acaba kanımda mı sorun vardı kan çünkü direk kalbi etkiliyor pıhtılaşma vs. Olduğu için mi kalbim öyle hızlı tepki verdi ona aklım takıldı bugün hiç öyle düşünmemiştim. başlamadan önce ki gün akıntı ile geldi benim kahverengi sanırım ondan bahsediyorsun ben onu yerleşme diye düşünmüştüm ama yerleşme o kadar yoğun olmuyormuşYok çok yoğun değil panik atak geçirmiş olma oda etkilemiştir düşüğü
Yoğunluk kişiden kişiye değişiyormuş sanırım bazı kişiler yoğun kanama yaşıyor bazıları hiç yaşamıyr bazıları az yaşıyor kısmet ya yarın kandil allahım herşeyin hayırlı olanını versinPanik atak rahatsızlığım yok arada çarpıntım olur çok yorulursam stres olursam ama hiç bu kadar uzun süreli yaşamamıştım kalbim ağzımdan uçuvercek gibi oldu öksürmeye başladım o an napcağımı şaşırdım tv izlerken birden bire oldu. Ben de diyorum ki acaba kanımda mı sorun vardı kan çünkü direk kalbi etkiliyor pıhtılaşma vs. Olduğu için mi kalbim öyle hızlı tepki verdi ona aklım takıldı bugün hiç öyle düşünmemiştim. başlamadan önce ki gün akıntı ile geldi benim kahverengi sanırım ondan bahsediyorsun ben onu yerleşme diye düşünmüştüm ama yerleşme o kadar yoğun olmuyormuş
Bebeğin haftası ile ilgili muhtemelen kanama şiddeti amin inşallahYoğunluk kişiden kişiye değişiyormuş sanırım bazı kişiler yoğun kanama yaşıyor bazıları hiç yaşamıyr bazıları az yaşıyor kısmet ya yarın kandil allahım herşeyin hayırlı olanını versin
Bebeğin haftası ile ilgili muhtemelen kanama şiddeti amin inşallahYoğunluk kişiden kişiye değişiyormuş sanırım bazı kişiler yoğun kanama yaşıyor bazıları hiç yaşamıyr bazıları az yaşıyor kısmet ya yarın kandil allahım herşeyin hayırlı olanını versin
Evet arkadaşlar, hepimizin hikayesi farklı... Kimimiz defalarca kimyasal gebelik yaşadı, kimimiz hem kimyasal hem dış gebelik yaşadı, kimimiz sadece dış gebelik yaşadı... Burada umutlarımızı birleştirip birbirimize güç olalım. Böyle dönemlerde en önemli şey sizi anlayan insanları desteği. Güzel haberler alacağımız bir topic olsun diyerek ben başlatıyorum.
Yaşım 26 Şubat ayında ilk bebek denememizde regliden 1 gün önce hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra da kanamam başladı ve bunun aslında kimyasal bir gebelik olduğunu anladık. Tekrar bebek sahibi olmak için dua ve umutla devam etmeye karar verdim. İnşallah önümüzdeki zamanlarda güzel haberlerle dolar burası. Hikayelerimizi paylaşalım
Tabloya eklenmek isteyenler beni etiketleyerek yazabilir.
ÜYE ADI VAKA BAT SONUÇminseo 1 KİMYASAL 10.04.2020 @Fatossenturk 2 DIŞ GEBELİK 1 DÜŞÜK @Ucanbilge 1 KİMYASAL tugcekb 1 KİMYASAL 26.04.2020 @Turkuazkizz 1 KİMYASAL @Meryemcez 1 DÜŞÜK 2 KİMYASAL Deryakckn 4 KİMYASAL @Mechulzaman 1 DIŞ GEBELİK Manukabal 2 DIŞ GEBELİK 1 KİMYASAL 20.04.2020 @Sur-es 2 DIŞ GEBELİK,1 KİMYASAL,2 KAYIP @pembeportakalizmir 1 KİMYASAL GEBELİK @iSsra 2 KİMYASAL 2 BOŞ 1 DIŞ GEBELİK @miyaww__ 1 KİMYASAL
Evet arkadaşlar, hepimizin hikayesi farklı... Kimimiz defalarca kimyasal gebelik yaşadı, kimimiz hem kimyasal hem dış gebelik yaşadı, kimimiz sadece dış gebelik yaşadı... Burada umutlarımızı birleştirip birbirimize güç olalım. Böyle dönemlerde en önemli şey sizi anlayan insanları desteği. Güzel haberler alacağımız bir topic olsun diyerek ben başlatıyorum.
Yaşım 26 Şubat ayında ilk bebek denememizde regliden 1 gün önce hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra da kanamam başladı ve bunun aslında kimyasal bir gebelik olduğunu anladık. Tekrar bebek sahibi olmak için dua ve umutla devam etmeye karar verdim. İnşallah önümüzdeki zamanlarda güzel haberlerle dolar burası. Hikayelerimizi paylaşalım
Tabloya eklenmek isteyenler beni etiketleyerek yazabilir.
ÜYE ADI VAKA BAT SONUÇminseo 1 KİMYASAL 10.04.2020 @Fatossenturk 2 DIŞ GEBELİK 1 DÜŞÜK @Ucanbilge 1 KİMYASAL tugcekb 1 KİMYASAL 26.04.2020 @Turkuazkizz 1 KİMYASAL @Meryemcez 1 DÜŞÜK 2 KİMYASAL Deryakckn 4 KİMYASAL @Mechulzaman 1 DIŞ GEBELİK Manukabal 2 DIŞ GEBELİK 1 KİMYASAL 20.04.2020 @Sur-es 2 DIŞ GEBELİK,1 KİMYASAL,2 KAYIP @pembeportakalizmir 1 KİMYASAL GEBELİK @Mh5734 [/B][/TD]
[TD]2 KİMYASAL 2 BOŞ 1 DIŞ GEBELİK[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][B][USER=868669]@miyaww__1 KİMYASAL
Merhaba öncelikle gecmş olsn Rabbım tum isteyen herkese hayırlı bir evlat nsp etsn rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
Bende ıkı defa kimyasal gebelik gecrdm hamile oldugumu ogrenıyorum bı hafta gecmedn benmde kanamm oluyo kask agrılarm fln çk oldu
Arkadaşım 9 ay adet oldu canım var öyle bir şeykizlar gecen gun bu sitede okumustum hamileyken adet gorenler oluyomus Bana pek mantikli ve inandirici gelmedi sizce olabilir mi oyle bisey?