Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hamileyimde 2haftasonra kalpatisina gidecem de cok korkuorum bosgebelik vs olur diye oyuzden souryorum napoyorlar diye
insan evham yapıyor ama rahat olmaya çalışın ben de şuan hamile olmamama rağmen aynı psikolojideyim ama düşünmemeye çalışıyorum aksi halde hep stres o_O

doktorlar hep ucu açık cevaplar veriyor en kötü ihtimali en başta söylüyor beni kimyasal yaşamamdan çok doktorun odasında yaşadıklarım etkiledi o yüzden hastaneye adım atmak istemiyorum:KK61:
Hic insani rahatlatmiyorlar keseyi gorduk sonrada bosgebelik olmaz insallah diyor aklina hemen kotuusnu soyluyor

cnm suan birsey yokda daha kalpatisi duymadım ya geriliyorum doktorda 2haftasonra geldedi ama suan sadece kese var oyle endiseleniyorum
Hic insani rahatlatmiyorlar keseyi gorduk sonrada bosgebelik olmaz insallah diyor aklina hemen kotuusnu soyluyor
gerilme canım dua et her şeyin senin için en hayırlısı olacağına inancın tam olsun insan sadece öyle rahatlayabiliyor.keseyi görmüşsün ilk adım tamam :KK72: bebeğin sana gelmeye karar verdiyse tüm zorlukların üstesinden gelir kucağına alırsın önemli olan sağlıklı olması, doktorlar karşısındaki kişinin duyguları olduğunu unutarak konuşuyor malesef bana kimyasal çok normal bişi diyen doktor ilk sonuçları gördüğünde yüzüme dehşetle bakıp 3 ay korunman lazım demişti ben o an şoka girdim sanki bi daha çocuğum olmucak gibi hissettim sonra da diyor ki korunmana gerek yok:KK12:

gerilme canım dua et her şeyin senin için en hayırlısı olacağına inancın tam olsun insan sadece öyle rahatlayabiliyor.keseyi görmüşsün ilk adım tamam :KK72: bebeğin sana gelmeye karar verdiyse tüm zorlukların üstesinden gelir kucağına alırsın önemli olan sağlıklı olması, doktorlar karşısındaki kişinin duyguları olduğunu unutarak konuşuyor malesef bana kimyasal çok normal bişi diyen doktor ilk sonuçları gördüğünde yüzüme dehşetle bakıp 3 ay korunman lazım demişti ben o an şoka girdim sanki bi daha çocuğum olmucak gibi hissettim sonra da diyor ki korunmana gerek yok:KK12:
haklisin cnm

cnm suan birsey yokda daha kalpatisi duymadım ya geriliyorum doktorda 2haftasonra geldedi ama suan sadece kese var oyle endiseleniyorum
Ya sen boşver doktorları bana ameliyatta ölürsün dediler bidaha asla yumurtlaman olmaz dediler amh değerin 0.001 tüp bebek dahil olmaz sen evlat edin dediler alayının Allah tövbe tövbe.. Ben üstüne 3 kez hamile kaldım tüplerim tıkalı olmasa suan ikiz annesi olacaktım. Bırak ne derse desinler pozitif düşün inan bana moral çok önemli🥰💜✔️ ponçiğimiz tutunacak ben çok inanıyorum aksi olsa hissederdim rahat ol 💜

Ya sen boşver doktorları bana ameliyatta ölürsün dediler bidaha asla yumurtlaman olmaz dediler amh değerin 0.001 tüp bebek dahil olmaz sen evlat edin dediler alayının Allah tövbe tövbe.. Ben üstüne 3 kez hamile kaldım tüplerim tıkalı olmasa suan ikiz annesi olacaktım. Bırak ne derse desinler pozitif düşün inan bana moral çok önemli🥰💜✔ ponçiğimiz tutunacak ben çok inanıyorum aksi olsa hissederdim rahat ol 💜
sagol cnm pozitif düşünce icin
ALLAH RAZİ OLSUN
stresimi azaltmam lazim hic kendimi hamile hissedemiyorum hep korkularim var doktor da çok temkinli

X