Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de dikkatimi bu çekti bu belirtiye de umutlanmayalım da napalım yoksa hele böyle uzaktan kimseyi umutlandırmak istemem
Ben hiç bişi hissedemiyorum ya geçen ay o kadar heyecanlıydım ki kimyasalı yaşayınca bulutların üstünden yere çakılmış gibi oldum Ama eğer bu ay gelmek istiyorsa, bu zamanı seçtiyse, hem de ovülasyon dönemim olmamasına rağmen çok şaşıracağım, benim için en hayırlısı buymuş demekten başka çarem yok. Tek dileğim, varsa sağlıklı olması, sağlıkla geçmesi başka hiç bir endişem yok.

Zaten önce hayırlısı ve sağlıklısı diye dua etmeliyiz canım.
Ovülasyonu testle mi takip ettin belirtilerle mi. Yani belki belirtisiz geçti belki farkında olmadan değerlendirdin diye dedim

Zaten önce hayırlısı ve sağlıklısı diye dua etmeliyiz canım.
Ovülasyonu testle mi takip ettin belirtilerle mi. Yani belki belirtisiz geçti belki farkında olmadan değerlendirdin diye dedim
kuzum kanamam bittiği gün ve ertesi gün korunmasız ilişki oldu ondan sonra zaten korona patlayınca korunmaya geçtik, ovülasyon için hiç test kullanmadım benim genelde 14. günlere denk geliyor ben 8. günden itibaren değerlendirmeye aldım şubat ayında ilk denememizde hamile kalmıştım

bu arada önerdiğiniz gebelik testi markaları var mı ben miratech ile öğrenmiştim eczacı onu vermişti ?

Valla ben hepsinde 5 tl lik testle öğrendim canımcım fark etmiyor varsa çıkıyor zaten
tamam o zaman evde var bi tane gecikirse onla denerim ben de erken gebelik testlerinden hiç memnun kalmadım onda çıkmamıştı mesela 5 liralık testte silik çizgi çıkmıştı sözde erken gebelik testi

tamam o zaman evde var bi tane gecikirse onla denerim ben de erken gebelik testlerinden hiç memnun kalmadım onda çıkmamıştı mesela 5 liralık testte silik çizgi çıkmıştı sözde erken gebelik testi
Aynen öyle. Ben erken gebelikle baktım yoktu oturduk arkadaşlarla rakı içtik içime şüphe düştü başka testle baktım hamileyim şaka gibi. O yüzden dandikte olsa en iyi sonuç onda

Kızlar bugün yumurtlama testim yine koyu çıktı 2 gündür yumurtluyorum gecen ay ve bu ay c life kullanmıştım etkisi varmış test ettim onayladım

Eklentiler

• IMG-20200406-WA0000.jpeg
    35,8 KB · Görüntüleme: 19
Aynen öyle. Ben erken gebelikle baktım yoktu oturduk arkadaşlarla rakı içtik içime şüphe düştü başka testle baktım hamileyim şaka gibi. O yüzden dandikte olsa en iyi sonuç onda
Ayy keşke içmeden önce baksaydın ben de ne kadar olmadığına emin olsam da ya varsa diye korkudan yediğime içtiğime dikkat ediyorum

Ayy keşke içmeden önce baksaydın ben de ne kadar olmadığına emin olsam da ya varsa diye korkudan yediğime içtiğime dikkat ediyorum
Erken gebelikle baktım anacım ne bileyim güvensiz olacagınıu onda çıkmadı ama ne sövdüm o testlerin sahibine şirketine alayına oyüzden erken gebelik testlerine güvenmeyin diye

Ozaman kahverengi akıntı az gelip neden kesilsin durduk yere idrar testimi yapsan çok merak içindeyim

İnşallah öyle olur teker teker herkes hamiş olsun

Bu arada kızlar kulağım tıkandı çok kötü basınç var duyamıyorum çok iyi
nasıl açılır evde yapabilceğim bişey varmı bileniniz varmı hastaneye gitmeye korkuyorum

Ozaman kahverengi akıntı az gelip neden kesilsin durduk yere idrar testimi yapsan çok merak içindeyim
Acele etmeyeceğim negatif çıkarsa bu sefer kendimi tutamayıp her gün test yaparım bi geciksin de regl gelmezse ayın 11 inde yapcam

Bu arada kızlar kulağım tıkandı çok kötü basınç var duyamıyorum çok iyi
nasıl açılır evde yapabilceğim bişey varmı bileniniz varmı hastaneye gitmeye korkuyorum
sakız çiğnemek iyi geliyor diyorlar ama bence eczaneden bi kulak damlası al enfeksiyona çevirmeden o kadar tıkalı ise evdeki yöntemler fayda etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…