Ben hiç bişi hissedemiyorum ya geçen ay o kadar heyecanlıydım ki kimyasalı yaşayınca bulutların üstünden yere çakılmış gibi oldumBenim de dikkatimi bu çekti bu belirtiye de umutlanmayalım da napalımyoksa hele böyle uzaktan kimseyi umutlandırmak istemem
Zaten önce hayırlısı ve sağlıklısı diye dua etmeliyiz canım.Ben hiç bişi hissedemiyorum ya geçen ay o kadar heyecanlıydım ki kimyasalı yaşayınca bulutların üstünden yere çakılmış gibi oldumAma eğer bu ay gelmek istiyorsa, bu zamanı seçtiyse, hem de ovülasyon dönemim olmamasına rağmen çok şaşıracağım, benim için en hayırlısı buymuş demekten başka çarem yok. Tek dileğim, varsa sağlıklı olması, sağlıkla geçmesi başka hiç bir endişem yok.
kuzum kanamam bittiği gün ve ertesi gün korunmasız ilişki oldu ondan sonra zaten korona patlayınca korunmaya geçtik, ovülasyon için hiç test kullanmadım benim genelde 14. günlere denk geliyor ben 8. günden itibaren değerlendirmeye aldım şubat ayında ilk denememizde hamile kalmıştımZaten önce hayırlısı ve sağlıklısı diye dua etmeliyiz canım.
Ovülasyonu testle mi takip ettin belirtilerle mi. Yani belki belirtisiz geçti belki farkında olmadan değerlendirdin diye dedim
benim geçen reglden 1 gün önce çok silik çıkmıştı kuzu gecikirse yapacağım diğer türlü umutlanırım
Valla ben hepsinde 5 tl lik testle öğrendim canımcım fark etmiyor varsa çıkıyor zatenbu arada önerdiğiniz gebelik testi markaları var mı ben miratech ile öğrenmiştim eczacı onu vermişti ?
tamam o zaman evde var bi tane gecikirse onla denerim ben de erken gebelik testlerinden hiç memnun kalmadım onda çıkmamıştı mesela 5 liralık testte silik çizgi çıkmıştı sözde erken gebelik testiValla ben hepsinde 5 tl lik testle öğrendim canımcım fark etmiyor varsa çıkıyor zaten✔
Aynen öyle. Ben erken gebelikle baktım yoktu oturduk arkadaşlarla rakı içtik içime şüphe düştü başka testle baktım hamileyimtamam o zaman evde var bi tane gecikirse onla denerim ben de erken gebelik testlerinden hiç memnun kalmadım onda çıkmamıştı mesela 5 liralık testte silik çizgi çıkmıştı sözde erken gebelik testi
Ayy keşke içmeden önce baksaydınAynen öyle. Ben erken gebelikle baktım yoktu oturduk arkadaşlarla rakı içtik içime şüphe düştü başka testle baktım hamileyimşaka gibi. O yüzden dandikte olsa en iyi sonuç onda ✔
süper kuzuKızlar bugün yumurtlama testim yine koyu çıktı 2 gündür yumurtluyorum ✔✔gecen ay ve bu ay c life kullanmıştım etkisi varmış test ettim onayladım
Erken gebelikle baktım anacım ne bileyim güvensiz olacagınıu onda çıkmadıAyy keşke içmeden önce baksaydınben de ne kadar olmadığına emin olsam da ya varsa diye korkudan yediğime içtiğime dikkat ediyorum
aynen ben de almam bi daha cidden çıkmıyorErken gebelikle baktım anacım ne bileyim güvensiz olacagınıu onda çıkmadıama ne sövdüm o testlerin sahibine şirketine alayına oyüzden erken gebelik testlerine güvenmeyin diye
Ozaman kahverengi akıntı az gelip neden kesilsin durduk yereşubat ayındaki hamilelikte benzer belirtileri yaşadım kahverengi leke gelmemişti fakat onda. nedense hamile olma ihtimalim hiç yok diye düşünüyorum ovülasyonu değerlendirmediğim için umudum yok açıkcası
İnşallah öyle olur teker teker herkes hamiş olsunBen hiç bişi hissedemiyorum ya geçen ay o kadar heyecanlıydım ki kimyasalı yaşayınca bulutların üstünden yere çakılmış gibi oldumAma eğer bu ay gelmek istiyorsa, bu zamanı seçtiyse, hem de ovülasyon dönemim olmamasına rağmen çok şaşıracağım, benim için en hayırlısı buymuş demekten başka çarem yok. Tek dileğim, varsa sağlıklı olması, sağlıkla geçmesi başka hiç bir endişem yok.
Acele etmeyeceğim negatif çıkarsa bu sefer kendimi tutamayıp her gün test yaparımOzaman kahverengi akıntı az gelip neden kesilsin durduk yereidrar testimi yapsan çok merak içindeyim
sakız çiğnemek iyi geliyor diyorlar ama bence eczaneden bi kulak damlası al enfeksiyona çevirmeden o kadar tıkalı ise evdeki yöntemler fayda etmezBu arada kızlar kulağım tıkandı çok kötü basınç var duyamıyorum çok iyi
nasıl açılır evde yapabilceğim bişey varmı bileniniz varmı hastaneye gitmeye korkuyorum
Tamam canımsakız çiğnemek iyi geliyor diyorlar ama bence eczaneden bi kulak damlası al enfeksiyona çevirmeden o kadar tıkalı ise evdeki yöntemler fayda etmez