Ovulsyon testınkullandınmı csnımŞubat ayında kimyasal gebelik geçirdim. İlk gebeliğimdi. Bu ay Adetim beş gün gecikti hala bekliyorum dün test yaptım negatif çıktı. Kimyasal gebelikten sonra ne kadar sürede hasta oldunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulsyon testınkullandınmı csnımŞubat ayında kimyasal gebelik geçirdim. İlk gebeliğimdi. Bu ay Adetim beş gün gecikti hala bekliyorum dün test yaptım negatif çıktı. Kimyasal gebelikten sonra ne kadar sürede hasta oldunuz
İnşallahh yaaa ameliyattan sonra yumurtlama hiç göremedim nerdeyse 4 aydır. Bu ay şükür inşallah bebek haberi vermek nasip olur7
Gelsin bebeleeer
İnşallah canımİnşallahh yaaa ameliyattan sonra yumurtlama hiç göremedim nerdeyse 4 aydır. Bu ay şükür inşallah bebek haberi vermek nasip olur✔
Pozitif gözüküyor ama 10 dakikadan sonra çıktıysa geçersiz olur tekrarlayın inşallah pozitif dirgebelik testi
İnşallah canım tutar bugünden başlayıp 4gün boyunca birliktelik şansı artırır eşine bal kuruyemiş yedir bol kahve yanına bitter çikolata enerji yi artırırİnşallahh yaaa ameliyattan sonra yumurtlama hiç göremedim nerdeyse 4 aydır. Bu ay şükür inşallah bebek haberi vermek nasip olur✔
Bal kuruyemiş olabilir valla hatta süper fikir deneyim bugünİnşallah canım tutar bugünden başlayıp 4gün boyunca birliktelik şansı artırır eşine bal kuruyemiş yedir bol kahve yanına bitter çikolata enerji yi artırır
insallah yarin ola hayrolaPozitif gözüküyor ama 10 dakikadan sonra çıktıysa geçersiz olur tekrarlayın inşallah pozitif dir
yarin bidaha deniycemBana da test bozuk gibi geldi canım başka bi testle tekrarla
Hayır canım kullanmadım ama bu ay kullanacagımOvulsyon testınkullandınmı csnım
Bu ay hepimiz güzel haberler verelim inşallahminseo canim benimde yeni bat 26.04.2020
Hadi hayırlısı varmı belirti filan bebiş yada adet belirtisi
ara ara kasık ağrısı, göğüs dolgunluğu, hassasiyet var bir süredir,bir de 3 gün gelen kahverengi küçük lekeler var... dün sol kasığıma da sancı girdi 3 gündür de aşırı halsizlik var ama bilmiyorum belki regl belirtisidirHadi hayırlısı varmı belirti filan bebiş yada adet belirtisi
InşAllah gebelik belirtileridir de umut olur bizlereara ara kasık ağrısı, göğüs dolgunluğu, hassasiyet var bir süredir,bir de 3 gün gelen kahverengi küçük lekeler var... dün sol kasığıma da sancı girdi 3 gündür de aşırı halsizlik var ama bilmiyorum belki regl belirtisidir
şubat ayındaki hamilelikte benzer belirtileri yaşadım kahverengi leke gelmemişti fakat onda. nedense hamile olma ihtimalim hiç yok diye düşünüyorum ovülasyonu değerlendirmediğim için umudum yok açıkcasıInşAllah gebelik belirtileridir de umut olur bizlere
En çok kahverengi akıntı gebeliği aklıma getirdişubat ayındaki hamilelikte benzer belirtileri yaşadım kahverengi leke gelmemişti fakat onda. nedense hamile olma ihtimalim hiç yok diye düşünüyorum ovülasyonu değerlendirmediğim için umudum yok açıkcası
beni de tek düşündüren o kuzum, diğer belirtiler regl belirtilerine benziyor zaten o olana kadar kafam rahattı bir de ufacık ufacık lekeler geldi biraz fazla olsa regle falan yoracaktım hatta dedim acaba rahimde kalan eski kan mı ama 3 gün boyunca aynı derecede olması enteresan geldiEn çok kahverengi akıntı gebeliği aklıma getirdi
Benim de dikkatimi bu çekti bu belirtiye de umutlanmayalım da napalım yoksa hele böyle uzaktan kimseyi umutlandırmak istemembeni de tek düşündüren o kuzum, diğer belirtiler regl belirtilerine benziyor zaten o olana kadar kafam rahattı bir de ufacık ufacık lekeler geldi biraz fazla olsa regle falan yoracaktım hatta dedim acaba rahimde kalan eski kan mı ama 3 gün boyunca aynı derecede olması enteresan geldi