Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallahh yaaa ameliyattan sonra yumurtlama hiç göremedim nerdeyse 4 aydır. Bu ay şükür🤲🏽 inşallah bebek haberi vermek nasip olur💜🤲🏽☕
İnşallah canım tutar bugünden başlayıp 4gün boyunca birliktelik şansı artırır eşine bal kuruyemiş yedir bol kahve yanına bitter çikolata enerji yi artırır 😊😊😊

Hadi hayırlısı varmı belirti filan bebiş yada adet belirtisi 🤔🤲🏽💜
ara ara kasık ağrısı, göğüs dolgunluğu, hassasiyet var bir süredir,bir de 3 gün gelen kahverengi küçük lekeler var... dün sol kasığıma da sancı girdi 3 gündür de aşırı halsizlik var ama bilmiyorum belki regl belirtisidir :KK51:

ara ara kasık ağrısı, göğüs dolgunluğu, hassasiyet var bir süredir,bir de 3 gün gelen kahverengi küçük lekeler var... dün sol kasığıma da sancı girdi 3 gündür de aşırı halsizlik var ama bilmiyorum belki regl belirtisidir :KK51:
InşAllah gebelik belirtileridir de umut olur bizlere😊👐

InşAllah gebelik belirtileridir de umut olur bizlere😊👐
şubat ayındaki hamilelikte benzer belirtileri yaşadım kahverengi leke gelmemişti fakat onda. nedense hamile olma ihtimalim hiç yok diye düşünüyorum ovülasyonu değerlendirmediğim için umudum yok açıkcası :KK51:

şubat ayındaki hamilelikte benzer belirtileri yaşadım kahverengi leke gelmemişti fakat onda. nedense hamile olma ihtimalim hiç yok diye düşünüyorum ovülasyonu değerlendirmediğim için umudum yok açıkcası :KK51:
En çok kahverengi akıntı gebeliği aklıma getirdi😊

En çok kahverengi akıntı gebeliği aklıma getirdi😊
beni de tek düşündüren o kuzum, diğer belirtiler regl belirtilerine benziyor zaten o olana kadar kafam rahattı bir de ufacık ufacık lekeler geldi biraz fazla olsa regle falan yoracaktım hatta dedim acaba rahimde kalan eski kan mı ama 3 gün boyunca aynı derecede olması enteresan geldiHoppa

beni de tek düşündüren o kuzum, diğer belirtiler regl belirtilerine benziyor zaten o olana kadar kafam rahattı bir de ufacık ufacık lekeler geldi biraz fazla olsa regle falan yoracaktım hatta dedim acaba rahimde kalan eski kan mı ama 3 gün boyunca aynı derecede olması enteresan geldiHoppa
Benim de dikkatimi bu çekti bu belirtiye de umutlanmayalım da napalım 😊 yoksa hele böyle uzaktan kimseyi umutlandırmak istemem

X