Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrrr napıyosunuz darlandım artık çıksak çalışsak 21.günüm evde ölcem sıkıntıdan okuayacak kitap kalmadı 😔😔☕☕
Slm canım bende bi programa takıldım kalabalık aile diye YouTube dan izliyorum çiftin 1 kızı vardı çocukları olmuyordu sonra tedavi ile hamile kaldı 5 iz bebeğe 5 i de kız doğdu 5 tane minik kız izlemesi çok eğlenceli tavsiye ederim 😊😊😊😊

Slm canım bende bi programa takıldım kalabalık aile diye YouTube dan izliyorum çiftin 1 kızı vardı çocukları olmuyordu sonra tedavi ile hamile kaldı 5 iz bebeğe 5 i de kız doğdu 5 tane minik kız izlemesi çok eğlenceli tavsiye ederim 😊😊😊😊
Olabilir valla yarın bakayım 13 tane kitap okudum karantina sonunda bardak altı gözlüklerim olacK bu gidişle😎🤣

Kahverengi akıntı durdu mu korursun bol bol c vitamini al meyveler dışarı çıkarken maske eldiven kullan inşallah bişey olmaz 🤲🤲🤲
Bugün yok kuzum akıntı 3 gün kadar oldu bitti ben de öyle düşünüyorum da eşim beni çok panik ettiriyor

X