İlk kimyasalım benimde çok sancılıydı. Ama dış gebelik de tık bile demedi. Tüpde kalp atışı başlamış bebişimin.Benim kimyasalda kasık sancım oluyordu normal bi gebelik belirtisi mi anormal mi bilemedim şimdi hamile olmasam bile kasığım sancıyınca tüylerim diken diken oluyor
belkide bebis vardirGünaydın hanımlar 35 gün oldu hala olamadım adet çok can sıkıcı böyle beklemek bi olsada. Rahatlasam
Sanmıyorumbelkide bebis vardir
eyvahh gecmis olsun canimSanmıyorumvucut ısım normal göğüslerimdeki ağrıda azaldı yumuşadı sen gibi ağır kaldırıyım dedim bazaları kaydırdım çocukların belim tutuldu ters bi hareket yaptım galiba
Yapmadım evde gebelik testi yok eşime al demiştim oda vakit bulamadı dün gidip alsam mı test ovulasyon testi var onda çıkarmı acebeeyvahh gecmis olsun canimtest yapmis miydin ya belkide vardir
yapiyorlar ovulasyon testiyle de bu sitede gordum oyle ogrenenleri bi dene istersen cizgi cok koyu cikarsa hamilelik var demekmis ben denemistimde acik cikmistiYapmadım evde gebelik testi yok eşime al demiştim oda vakit bulamadı dün gidip alsam mı test ovulasyon testi var onda çıkarmı acebe
Eczaneye gittim bitane erken gebelik testi 6 tanede normal test aldımyapiyorlar ovulasyon testiyle de bu sitede gordum oyle ogrenenleri bi dene istersen cizgi cok koyu cikarsa hamilelik var demekmis ben denemistimde acik cikmisti
hayirlisi olsun. Zaten su donemde hamile olsan bi dert olmasan bi dert.Eczaneye gittim bitane erken gebelik testi 6 tanede normal test aldımerken gebelik testini yaptım negatif çıktı
Aynen ya ama çok beklemeye niyetim yokhayirlisi olsun. Zaten su donemde hamile olsan bi dert olmasan bi dert.
bidahaki ay olur umarimAynen ya ama çok beklemeye niyetim yok
bidahaki ay olur umarim
İnşallahbidahaki ay olur umarim
Normal gebeliktede kasık sancısı belirti oluyor mu yani sancı varsa kötüye mi yormak lazımİlk kimyasalım benimde çok sancılıydı. Ama dış gebelik de tık bile demedi. Tüpde kalp atışı başlamış bebişimin.
Bende internetden sipariş verdim adetten sonra başlıcamBen ovülasyon testi aldım bugün başladım yapmaya.inşallah rabbim nasip eder hepimize
Amin inşallah
Çok tşk ederm bugün gittim şuan 3 haftalığızArtış iyi aslında bu kez gittiğinde belli olur korkma bu arada sancı agrı kasıkta sızlama agrının koluna vurma ve zonklama şeklinde agrı olursa mutlaka hastaneye git. Ama 516 olan degerde kese görmemesi normal bence seni korkutmuş doktor. Sanmam olacagını
Çok sevindim sağlıkla doğsun İnşallahÇok tşk ederm bugün gittim şuan 3 haftalığız
Amin rabbim herkese yaşatsın inşallahÇok sevindim sağlıkla doğsun İnşallah
Normal adet de kasık batması olmuyor sanırım kasık kısmının alt kısımlarında böyle iğne batırması gibi bel ve göğüs ağrısı oluyor tecrübe edindimNormal gebeliktede kasık sancısı belirti oluyor mu yani sancı varsa kötüye mi yormak lazımbenim kasıklarım ara ara sanıyor ama göğüslerim de hassasiyet falan yok geçen ay feci göğüs ağrım vardı o yüzden hamile olma ihtimalim yok gibi geliyor
Süpersinnn rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsinÇok tşk ederm bugün gittim şuan 3 haftalığız