Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kimyasalda kasık sancım oluyordu normal bi gebelik belirtisi mi anormal mi bilemedim şimdi hamile olmasam bile kasığım sancıyınca tüylerim diken diken oluyor
İlk kimyasalım benimde çok sancılıydı. Ama dış gebelik de tık bile demedi. Tüpde kalp atışı başlamış bebişimin.

Sanmıyorum vucut ısım normal göğüslerimdeki ağrıda azaldı yumuşadı sen gibi ağır kaldırıyım dedim bazaları kaydırdım çocukların belim tutuldu ters bi hareket yaptım galiba
eyvahh gecmis olsun canim test yapmis miydin ya belkide vardir

Yapmadım evde gebelik testi yok eşime al demiştim oda vakit bulamadı dün gidip alsam mı test ovulasyon testi var onda çıkarmı acebe
yapiyorlar ovulasyon testiyle de bu sitede gordum oyle ogrenenleri bi dene istersen cizgi cok koyu cikarsa hamilelik var demekmis ben denemistimde acik cikmisti

yapiyorlar ovulasyon testiyle de bu sitede gordum oyle ogrenenleri bi dene istersen cizgi cok koyu cikarsa hamilelik var demekmis ben denemistimde acik cikmisti
Eczaneye gittim bitane erken gebelik testi 6 tanede normal test aldım erken gebelik testini yaptım negatif çıktı

Eczaneye gittim bitane erken gebelik testi 6 tanede normal test aldım erken gebelik testini yaptım negatif çıktı
hayirlisi olsun. Zaten su donemde hamile olsan bi dert olmasan bi dert.

İlk kimyasalım benimde çok sancılıydı. Ama dış gebelik de tık bile demedi. Tüpde kalp atışı başlamış bebişimin.
Normal gebeliktede kasık sancısı belirti oluyor mu yani sancı varsa kötüye mi yormak lazım benim kasıklarım ara ara sanıyor ama göğüslerim de hassasiyet falan yok geçen ay feci göğüs ağrım vardı o yüzden hamile olma ihtimalim yok gibi geliyor

Çok tşk ederm bugün gittim şuan 3 haftalığız

Normal adet de kasık batması olmuyor sanırım kasık kısmının alt kısımlarında böyle iğne batırması gibi bel ve göğüs ağrısı oluyor tecrübe edindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…