Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben isntagramdan bir gebenin günlüğü sayfasından alıyorum kime söyledimse hamile kaldı ben dahil🌝🌝
Bende instagram da instagramtakiplisayfan diye sayfadan alıyorum 30 adet test 4 adet erken gebelik testi innovita markası 60tl 2 sefer kullandım 2sindede hamile kaldım bende düşmeyeydi bayanda çok iyi yardımcı oluyor ismi nur 😊😊

Bende instagram da instagramtakiplisayfan diye sayfadan alıyorum 30 adet test 4 adet erken gebelik testi innovita markası 60tl 2 sefer kullandım 2sindede hamile kaldım bende düşmeyeydi bayanda çok iyi yardımcı oluyor ismi nur 😊😊
Bayanlarda sorun yok anacım sprun bizde içimizde tutamıyok bebeleri😂😂🤣🌝

Kızlar ameliyat sonrası ilk adetimi bekliyorum ben hala. Tahminlerime göre ayın 4 ünde olmam lazım normal düzende gelirse. Şimdi karantinada var günler geçmiyor gibi oluyo bazen. Dahada en az 1 ay daha korunmam lazımmış. Sabırsızımda yani. Rahatlığa da alıştık nası korunacaz bilmem. Korununca bana bi ruhsuzluk geliyo hiç içime sinmiyo korunmak :işsiz: :skandal:
bilmiyorum öyle yazasım geldi bunları.

Normal gebeliktede kasık sancısı belirti oluyor mu yani sancı varsa kötüye mi yormak lazım 😣 benim kasıklarım ara ara sanıyor ama göğüslerim de hassasiyet falan yok geçen ay feci göğüs ağrım vardı o yüzden hamile olma ihtimalim yok gibi geliyor
Kasık ağrısı gebelik belirtisi olabiliyor tabi ki. Fazla olunca tedbir alıyor doktorlar. Bana hemen iğneye başlamıştı ama ertesi gün düştü. Ya bu gebelik belirtileri değişken olabiliyor. Belirti olmadan da gebelik oluyor ki.

Kızlar ameliyat sonrası ilk adetimi bekliyorum ben hala. Tahminlerime göre ayın 4 ünde olmam lazım normal düzende gelirse. Şimdi karantinada var günler geçmiyor gibi oluyo bazen. Dahada en az 1 ay daha korunmam lazımmış. Sabırsızımda yani. Rahatlığa da alıştık nası korunacaz bilmem. Korununca bana bi ruhsuzluk geliyo hiç içime sinmiyo korunmak :işsiz: :skandal:
bilmiyorum öyle yazasım geldi bunları.
Yasaklar geriyor ya. Bende sizin gibi düşünüyordum😆

Aminnn inşallah 3 mayıs evlilik yıldönümü müz ozamana süpriz gelir inşallah 😊😊🤲🤲🤲
Aaaa süper o zamana güzel bir de süpriz hazırlarız harika olur😎😎 ben şirketine kargo ile kan sonucumu ve bebek ayakkabısı yollamıştım kalbine indi resmen 😂😂😂☕☕

Aaaa süper o zamana güzel bir de süpriz hazırlarız harika olur😎😎 ben şirketine kargo ile kan sonucumu ve bebek ayakkabısı yollamıştım kalbine indi resmen 😂😂😂☕☕
Aaaa güzel süpriz miş 😊😊😊😊bende öyle yapayım 2 mayıs benim doğum günüm 3 mayıs evlilik yıldönümü ikimizede hediye olur 😊😊🥰🥰🥰

X