Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sivilceler hormonların dengesizliği ile alakalı olabilir canım gecikme kaç gün oldu belki geç döllenmedir geç döllenme gecikmeden bi 10 15 gün sonra anca idrarda çıkıyo
Testlerimi yeni yaptırdım hormonlar iyi bende karaciğerden korkuyorum😣 geçen ay 29 şubatta oldum. Normalde bugün olmam lazımdı 25.gün olurum ben hiç gecikmez. Bilmiyorum ki

Benimde adet günüm bende olmadım 🤔Yüzüm vücudum heryerim sivilce dolu çıban gibi test yaptım negatif. Adet olcakmışım gibi ama olmadım. Normalde 10 yıldır 25.gün adet olurum yok. Bende gecen ay 29 unda olduğum için bekliyorum şimdilik olsa test pozitif verirdi ilginç. 😣🤲🏽🙏🏽
35. gune kadar beklicem test icin gec gelebiliyormus ilk ay

Benim Ovülasyon dan 1 2 gün önce 2 kere korunmadan oldu hamile kalma olsalığım çok çok düşüktür di mi
Kuzum valla ben ramazanda ovülasyonla alakasız bir günde 1 kez yaptım orucun son günlerinde hamile olduğumu öğrendim tutmaz tutmaz tutacagı tutar bişey diyemedim🤔

Evet canım benim de öyle görünüyor şuan sen bu haftayı iyi değerlendir eğer istiyorsan hamile kalmak 1 gün ara ile ilişki yaşamaya bak sperm vücutta 3 gün yaşayabiliyor tam gününü tutturamasan bile yumurtalıklarda sperm olacağı için döllenir
ANladım canım tamamdır değerlendireceğim

test yapmamak icin kendimi cok zor tutuyorum bende

Korkma kuzum ikisi de allahtan buna inan en güzel vakitte bize gelecek bebeklerimiz negatif çıkması da negatif anlamına gelmiyor zaten gecikme devam ederse bi 5. Gün bi daha denersin💓
hakkimizda hayirlisi olsun canim yarin sabah adet olmamis olursam bi test yapiyim bari

X