Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sivilceler hormonların dengesizliği ile alakalı olabilir canım gecikme kaç gün oldu belki geç döllenmedir geç döllenme gecikmeden bi 10 15 gün sonra anca idrarda çıkıyo
Testlerimi yeni yaptırdım hormonlar iyi bende karaciğerden korkuyorum geçen ay 29 şubatta oldum. Normalde bugün olmam lazımdı 25.gün olurum ben hiç gecikmez. Bilmiyorum ki

35. gune kadar beklicem test icin gec gelebiliyormus ilk ay

Benim Ovülasyon dan 1 2 gün önce 2 kere korunmadan oldu hamile kalma olsalığım çok çok düşüktür di mi
Kuzum valla ben ramazanda ovülasyonla alakasız bir günde 1 kez yaptım orucun son günlerinde hamile olduğumu öğrendim tutmaz tutmaz tutacagı tutar bişey diyemedim

ANladım canım tamamdır değerlendireceğim

test yapmamak icin kendimi cok zor tutuyorum bende

pozitif de ciksa negatif de ciksa sonuctan korkuyorum
Korkma kuzum ikisi de allahtan buna inan en güzel vakitte bize gelecek bebeklerimiz negatif çıkması da negatif anlamına gelmiyor zaten gecikme devam ederse bi 5. Gün bi daha denersin

Korkma kuzum ikisi de allahtan buna inan en güzel vakitte bize gelecek bebeklerimiz negatif çıkması da negatif anlamına gelmiyor zaten gecikme devam ederse bi 5. Gün bi daha denersin
hakkimizda hayirlisi olsun canim yarin sabah adet olmamis olursam bi test yapiyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…