Testlerimi yeni yaptırdım hormonlar iyi bende karaciğerden korkuyorumSivilceler hormonların dengesizliği ile alakalı olabilir canım gecikme kaç gün oldu belki geç döllenmedir geç döllenme gecikmeden bi 10 15 gün sonra anca idrarda çıkıyo
35. gune kadar beklicem test icin gec gelebiliyormus ilk ayBenimde adet günüm bende olmadımYüzüm vücudum heryerim sivilce dolu çıban gibi test yaptım negatif. Adet olcakmışım gibi ama olmadım. Normalde 10 yıldır 25.gün adet olurum yok. Bende gecen ay 29 unda olduğum için bekliyorum şimdilik olsa test pozitif verirdi ilginç.
Neyden sonra ilk ay35. gune kadar beklicem test icin gec gelebiliyormus ilk ay
kimyasal gebelikten sonraki ilk ayNeyden sonra ilk ay
Haa ben o zamanda 25.günde olmuştum. Normal gününfe bekleyebilirsin onukimyasal gebelikten sonraki ilk ay
Benim Ovülasyon dan 1 2 gün önce 2 kere korunmadan oldu hamile kalma olsalığım çok çok düşüktür di miHaa ben o zamanda 25.günde olmuştum. Normal gününfe bekleyebilirsin onu
Kuzum valla ben ramazanda ovülasyonla alakasız bir günde 1 kez yaptım orucun son günlerinde hamile olduğumu öğrendim tutmaz tutmaz tutacagı tutar bişey diyemedimBenim Ovülasyon dan 1 2 gün önce 2 kere korunmadan oldu hamile kalma olsalığım çok çok düşüktür di mi
ANladım canım tamamdır değerlendireceğimEvet canım benim de öyle görünüyor şuan sen bu haftayı iyi değerlendir eğer istiyorsan hamile kalmak 1 gün ara ile ilişki yaşamaya bak sperm vücutta 3 gün yaşayabiliyor tam gününü tutturamasan bile yumurtalıklarda sperm olacağı için döllenir
72 saate kadar spermler yasayabiliyor olma olasiligin var bence canimBenim Ovülasyon dan 1 2 gün önce 2 kere korunmadan oldu hamile kalma olsalığım çok çok düşüktür di mi
72 saate kadar spermler yasayabiliyor olma olasiligin var bence canim
Ben de bilemedim valla kafam karıştı kızlarKuzum valla ben ramazanda ovülasyonla alakasız bir günde 1 kez yaptım orucun son günlerinde hamile olduğumu öğrendim tutmaz tutmaz tutacagı tutar bişey diyemedim
Belirti var mı kuzutest yapmamak icin kendimi cok zor tutuyorum bende
valla ara ara cok hafif agri oluyor ama hamilelikte de boyle olmustu zaten. Onun disinda bisey yok. Normalde cok duzenlidir adetimBelirti var mı kuzu
İstersen bi sabah idrarında dene canım için rahatlar en azındanvalla ara ara cok hafif agri oluyor ama hamilelikte de boyle olmustu zaten. Onun disinda bisey yok. Normalde cok duzenlidir adetim
pozitif de ciksa negatif de ciksa sonuctan korkuyorumİstersen bi sabah idrarında dene canım için rahatlar en azından
Korkma kuzum ikisi de allahtan buna inan en güzel vakitte bize gelecek bebeklerimiz negatif çıkması da negatif anlamına gelmiyor zaten gecikme devam ederse bi 5. Gün bi daha denersinpozitif de ciksa negatif de ciksa sonuctan korkuyorum
hakkimizda hayirlisi olsun canim yarin sabah adet olmamis olursam bi test yapiyim bariKorkma kuzum ikisi de allahtan buna inan en güzel vakitte bize gelecek bebeklerimiz negatif çıkması da negatif anlamına gelmiyor zaten gecikme devam ederse bi 5. Gün bi daha denersin
Aynen canım bi dene bakalım ne çıkcakhakkimizda hayirlisi olsun canim yarin sabah adet olmamis olursam bi test yapiyim bari
ben de pozitif gorecegimi pek sanmiyorum yaValla ben yapıyom çıkmıyo yap gitsin