Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha önceki hamileliklerimde 5 gün kala öğrenmiştim ondan böyle düşündüm o zaman salı da olmazsam ondan sonrasına bakalım.🙏🏽 Hiç belirtimde yok 🤣🤣 sadece aşırı sivilce bide sabah koku hassasiyeti yaşadım ilkkez. Bakalım hayırlısı 🤲🏽🤲🏽
Ben de en belirgin belirti kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetiydi bi kerede istifra etmiştim 😕

Ben de en belirgin belirti kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetiydi bi kerede istifra etmiştim 😕
Benim önceki gebeliklerimdede hassasiyet yoktu. Hiç idrarada sıkışmadım sadece ramazanda 2 kez çok acıktım hamileliğimi bilmiyordum bide çok uyudum oruçtan sanıyordum değilmiş🤣 valla salı büyük gün sizi teyze yapacaaaaammm 🤣🤣🤣🙏🏽🤲🏽

Benim önceki gebeliklerimdede hassasiyet yoktu. Hiç idrarada sıkışmadım sadece ramazanda 2 kez çok acıktım hamileliğimi bilmiyordum bide çok uyudum oruçtan sanıyordum değilmiş🤣 valla salı büyük gün sizi teyze yapacaaaaammm 🤣🤣🤣🙏🏽🤲🏽
Ay inşallah canım güzel haberler ver ben şu korona yüzünden korunup korunamama konusunda çok kararsızım eşim erteleyelim diyor😣

Ay inşallah canım güzel haberler ver ben şu korona yüzünden korunup korunamama konusunda çok kararsızım eşim erteleyelim diyor😣
Erteleme özel çabada sarf etme eylülde kendiliğinden bitecek hastalık zaten. Korkmanıza gerek yok. Önlem alın yeter 🤲🏽 hemen yaptığın ay tutmuyorki zaten. Olursada olmazsada Allahtan

Erteleme özel çabada sarf etme eylülde kendiliğinden bitecek hastalık zaten. Korkmanıza gerek yok. Önlem alın yeter 🤲🏽 hemen yaptığın ay tutmuyorki zaten. Olursada olmazsada Allahtan
Ben de öyle diyorum ama eşim çok pimpirik seni nasıl hastaneye götüreyim bu hastalığın içinde her yer koronalı diyor🤦‍♀️

Başlığı görünce kendimi gördüm 2018 de ilk dış gebelik sonra da kimyasal gebelik yaşadım bidaha da hamile kalamadım 😒 hayırlısı olsun herseyin 😊sizede sağlıklı gebelikler nasip etsin Rabbim ❤
Dış gebelikte kaybınız oldu mu acaba tüp falan alındı mı yani

Aynen öyle bende tek tüple kalamayınca tüp bebek denedim onda da nasip olmadı.
Nasip canım ben sunu anladım ki tamamen kafanda bitirmekle alakalı bu. Ben iki kere kaldım neden şimdi kalamıyorum çünkü stres yapıyorum o zaman hiçbişeyden haberim yoktu şimdi her haltı biliyorum

X