Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seninde adetin düzenli olduğu için farketmişşin gebeliğini. Benim gibi. Çoğu farketmiyormuş kimyasal geçirdiğini düzensizlikten dolayı. Allah aratmadan verir İnşAllah
Aynen canım sabırsızlık vardı tabi biraz da meraktan keşke o kadar acele etmeseydim ama aklım başıma geldi😐

Evde oturmak çok sıkıcı temizlik ütü yemek sonra ne yapsam diye düşünüyorum kitap okuyorum tvde izleyecek hiçbirşey yok sokağa çıkma yasağı olmaz inşallah 😔

Kızlar bütün hastaneler salgın hastanesi ilan edildi ben korkmaya başladım hamile kalırsak nasıl hastaneye gideceğiz ya da Allah korusun bi müdahele gerekse nasıl ameliyat olunacak içim daraldı

Kizlar bişey sorucam günleri karıştırdım düşük olduktan sonra regli gününü kanamanın başladığı günden mi sayicaz 40gun olmuş sanırım benim hala belirti yok

Kizlar bişey sorucam günleri karıştırdım düşük olduktan sonra regli gününü kanamanın başladığı günden mi sayicaz 40gun olmuş sanırım benim hala belirti yok
Normal regl zamanındaki gibi hesaplanacak diye biliyorum ben çoğu kişinin zamanında geliyormuş ama bazılarının gecikme olabiliyormuş canım

Kızlar bütün hastaneler salgın hastanesi ilan edildi ben korkmaya başladım hamile kalırsak nasıl hastaneye gideceğiz ya da Allah korusun bi müdahele gerekse nasıl ameliyat olunacak içim daraldı
Günaydın canım biraz ötelemekte fayda var çocuk işlerini. Durum fazlasıyla ciddi😔😔

Öyle bi durumdan sonra doktor olası adet tarıhini söylüyor. Kişiye göre gecikmede olabiliyor.
Benim kimyasalın hemen sonraki ayında gebeliğim olmuştu. Tekrar hamile gidince doktor ' ne çabuk' demişti.😊😊

X