Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam arkadaslar son 15 günüm istanbul üniversitesinden mezun oluyorum aranızda var mı bu bölümde okuyan ya mühendis arkadasımız bizde toplanalım kaydirigubbakcemile2
öncelikle selam ederim sevgili bölümdaş ve üni.daşım :)
ben de ist. üni. 2.sınftaym
ya şimdi burada isim vermek istemiyorum ama bizim üni.den bir prof. bize bu işsizlik mevzusu hakkında cok iddialı konusmustu,yok kimse işsiz kalmaz falan diye. sonra bir arkadaş hocam kimya müh. arkadaşm var, ing. bilgisayar falan hepsi var ama işsiz demişti. hoca hangi üni.den diye sorunca çocuk ytü'lü dedi...
hoca da "ytü'lüyse bilmem, ben de hacettepe'den mezunum onun da garantisini veremem ama kaç yıldır bu üni.deyim henüz kmya müh.ten mezun olup da işsiz kalan bir öğrencim hiç olmadı" dedi. Ve sanki "iş bulamayan olursa da gelin beni bulun" tarzında cümleler kurdu. belki de anlamışsınızdır hangi hocadan bahsettiğimi:)
Bu arada üni. milliyetçiliği yapıyor gibi olmasın, ki ist. üni.nin milliyetçilik yapılacak bi yanı da pek yok zaten ben sadece küçük ve önemli bir kesit aktardım:)
Umarım herkes gönlünce iş bulur. Ümitsiz olmak istemiyorum
aklıma biri geldi ama :) material science dersimi yoksa :) kimya muhendisliğine giriş mi :) sanada basarılar dilerim bişey lazım olursa cakinmeden yardım isteyebilirsin :)
arada uğra bi selam çak dersin ödevin oldu mu sor. burayı ilim irfan yuvasına çevirelim. diğer topicler kıskansınsempatiksalakcinni
emk87 umutluyuz eveeet iş de buluruz zengin bilen oluruz. zemuszemus
en son iki farklı yere gittim, ilkinde genel olarak cvim üzerinden konuştuk öyel bir soru sorulmadı zorlayıcı..ikincide de yazılı bir sınava girdim..
beni en zorlayan ve muallakta bırakan soru şu an ; ücret beklentiniz nedir sorusu ?
bu soruya en uygun ne denebilir ?