evet sölemezler tabii canım :))soruya soruyla karşılık verebilirsin mesela yol yemeği siz mi karşılayacaksınız dersen cevaba göre 1.500falan denebilir. yolu yemeği karşılıyorsa, çok da iyi bir pozisyona başvurmadıysan 1000 diyebilirsin, daha düşük olmaz artık hem sen yüksek yaptın.
hiç deneyimin olmadığı için 2000 yüksek olur dimi?bilmiyorumkismile
biz de teknbik gezi staj vb. nerde kimya mühendisi bulursak maaşını soruyoruz ama kimse söylemiyor!
genelde sanırım 1500 uygun gibi geliyor bana, 2000 verenler de vardır uluslararası iyi firmalarda bilemiyorum..1000 demeyin ya çok az gerçi çok çok iyi bir firma olsa bedava çalışmaya bile razıyım, pazarlık yapmam zaten firmayla hiçbir zaman..yani illa ki bu maaş konusunda bir rakam belirtmek mi gerek ? belki benim söylediğimden yüksek verecekler ben öyle söyleyince düşürecekler ?
evet kesinlikle bu şekilde oluyor bana, nedense daha arkadaşlarımla ingilizce mülakat yapan olmamış bu bana özel sanıyordum ben de :)) sırf bana mı bu eziyet diye düşünüyordum..aldıgım duyumlara göre mülakat sırasında birden ingilizce konusuluyormus sendede böyle oldu mu?
ayrıca bende yuksege baslıycam kızlar bu dönem baska bir okul oldu
hayırlı olsun neresi oldu ?