kimseye anlatamadigim derdim

o çocuğun okulu mezuniyeti evliliği vs olacak ve adam çocuğu için yapması gereken her şeyi yapacak olması gerekende bu zaten. bunu ancak aranızdaki güven problemini çözerek aşabilirsiniz

adamin bosandigi esiyle ortak cocuklari var
ben anlamadim neyin kafasi bu
yillar gecse bile iliskileri bir ölcüde hep devam edecek
o cocugun psk herseyden önemli
cok dert ise baska adam bulun yani

Sanırım ilk başta çocuğu sakladı sizden. Eğer öyleyse kesinlikle ayrılın. Bu adam yalancının biri. Eşiyle çocuk için görüşmesinde bir anormallik göremedim. Tabii ki kendi çocuklarının iyi ve kötü günlerinde birlikte olacaklar. Bu kadar bencil olmamanızı tavsiye ederim.

dostum bu işler sana mı düşer, sen niye kadınla irtibat kuruyorsun ayar vermeye kalkıyorsun. hangi sıfatla bunları söylüyorsun. senin o civicak dediğin kadın sakinmiş. üstelik benim sevgilimi aldatmış diyorsun. sen şahit oldun mu? nasıl başkasının ağzından bunları anlatabiliyorsun. haddine mi? sevgiline söylersin, o kendine çeki düzen verir. sevgiline söz geçiremiyorsun, kadına yürüyorsun.
git mahkemeden uzaklaştırma çıkar istersen. edep ya hu.

Belli ki siz bu adamla yapamayacaksınız. Adamda yanlış bir şey göremedim ben.. Çocuğuyla ilgileniyor hatta çok da iyi yapıyor. Bunu kaldıramayacaksanız ilişkinizi bitirin yol yakınken çünkü o adama da çocuğa da yazık edersiniz.

Ömür boyu böyle yasayacagina ayrıl işin türk filimlerine dönmesin bence

Sen bu kafayla bu adamla sakin evlenme.daha olup anlayisli olmaz isen mutlunolmassin.kimse çocuğundan kopmaz

Kıskanman yanlış olabilir hep bir araya gelecekler ama şöyle düşünüyorum da ben olsam ben de kıskanırdım. Adama da, çocuğuna da, kendine de eziyet edeceğine bekar birini bul bence

canım bak işin içinde aldatmada varmış inan bana erkek arkadaşın dönmez ona kadında seni yanına göre göre durumu kabullenip oturacak sen aynen bu düşüncede devam et çocukla babasının arasına sakın girme sen böyle yaptıkça erkek arkadaşın daha çok bağlanır sana

Daha görmesine dayanamıyorsan yüzük falan takma

Evlilik ikinize de zindan olur

Evlenince de insanlar telefonunu açmayabilir çocuk ile ilgilenirken açamamış bunu bile olay yaratmaya gerekçe yapmışsınız

O çocuk sevgilinizin ve annesi ile de bu nedenle karşılaşacak düğün Bayram vs beraber olacaklar

Kaldıramayacaksınız gibi hiç başlamayın evlilik hazırlıklarına bence

Kusura bakmayın ama kendinizi bir çocuktan daha değerli mi görüyorsunuz?
Boşanmış olsalar bile bir çocuğun anne babasının görüşmesine engel olacak haddi kendinizde nasıl buluyorsunuz?

Zaten bosanmıs iki insan bosanmak öyle kolay degil ki demek ki rahat olun birbirlerini görmeleri konusunda.Bosanan cocuklu cogu insan birbirinin yüzünü cocuk icin görmek zorunda bu gayet normal.Onun cocugu sonucta bi cocugu babasından ayıramazsınız bu cok buyuk kotuluk ayıp olur bunu da kendinize yakıstırmazsınız sanıyorum.Zaten yüzük takıcakmıssınız bi zaman sonra cocugu almaya beraber gidersiniz

Aşk gider sıkıntı kalır bu ilişkiden evlenirsen eğer..

Yanlış yoldasınız. Bosanmış olsalar bile ortak bir sorumlulukları var yani çocukları var. Düşman olmalarını beklemeniz anlamsız. Herhalükarda konuşmak durumundalar, sağlıklı bir birey yetistirmek adına. Bunu kaldiramayacaksanız ayrılın. O çocuğa zarar vermeyin vebalini almayın yazık.

eğer iki insan arada çocuk olmasına rağmen boşanmışsa, senin bu durumu dert etmen anlamsız bence. sen tabii ki olaya duygusal açıdan baktığın için şuan durumun çok farkında değilsin ve mantıklı düşünemiyorsun. ama emin ol aralarında birşey başlaşacak kadar birbirlerinden etkileniyor olsalardı zaten boşanmazlardı. ya da sen o adamın hayatına girene kadar eski karısı zaten adamı bırakmazdı. bence rahat ol. sen böyle kıskandıkça adam da kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyordur. ama sen herşeye rağmen dert ediyorum diyorsan. o zaman bence acele davranma yarın öbür gün evlendiğinde için için yer. önce içinde bu durumu aşmaya bak, aşamıyorsan da hemen karar verip evlenme yoluna girme derim

Evlenmiş boşanmış ve çocuklu adam elbette eski karısıyla görüşecek
Eğer bunu kabulleneceksen Yürüt yoksa ayrıl sevdiğin adam önce baba bunu sürekli kendine anlat ve inandır
Sevdiğin adam önce baba önce baba olmalı hep baba olacak çocugu için eski karısıyla görüşecek görüşmeli önce çocuk...

çocuk olduğu için ömür boyu görüşcekler buna engel olamazın,bu durumu kabullenmiyosan ayrılırsın başka çaren yok

Bir ömür boyu eski esini gorucek ve gorusecek , bunu kaldirabilecekmisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…