kimseye anlatamadigim derdim

Benimde eski evliliğimden bir oğlum var mecburende olsa alırken verirken görüşmek zorunda kalıyoruz, ikimizde bu durumdan çok memnun değiliz ama oğlumuz için bu olmak zorunda ,sürekli başka biri çocugu alıp veremez sonuçta eski eşimde 2. evliliğini yaptı bende ,eşiylede muhatap olmak zorunda kalıyorum bazen bunlar normal şeyler ortada bir çocuk varsa görüşmek zorundalar ikimizde birbirmizden hiç haz etmiyoruz ama çocuk için mecburen görüşmek zorunda kalıyoruz .

eğer ben bu sıkıntıyı ömür boyu çekerim görmezden gelebilirimm diyorsan devamm ama bence çocukta var yazık bence bırak .. mutlu şüphesiz bir hayat yaşamak varken zorlama geç olunca ahlar vahlar care yapmaz.. bence eğer çok seviyosan yapamıyosan biraz ara vermelisin uzaklaş kafanı iyice bir dinle ben ne yapıyorum die sor kendine gez toz kendine zaman ayır sonra eğer hayat onsuz tatsız tussuzsa ve çekebileceğini düşünüyorsan devam et.. ama yazık etme kendine...

Erkek arkadasimla yaklasik 1 sene once tanistik bi kac sonra evlenip bosandigini ve bir cocugu oldugunu ogrendim ama ayrilamadim cok seviyodum. Bu sorunla bas ederim zannediyodum ama gitgide zorlasiyo isim. Eski esiyle ayni mahallede oturuyo evleri cok yakin buda yetmezmis gibi cocugu alip verirken goruyolar birbirlerini. Gorusmelerini istemiyorum buna engel olmaya calisiyorum ama her defasinda kavga ediyoruz. Ailesinden birinin alip vermesini istiyorum fakat kimsenin yardimci olmadigini napabilecegini soyluyo. Her hafta o cocugu alirken ayni sikintiyu yasiyorum acaba gordumu acaba konustumu. En son gecen haftalarda cocuk hastalandi eski esiyle beraber cocugu hastaneye goturduler o an ne yasadigimi bi ben bilirim. Ustelik aradim mesgule verdi erkek arkadasim birde eski esinin telefonda askim yazdigini gordugunu anlatiyo bana bende bu kadar yakinindaydi demek teldeki adimi gorcek kadar dedim cocukla ilgileniodum o sirada dedi. Neyse benim aileme soylemi bekliolar yuzuk takmak icin ama icimde bu kadar sikinti varken bunu nasil yapicam bilmiorum.

ooo bile bile devam etmişsin şimdi ne bu davranışlar

senin için adam çocuğundan mı vazgeçsin

Adamin cocuguyla ilgilenmesinden daha dogal ne olabilir, ilgilenmezse bence celiski yasa. Ayrica eski es olabilirler ama o kucuk cocugun anne ve babasi onlar. Bu surecte birlerini goruyo olmalari cok normal. Boyle seyleri dert edip ne kendini ne de adami uzmeye gerek yok aksine destek olman gerek ya da hic bulasma

Endisenizi anliyorum fakat ortada bir cocuk var cocuk acisindan bakmak lazim birazda anne ve babasiyla birlikte gecirmek iateyecegi zamanlar olacaktir elbette bu onun en dogal hakki.Ileridede cocuklari icin erkek arkadasin ve eski esi mutlaka yan yana gelecektir buna mecburdur. Erkek arkadasiniz eger hala eski esini seviyor olsaydi bosanmazdi emin olun . Yersiz sorunlar cikarmayin bnce ya bu durumu kabulleneceksiniz yada sevgilinize veda edeceksiniz ..

Bakın ben oğlumun babasından ayrıldım. Oğlum 18 yaşında. Hemen hemen her gün telefonla konuşuyoruz. Zaman zaman yüz yüze. Ana tema oğlumuz, dersleri, sağlığı, sınavı. Geçen hafta YGS sınavı vardı. Sınav kapısında birlikte bekledik. Allah nasip eder oğlum üniversiteyi kazanırsa yarın yurt/ev, kayıt vs. için birlikte hareket edeceğiz. Belki il dışı seyahatlere çıkacağız.
Bütün bunlar onunla ilgili bir beklentim olduğu anlamına gelmez. Hayır... Asla... kapımda yatsa bile hiç ama hiç şansı yok. Ama mecburuz. Hayata hazırlamak zorunda olduğumuz bir çocuğumuz var. O evli tamam. Belki ben de evleneceğim. Ama bu durum görüşmemize engel değil, olamaz. 3. kişiler bunu kabul etmek zorunda. Kabullenemiyorsanız vazgeçin.Kendinizi de, diğer insanları beyhude yıpratmayın

Erkek arkadasimla yaklasik 1 sene once tanistik bi kac sonra evlenip bosandigini ve bir cocugu oldugunu ogrendim ama ayrilamadim cok seviyodum. Bu sorunla bas ederim zannediyodum ama gitgide zorlasiyo isim. Eski esiyle ayni mahallede oturuyo evleri cok yakin buda yetmezmis gibi cocugu alip verirken goruyolar birbirlerini. Gorusmelerini istemiyorum buna engel olmaya calisiyorum ama her defasinda kavga ediyoruz. Ailesinden birinin alip vermesini istiyorum fakat kimsenin yardimci olmadigini napabilecegini soyluyo. Her hafta o cocugu alirken ayni sikintiyu yasiyorum acaba gordumu acaba konustumu. En son gecen haftalarda cocuk hastalandi eski esiyle beraber cocugu hastaneye goturduler o an ne yasadigimi bi ben bilirim. Ustelik aradim mesgule verdi erkek arkadasim birde eski esinin telefonda askim yazdigini gordugunu anlatiyo bana bende bu kadar yakinindaydi demek teldeki adimi gorcek kadar dedim cocukla ilgileniodum o sirada dedi. Neyse benim aileme soylemi bekliolar yuzuk takmak icin ama icimde bu kadar sikinti varken bunu nasil yapicam bilmiorum.
Birincisi eski eşinden boşandı diye evladını da boşayamaz o çocuğun anne ve babasıyla birlikte zaman geçirmeye ihtiyacı ve hakkı var
İkincisi çocuklu bir kadın boşanıp tekrar hiç evlenmemiş biriyle flört ettiği dönemde neredeyse hiçbir partneri ona evlilik teklifinde bulunmuyor bulunsa dahi aile müdahale ediyor .Neden biz kadınlar hep fedakar olalım .
Gerisini sen düşün artık :KK43:

Bakın ben oğlumun babasından ayrıldım. Oğlum 18 yaşında. Hemen hemen her gün telefonla konuşuyoruz. Zaman zaman yüz yüze. Ana tema oğlumuz, dersleri, sağlığı, sınavı. Geçen hafta YGS sınavı vardı. Sınav kapısında birlikte bekledik. Allah nasip eder oğlum üniversiteyi kazanırsa yarın yurt/ev, kayıt vs. için birlikte hareket edeceğiz. Belki il dışı seyahatlere çıkacağız.
Bütün bunlar onunla ilgili bir beklentim olduğu anlamına gelmez. Hayır... Asla... kapımda yatsa bile hiç ama hiç şansı yok. Ama mecburuz. Hayata hazırlamak zorunda olduğumuz bir çocuğumuz var. O evli tamam. Belki ben de evleneceğim. Ama bu durum görüşmemize engel değil, olamaz. 3. kişiler bunu kabul etmek zorunda. Kabullenemiyorsanız vazgeçin.Kendinizi de, diğer insanları beyhude yıpratmayın
Ozel bi durum olur tabi o zaman anlarim.size ornek veriyim nafakasini ayin 1inde yatirmasi gerekio isci oldugu icin bazen gecikiyo para yatana kadar hergun ariyo. Bi yere gezmeye gittiginde erkek arkadasimi arayip gelip bizi al demis.bende dayanamadim numarasini aldim aradim dedim cocuk disinda mesaj atip aramazsan sevinirim.neyse bu canim cicim baya yakin davrandi bende kibarca uyardim aramamasi konusunda.cunku yuz buldukca civicak bi tip

Oncelikle şunun çok iyi farkına varman lazım ortada bir çocuk var ve bu çocuğun gelişimi olaylardan en az etkilenmesi için zaten eski eşiyle diyalog halinde olmasi lazim adam çocuğunu mu atacak

Ozel bi durum olur tabi o zaman anlarim.size ornek veriyim nafakasini ayin 1inde yatirmasi gerekio isci oldugu icin bazen gecikiyo para yatana kadar hergun ariyo. Bi yere gezmeye gittiginde erkek arkadasimi arayip gelip bizi al demis.bende dayanamadim numarasini aldim aradim dedim cocuk disinda mesaj atip aramazsan sevinirim.neyse bu canim cicim baya yakin davrandi bende kibarca uyardim aramamasi konusunda.cunku yuz buldukca civicak bi tip
ben seni çok iyi anlıyorum, o filmlerdeki düzeyli ilişki olmuyor çoğunlukla.hani sadece çocuk için konuşulan evliliğin bittiği kabul edilen.özellikle bir taraf vazgeçmemişse.senin eski eş benimkinin eski eşine benzemiş.kedi kayboldu koş buluver yok markette yumuşatıcı ucuzlamış koş evde çocukla bekleyiver ben alayım, bana hergün bize gelip çocuklara baksın kocan arada kalıverir önerisinde bile bulunmuştu kadın.sonra ben saçma bunlar dediğimde bana düşman kesildi.

arada cocuk oldugu icin bu evlilik biraz problemli olur simdi boyle kafana takiyosan evlenince neler olur düşünemiyorum. cocuk olmasaydi eski es unutulur giderdi.

ben seni çok iyi anlıyorum, o filmlerdeki düzeyli ilişki olmuyor çoğunlukla.hani sadece çocuk için konuşulan evliliğin bittiği kabul edilen.özellikle bir taraf vazgeçmemişse.senin eski eş benimkinin eski eşine benzemiş.kedi kayboldu koş buluver yok markette yumuşatıcı ucuzlamış koş evde çocukla bekleyiver ben alayım, bana hergün bize gelip çocuklara baksın kocan arada kalıverir önerisinde bile bulunmuştu kadın.sonra ben saçma bunlar dediğimde bana düşman kesildi.
Evleri yakin oldugu icin zaten surekli tedirginim ve bunlari duydukca iyice cildiriyorum.kadinla konustum anlattim anladi beni yada oyle davrandi dikkat etmesi konusunda uyardim.erkek arkadasimin ailesine kiziyorum alt tarafi 2 merdiven inrip cocugu vercekler yada iki apartman yan tarafa gidip alicaklar bunu yapmiolar bizim iliskimiz icin evlenince zaten ben ilgilencem. Burdakilerin cogu yanlis anladi cocuk olsunmu yok kabul etmiyosan niye basladin. Allah korusun benim onu ne kadarsevdigimi bilemezsiniz erkek arkadasim bana hediye alsa keske cocuga bisey alsaydin diorum nedense yanlis anliolar

bence hatalı davranıyorsunuz heleki eski eşiyle konuşmanız daha büyük bir hata.ben olsam asla o kadınla yüz göz olmam.kaldıki kendi evladı niye başkası alsınki evden onu alması gayet normal.çocuk bu hastada olur anne babasını bir arada da görmek ister en doğal hakkı yok ben katlanamam diyorsanız baştan geri dönün bu yoldan.sevgilinizin eski eşide biraz meraklı sanırım sürekli aramaya bazı insanların yapısı böyledir bir şeyi yaptırına kadar ararlar.ya katlanıcaksınız ya bırakacaksınız başka çaresi yok.

Siz şimdiden bütün bu olanlara olumsuz bakıyorsunuz ama evlenince aynı şeyler devam edecek ortada bir çocuk var bir de bayanın sevgisi hala bitmemişse halinize vay ki ki vayyy o_O

Bu daha yolun başı daha neler olacak Allah bilir zamanın warken otur birdaha düşün yeri gelicek çocukları için birlkte aynı çatı altında beklicekler

nasıl yani ? çocuğunun annesiyle görüşmesin mi? Gün gelir sizinle de boşanır. O zaman dersinizki hiç çocukla ilgilenmiyor. Bazı şeyler telefonda konuşulmayabilir. Her zaman görüşmeliler. Birbirlerini sevselerdi siz zaten olmazdınız. Eğer bunu anlayamayacaksanız evlenmeyin. Hayatınız zehir gibi olur. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ortada hiçbir zaman kopamayacaklarını sağlıyacak bir çocuk var..Yani sürekli görüşmek zorunda kalıcakları..Bu nedenle bu sıkıntıları sürekli yaşıyacaksın..Bence hiç gerek yok böyle bir durumdaki biriyle hayatını birleştirmeye...Kendin gibi bekar özgür sıkıntı yasamayacağin biri olsun evlenme kararı alacağin adam..:)

X