Acimasiz oldugumu nerden anladiniz acaba benmiyim acimasiz annesimi 3 gun cocugunu evde aci cekerken bekletip 3.gun gece yarisi arayip doktora goturelim diyenmi benmi ben doktora gotyrmesin aman oglunu gormesin demiyorum aksine bulustugumuzda getir diorum lavaboya gitsem beni kapida bekliyo cocuk kotuluk yapacak bi insan olsam cocuga bu kadar iyi davranirmiyim.erkek arkadasim bana masraf yapmasin cocugunun nafakasindan kesmesin diye disarda onunla yemek bile yemiyorum neyin hesabini soruyosunuz benden anlamadan dinlemedenCok acimasizsiniz
Kendinizi o eski esin yerine koyun lutfen
Ne olacakti cocugu babaya kapici copcu mu goturecekti?ne garip dusunce bir baskasi alsin versin demek
Hesap sormuyorum cocugu baskasi alsin versin diyorsunuz bu hangi mantiga sigar siz cocugunuzu nasil baskasiyla babasina yollarsiniz kendinizi o bayanin yerine koyun diyorum ayrica buradaki pek cok arkadasin da dedigi gibi bosanmis aileler cocuklari icin her zaman bir araya gelmek durumundalar eger bu durumu hazmedemeyecekseniz bekar birini bulun cocuklari hastayken kacinci gun doktora goturulecegi sizi hic alakadar etmez benceAcimasiz oldugumu nerden anladiniz acaba benmiyim acimasiz annesimi 3 gun cocugunu evde aci cekerken bekletip 3.gun gece yarisi arayip doktora goturelim diyenmi benmi ben doktora gotyrmesin aman oglunu gormesin demiyorum aksine bulustugumuzda getir diorum lavaboya gitsem beni kapida bekliyo cocuk kotuluk yapacak bi insan olsam cocuga bu kadar iyi davranirmiyim.erkek arkadasim bana masraf yapmasin cocugunun nafakasindan kesmesin diye disarda onunla yemek bile yemiyorum neyin hesabini soruyosunuz benden anlamadan dinlemeden
Burada kilere ayrıl bitir demek çok kolay sol tarafından ini sen hariç kimse bilemez bende ayni durumdayım iyi olan tarafı onun eski esi evli başka semtte ve çocuğu anne anne den alıyor yine Dr karşılaşıyor olabilirler ama sevgilim ona bakmaz iletişim kurmaz ben eminim nişandan önce bu sorunları cözün çünkü bizde evlilik düşünüyoruz ama önce anlasabiliyormuyuz buna emin olmak lazim bile bile lades deme ölç tart önce ayni mahallede oturma önce mutlaka karşılaşırsınız hani bu senin elinde çocuk simdi küçük 5sene sonra bunlar sorun olmazErkek arkadasimla yaklasik 1 sene once tanistik bi kac sonra evlenip bosandigini ve bir cocugu oldugunu ogrendim ama ayrilamadim cok seviyodum. Bu sorunla bas ederim zannediyodum ama gitgide zorlasiyo isim. Eski esiyle ayni mahallede oturuyo evleri cok yakin buda yetmezmis gibi cocugu alip verirken goruyolar birbirlerini. Gorusmelerini istemiyorum buna engel olmaya calisiyorum ama her defasinda kavga ediyoruz. Ailesinden birinin alip vermesini istiyorum fakat kimsenin yardimci olmadigini napabilecegini soyluyo. Her hafta o cocugu alirken ayni sikintiyu yasiyorum acaba gordumu acaba konustumu. En son gecen haftalarda cocuk hastalandi eski esiyle beraber cocugu hastaneye goturduler o an ne yasadigimi bi ben bilirim. Ustelik aradim mesgule verdi erkek arkadasim birde eski esinin telefonda askim yazdigini gordugunu anlatiyo bana bende bu kadar yakinindaydi demek teldeki adimi gorcek kadar dedim cocukla ilgileniodum o sirada dedi. Neyse benim aileme soylemi bekliolar yuzuk takmak icin ama icimde bu kadar sikinti varken bunu nasil yapicam bilmiorum.
Sagol tek tek herkese dert anlatamadim beni en iyi sen anladin ne demisler bana beni anlayani getirin.benim ne cektigimi bi allah bilir bi ben vicdansiz oldum babasindan cocugunu ayiran oldum kotu insan oldum ama kimse benim ozumu bilemez. Kimse esini paylasamaz kendi esleri birine goz ucuyla baksa olay cikarcak kadinlar bana goruscek tabi diye akil veriyokadın gezmeye gittiğinde bile arayıp bizi al diye mesaj atıyormuş ve telde eski kocası hala aşkım diye kayıtlıymış bu ayrıntılara dikkat edilmedi sanırım.boşanmış eşler birbirleriyle mesafeyi korusa ve laçka bir durum yaratmasa sevgililer veya yeni eşlerde bu derece sıkıntı çıkarmazlar belkide.ama hala evlilik devam ediyor gibi davranışları hangi kadın kabul edebilir.yeri geliyor eşiniz sıradan bir kadınla merhabalaşıp biraz senli benli sohbet etse bile tahammül edemiyoruz.kimse eşini paylaşıyormuş gibi hissetmek istemez.keşke her ayrılan çift filmlerdeki gibi düzeyli bir ilişki içinde olsa.