Allah mutlulugunuzu daim etsin.demekki mutluda olunabiliyomus.beni sadece benim yasadiklarimi yasayan biri anlayabilir.ayril demek yada aman dunyada baskasimi yok demek kolay.askindan vazgecmek zor.siz eski esiyle gorusmesine konusmasina nasil engel olabiliyosunuz 3 cocuga nafaka yatiriyomubenim de eşim daha önce evliydi
o 35 ben 24üm üstelik
3 tane de çocuğu var
ben de çok kıskanıyorum ama ona güvendiğimi de hissettiriyorum...
çünkü ona dedim ki eğer beni aldatırsan seni allaha havale ediyorum diye.
hatta beni aldatabileceğine inanmıyorum. çünkü bana aşırı bağlı..
o hata yapan herkesi tek kalemde siler düşünmeden. ama ben o kadar kavga etmeme rağmen bana çok bağlı.. sürekli de BENİ ASLA BIRAKMA. BU DÜNYADA HUZUR BULDUĞUM TEK KADINSIN diyor sürekli...
şuan 33 haftalık hamileyim. 22 haftalıkken doktor bebeğimiz için risk olduğunu, ya anneyi ya bebeği kurtarabileceğini söyledi sorun devam ederse diye. eve geldiğimizde konuştuk. bana dedi ki senin hayatın benim için en önemli şey ve benim için hiçbişeyin değeri yok senin yanında...
onun o desteği sayesinde şimdi ben de oğlumuz da çok iyiyiz...
KISACASI : ERKEKLER HUZUR ARAR Bİ KADINDA. EĞER ONA ARADIĞI HUZURU DOĞRU Bİ ŞEKİLDE VERİRSENİZ HİÇ Bİ KADINA BAKMAZ
Erkek arkadasimin eski eside aldatmis onunicin uzun sure bizde guven sorunu yasadik. Bende butun sifrelerimi verdim hatta degistirdi ben bilmiyorum o biliyo falan cokta onemli degil ben ondan baskasini gormuyorum cunku.aldattigi icin bizimkine de nafaka cikmamis ama her ay 250 yatiriyo cocugu icin ayin 1inde baslio gunlerce para icin ariyo falan. En son bi kac aydir tesekkur etme cikti nafakayi alinca tesekkur mesaji atiyo.kizdim bende ne gerek var sana hayrinami yatiriyo sanki dedimHAKİM KADNI SUÇLU GÖRDÜĞÜ İÇİN NAFAKA VERMİYOR KADINA
AMA ÇOCUKLARIYLA İLGİLENİR HER ZAMAN
HATTA BEN DE ONLARA EVLADIM DİYORUM...
ESKİ EŞİ ALDATMIŞTI EŞİMİ..
BEN AJANSTA ÇALIŞIYORDUM VE BİNLERCE HAYRANIM VARDI...
EŞİM İÇİN HEM İŞİMDEN VAZGEÇTİM HEM DE TÜM SOSYAL HESAPLARI KAPATTIMM.
BİGÜN FACEBOOK ŞİFREMİ TAHMİN EDİP GİRMİŞ VE MESAJLARIMI OKUMUŞ.
NE YÖNETMENLER, SANATÇILAR PEŞİMDE OLDUĞUNU VE BENİM DE ONLARA KIZDIĞIMI GÖRMÜŞ VE O OLAYLARDAN SONRA ÇOK BAĞLANDI BANA...
BİGÜN BANA DEDİ Kİ TÜM SOSYAL HESAPLARINI KAPATMANI VE HEPSİNİN ŞİFRELERİNİ BANA VERMENİ İSTİYORUM DİYE. BEN DE ANINDA VERDİM.
YANİ GÜVENİNŞ KAZANDIM VE HEP YANINDA OLDUM,
zor bi durum yaa ama cocugu var onu hayatı boyunca görücez bunu kabullenmek zorundasınErkek arkadasimla yaklasik 1 sene once tanistik bi kac sonra evlenip bosandigini ve bir cocugu oldugunu ogrendim ama ayrilamadim cok seviyodum. Bu sorunla bas ederim zannediyodum ama gitgide zorlasiyo isim. Eski esiyle ayni mahallede oturuyo evleri cok yakin buda yetmezmis gibi cocugu alip verirken goruyolar birbirlerini. Gorusmelerini istemiyorum buna engel olmaya calisiyorum ama her defasinda kavga ediyoruz. Ailesinden birinin alip vermesini istiyorum fakat kimsenin yardimci olmadigini napabilecegini soyluyo. Her hafta o cocugu alirken ayni sikintiyu yasiyorum acaba gordumu acaba konustumu. En son gecen haftalarda cocuk hastalandi eski esiyle beraber cocugu hastaneye goturduler o an ne yasadigimi bi ben bilirim. Ustelik aradim mesgule verdi erkek arkadasim birde eski esinin telefonda askim yazdigini gordugunu anlatiyo bana bende bu kadar yakinindaydi demek teldeki adimi gorcek kadar dedim cocukla ilgileniodum o sirada dedi. Neyse benim aileme soylemi bekliolar yuzuk takmak icin ama icimde bu kadar sikinti varken bunu nasil yapicam bilmiorum.
EVET BUNUN ESKİ EŞİ DE KIZINI ŞİKAYET ETMEK İÇİN KONUŞUYOR ONUNLA.Erkek arkadasimin eski eside aldatmis onunicin uzun sure bizde guven sorunu yasadik. Bende butun sifrelerimi verdim hatta degistirdi ben bilmiyorum o biliyo falan cokta onemli degil ben ondan baskasini gormuyorum cunku.aldattigi icin bizimkine de nafaka cikmamis ama her ay 250 yatiriyo cocugu icin ayin 1inde baslio gunlerce para icin ariyo falan. En son bi kac aydir tesekkur etme cikti nafakayi alinca tesekkur mesaji atiyo.kizdim bende ne gerek var sana hayrinami yatiriyo sanki dedim
Iliskimizi yipratmadan kavga etmeden sorunlari cozmeye calisiyorum.gercekten bu durum cok zor yasayan bilir.EVET BUNUN ESKİ EŞİ DE KIZINI ŞİKAYET ETMEK İÇİN KONUŞUYOR ONUNLA.
AMA O HERŞEYİNİ BANA ANLATIR...
YANİ HER NE OLRSA OLSUN ONUN YANINDA OL...
BENİM EŞİM GÜVENSİZLİKTEN DEĞİL DE HALA KISKANIR BENİ...
YAKINDA ÇOCUĞUMUZ OLACAK.
İKİNCİ EŞ OLMAK ÇOK ZOR
BEN ONUN KALINTILARINI HALA ÇEKİYORUM CANIMIliskimizi yipratmadan kavga etmeden sorunlari cozmeye calisiyorum.gercekten bu durum cok zor yasayan bilir.
Edebi sizdenmi ogrenicem siz bunlari yazarak kendi edebinizi gosterdjniz haddinizi asmadan yorum yapindostum bu işler sana mı düşer, sen niye kadınla irtibat kuruyorsun ayar vermeye kalkıyorsun. hangi sıfatla bunları söylüyorsun. senin o civicak dediğin kadın sakinmiş. üstelik benim sevgilimi aldatmış diyorsun. sen şahit oldun mu? nasıl başkasının ağzından bunları anlatabiliyorsun. haddine mi? sevgiline söylersin, o kendine çeki düzen verir. sevgiline söz geçiremiyorsun, kadına yürüyorsun.
git mahkemeden uzaklaştırma çıkar istersen. edep ya hu.
Edebi sizdenmi ogrenicem siz bunlari yazarak kendi edebinizi gosterdjniz haddinizi asmadan yorum yapin
Yerinde olsam sana akıl veren bu arkadaşın açtığı son konuyu okurum. Gelecek ile ilgili bir fikrin olur.Allah mutlulugunuzu daim etsin.demekki mutluda olunabiliyomus.beni sadece benim yasadiklarimi yasayan biri anlayabilir.ayril demek yada aman dunyada baskasimi yok demek kolay.askindan vazgecmek zor.siz eski esiyle gorusmesine konusmasina nasil engel olabiliyosunuz 3 cocuga nafaka yatiriyomu
Yerinde olsam sana akıl veren bu arkadaşın açtığı son konuyu okurum. Gelecek ile ilgili bir fikrin olur.
hangi anlattigimdan anladin acaba cok merak ettim kadinin kendi agzindan konusma kaydi var itiraf ediyo aldattigini kimi koruyosun acaba sirf laf olsun diye konusma sanada selametle..haddini aşan sensin. sen benim edebimi bilemezsin ama anlattıklarından biz seni anladık.
kadını deli gibi kıskanıyorsun. sevgilinin lafıyla kadına demediğini bırakmadın. yok sevgilini aldatmış, yok cıvıyormuş dedinde dedin. daha evlenmeden bu ne kontrolcülük.
hadi şimdi selametle.
Konu basligi ne acabaYerinde olsam sana akıl veren bu arkadaşın açtığı son konuyu okurum. Gelecek ile ilgili bir fikrin olur.
Dalga mı geçtin samantha anlamadımAynen yerinizde olsam Akasya nickli bu zeki kadının tavsiyesini ciddiye alırdım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamileyim-ama-hala-guven-yok.808043/Konu basligi ne acaba
Tesekkur ederim size gercekten cok sasirdim onunda allah yardimcisi olsun ne diyim.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamileyim-ama-hala-guven-yok.808043/
İlk mesajı düzenlemiş ama önceki mesajında hamileyken eşinden dayak yediğini yazmıştı.
Erkek arkadasimla yaklasik 1 sene once tanistik bi kac sonra evlenip bosandigini ve bir cocugu oldugunu ogrendim ama ayrilamadim cok seviyodum. Bu sorunla bas ederim zannediyodum ama gitgide zorlasiyo isim. Eski esiyle ayni mahallede oturuyo evleri cok yakin buda yetmezmis gibi cocugu alip verirken goruyolar birbirlerini. Gorusmelerini istemiyorum buna engel olmaya calisiyorum ama her defasinda kavga ediyoruz. Ailesinden birinin alip vermesini istiyorum fakat kimsenin yardimci olmadigini napabilecegini soyluyo. Her hafta o cocugu alirken ayni sikintiyu yasiyorum acaba gordumu acaba konustumu. En son gecen haftalarda cocuk hastalandi eski esiyle beraber cocugu hastaneye goturduler o an ne yasadigimi bi ben bilirim. Ustelik aradim mesgule verdi erkek arkadasim birde eski esinin telefonda askim yazdigini gordugunu anlatiyo bana bende bu kadar yakinindaydi demek teldeki adimi gorcek kadar dedim cocukla ilgileniodum o sirada dedi. Neyse benim aileme soylemi bekliolar yuzuk takmak icin ama icimde bu kadar sikinti varken bunu nasil yapicam bilmiorum.
Dalga mı geçtin samantha anlamadım
Teşekkür ederim
Hayır gelmiş burada akıl vermiş sonra kocam beni hamileyken dövdü diye konu açmış.
depdertli kimlere kulak veriyor görsün istedim