kimseye anlatamadigim derdim

Anne babalar boşandıklarında çocuklardan da boşanmıyorlar. Elbette ki çocukları için bir araya gelecekler, istişare yapacaklar, hastalıkta, düğünde bir araya gelecekler.

O çocuğun, anne babasını bir arada görme hakkını kimse almamalı elinden.

Eğer yapamayacaksanız şimdiden yolları ayırmak gerekiyor. Omur böyle mucadeleyle geçmez.

hangi anlattigimdan anladin acaba cok merak ettim kadinin kendi agzindan konusma kaydi var itiraf ediyo aldattigini kimi koruyosun acaba sirf laf olsun diye konusma sanada selametle..

sanane bütün bunlardan, bırak onlar aralarında çözsün, hala müdahilsin. sevgilin istese senin görüşme diye tutturmalarını dinler ama ona da mantıklı gelmiyor ki seni dinlemiyor. üstelik senden saklamış, söylememiş bile. bunun hesabında ol.
sevgiline geçiremedinin sözünü, kadına geçirmeye çalışıyorsun.
şimdi empati yap.
acaba kadın seninle muhatap olmak istiyor mu, sana cevap veremeyecek kapasitede mi, çocuğunun hatırına sesini çıkarmıyordur. sen de aynını dene, etrafına daha fazla huzur verirsin.

Erkek arkadasimla yaklasik 1 sene once tanistik bi kac sonra evlenip bosandigini ve bir cocugu oldugunu ogrendim ama ayrilamadim cok seviyodum. Bu sorunla bas ederim zannediyodum ama gitgide zorlasiyo isim. Eski esiyle ayni mahallede oturuyo evleri cok yakin buda yetmezmis gibi cocugu alip verirken goruyolar birbirlerini. Gorusmelerini istemiyorum buna engel olmaya calisiyorum ama her defasinda kavga ediyoruz. Ailesinden birinin alip vermesini istiyorum fakat kimsenin yardimci olmadigini napabilecegini soyluyo. Her hafta o cocugu alirken ayni sikintiyu yasiyorum acaba gordumu acaba konustumu. En son gecen haftalarda cocuk hastalandi eski esiyle beraber cocugu hastaneye goturduler o an ne yasadigimi bi ben bilirim. Ustelik aradim mesgule verdi erkek arkadasim birde eski esinin telefonda askim yazdigini gordugunu anlatiyo bana bende bu kadar yakinindaydi demek teldeki adimi gorcek kadar dedim cocukla ilgileniodum o sirada dedi. Neyse benim aileme soylemi bekliolar yuzuk takmak icin ama icimde bu kadar sikinti varken bunu nasil yapicam bilmiorum.

ne kadar bencil bir insansınız, kendinizden önce o ufak çocuğu düşünün, sağlığında hastalığında tabi ki anne ve babasını bir arada görmek isteyecek ve onlarda bir arada olmak zorundalar, sizin gereksiz kıskançlıklarınız yüzünden düşman olamazlar.
ÇOK İLGİNÇSİNİZ medeni insanlarmış ki çocukları için bir araya gelebiliyorlar, ve böyle bir insanla beraber olduğunuz için sevinmelisiniz. saygılarını yitirmemişler ki yüzyüze bakabiliyorlar birbirlerine.
eski eşini görmek istemeyen ona hakaret eden kaba saba bir adamla olmak sizin için daha mı önemliydi ?

Erkek arkadasimla yaklasik 1 sene once tanistik bi kac sonra evlenip bosandigini ve bir cocugu oldugunu ogrendim ama ayrilamadim cok seviyodum. Bu sorunla bas ederim zannediyodum ama gitgide zorlasiyo isim. Eski esiyle ayni mahallede oturuyo evleri cok yakin buda yetmezmis gibi cocugu alip verirken goruyolar birbirlerini. Gorusmelerini istemiyorum buna engel olmaya calisiyorum ama her defasinda kavga ediyoruz. Ailesinden birinin alip vermesini istiyorum fakat kimsenin yardimci olmadigini napabilecegini soyluyo. Her hafta o cocugu alirken ayni sikintiyu yasiyorum acaba gordumu acaba konustumu. En son gecen haftalarda cocuk hastalandi eski esiyle beraber cocugu hastaneye goturduler o an ne yasadigimi bi ben bilirim. Ustelik aradim mesgule verdi erkek arkadasim birde eski esinin telefonda askim yazdigini gordugunu anlatiyo bana bende bu kadar yakinindaydi demek teldeki adimi gorcek kadar dedim cocukla ilgileniodum o sirada dedi. Neyse benim aileme soylemi bekliolar yuzuk takmak icin ama icimde bu kadar sikinti varken bunu nasil yapicam bilmiorum.
bir adamın çocuğunun annesiyle yarışamazsın, yarışma da zaten.
ömrü boyunca yaşayacağın bi muhabbet bu.. çocuk için ayrılmış dahi olsalar
anne babasını iletişim içinde mutlu görmek önemli.
sen rahatsız oluyorsun diye birileri mi alıp getirip götürecek çocuğu?
bana kalırsa bu, bencillik.

bir paragraftan yorum yapmak çok istemiyorum ama genel bi kıskançlık ya da ilişkiye ya da
sevgiliye güvenmeme durumu var gibi. bu soruların cevabını bulup tatmin olmadan
ilişkiyi ciddi bi boyuta taşımak yanlış olur.

Kaç yaşındasın.Sen sevgilinin sana baştann boşanmış çocuklu olduğunu saklamasına takılmadın da,çocuğunun annesiyle görüşmesine mi takıldın.,ster aynı mahallede otursunlar,ister ayrı ülkelerde.Çocuk için mecburen ama mecburen ama mutlaka görüşecekler.O çocuk hastalandığında,çocuğun okulla ilgili bir durumunda,çocuk mezun olurken,çocuk evlenirken,çocukla ilgili herhangi bir kararda.....yani ömrü boyu görüşecekler.Ama sen boşandığı karısıyla saçma sapan sevgili kaprislerin yüzünden bir araya gelemezler gibi bir durum içerisine giriyorsan neden ayrılmayı denemiyorsun.Bu adam çocuklu ve sen bunu kaldıramayacaksın.

X