kimseye anlatamadigim derdim

Cok acimasizsiniz
Kendinizi o eski esin yerine koyun lutfen
Ne olacakti cocugu babaya kapici copcu mu goturecekti?ne garip dusunce bir baskasi alsin versin demek

Başta tanisirken saklamis cocugu oldugunu, durust olmadigi icin suan eski esiyle olan iliskisi konusunda guvenemiyorsunuz. Yol yakinken donun bence. Omur boyu kiskanclikla gecmez. İlk evliligini yapacak biriyle evlenin. Adam basta durust olsaydi sizin iciniz daha rahat edebilirdi. Ama bastan yanlislik var.
Tecrube kabul edip ayrilin bence

Onlar bir ömür görüşecekler. Bunu bil ona göre devam et ilişkine. Benim annem babam da ayrı hatta babam 2. Evliliğini yaptı ama bizim için hep görüştüler zorunlu hallerde. Hastalık,düğün,cenaze vs. Aradaki çocuk için en sağlıklısı da bu zaten.
Adamın başının etini yiyip çocuğuyla arasına soğukluk sokmayın lütfen. Arada bir merhaba demekle eski duygular depreşmez. Anlaşabilseler zaten boşanmazlardı.

Siz sevgilinize güvenmiyorsunuz bence. Sonuçta çocuğunu saklamış sizden.

bence bu korkularınıza erkek arkadaşınız sebep olmuş..
yani zamanında sizden gerçeği saklamasaydı size karşı daha dürüst davransaydı bu gün bu kadar öfke dolu , şüpheci olmaya bilirdiniz..

ve bu basite alınacak bir durum da değil, bir erkek neden evlenip boşandığını gizler?
tam da bu sebeple işte kızı kendine önce aşık edecek ki, bırakamasın..
bir tezgah yani...

birlikteliğinizi sorgulayın derim..
aşk doğru insanla güzel...

kendinize bu kötülüğü yapmayın, insan yaşarım sanıyor ama tahammül edemediği insanlarla yaşayamıyor...
içi içini yiyor, gün gelecek heba olacaksınız..
değmez...

Sizin yaptığınız doğru değil ama o da bu çok buyuk bir yalan. Nasıl yalani kabul edebildiniz anlamadim. Seviyorum ayrilamadim hatasını bende yapmıştım ama yalan mevzuu değildi. Sonra çok değiştim ne gerek var böyle biriyle olmaya. Hani minicik bir yalan olsa neyse dersin. Yani hayatini etkilemeyecek birşey ama bu hayatinin tam ortasına düşmüş koca bir yalan..

evlensende sonu bosanma bu iliskinin.Cunku sorun guven falan degil,kiskanclik..sen dir dir etcen eski esin eski esin diye , adami sikacaksin ortada bisey yokken..o seni birakir gibime geliyor ilerde..hem bu yalaninida sonradan ogrenmissin..cok buyuk bi yalan bu.Bu iliski icin cok guclu olman lazim, simdiden tahammul edemiyorsan ..ne bilim...Allah hakkinda ne hayirliysa onu nasip etsin ..

Ortada bir çocuk varsa tabiki görüşülecek. Sizin kıskanmanız biraz anormal bence. Hem adam size ilişkinin başında yalan söylemiş bu mevzu daha önemli bence. Kaldı ki kadını arayıp uyarmak filan nasıl şeyler bunlar. Daha eşi bile değilsiniz. Eşi bile olsanız böyle bir şey yapma hakkınız yok. Kadın sakinmişte bir şey dememiş. Hem siz sevgilinizin anlattığı kadar bilebilirsiniz olayları. O da ne kadar doğru söylerse!

O adam eski eşiyle ömrünün sonuna dek görüşecek
Bunu yaşayan biri olarak söylüyorum
Eğer kaldıramayacaksan devam etme
Zamanla bunun önüne geçerim diye düşünüyorsan hiç düşünme
Çocuk olduğu için sürekli görüşmek zorundalar

Çok saçma söyledikleriniz...
Bende boşandım ve erkek arkadaşımda boşanmış biri..
Ve eski eşi arıyorda, benim eski eşimde arıyor ve birbirimize sorun yapmıyoruz...
Belki durumlarımız eşit olabilir ama amaç sadece çocuk için görüşmek..
Arada duygusal bi bağ olsa neden boşanalım ki biz dimi...
Siz yapamazsınız bu adamla ayrılın bence...

Bence sen bunları hiçbir zaman kaldıramicaksın, ne kendini nede adamı zorla. Ayrılın

Cok acimasizsiniz
Kendinizi o eski esin yerine koyun lutfen
Ne olacakti cocugu babaya kapici copcu mu goturecekti?ne garip dusunce bir baskasi alsin versin demek
Acimasiz oldugumu nerden anladiniz acaba benmiyim acimasiz annesimi 3 gun cocugunu evde aci cekerken bekletip 3.gun gece yarisi arayip doktora goturelim diyenmi benmi ben doktora gotyrmesin aman oglunu gormesin demiyorum aksine bulustugumuzda getir diorum lavaboya gitsem beni kapida bekliyo cocuk kotuluk yapacak bi insan olsam cocuga bu kadar iyi davranirmiyim.erkek arkadasim bana masraf yapmasin cocugunun nafakasindan kesmesin diye disarda onunla yemek bile yemiyorum neyin hesabini soruyosunuz benden anlamadan dinlemeden

zor bi durum ama ilerde bu sorun evine yansıcak sonuçta çocuqundan vazqeçemez en iyisi yol yakınken dön

Acimasiz oldugumu nerden anladiniz acaba benmiyim acimasiz annesimi 3 gun cocugunu evde aci cekerken bekletip 3.gun gece yarisi arayip doktora goturelim diyenmi benmi ben doktora gotyrmesin aman oglunu gormesin demiyorum aksine bulustugumuzda getir diorum lavaboya gitsem beni kapida bekliyo cocuk kotuluk yapacak bi insan olsam cocuga bu kadar iyi davranirmiyim.erkek arkadasim bana masraf yapmasin cocugunun nafakasindan kesmesin diye disarda onunla yemek bile yemiyorum neyin hesabini soruyosunuz benden anlamadan dinlemeden
Hesap sormuyorum cocugu baskasi alsin versin diyorsunuz bu hangi mantiga sigar siz cocugunuzu nasil baskasiyla babasina yollarsiniz kendinizi o bayanin yerine koyun diyorum ayrica buradaki pek cok arkadasin da dedigi gibi bosanmis aileler cocuklari icin her zaman bir araya gelmek durumundalar eger bu durumu hazmedemeyecekseniz bekar birini bulun cocuklari hastayken kacinci gun doktora goturulecegi sizi hic alakadar etmez bence
Cocuga kotuluk yapiyorsunuz da demedim ayrica siz bence o cocuga iyilik yapmak istiyorsaniz biraz iyi niyetli olun babasini annesinden kiskanmayin luzumsuz yere yeterli

Erkek arkadasimla yaklasik 1 sene once tanistik bi kac sonra evlenip bosandigini ve bir cocugu oldugunu ogrendim ama ayrilamadim cok seviyodum. Bu sorunla bas ederim zannediyodum ama gitgide zorlasiyo isim. Eski esiyle ayni mahallede oturuyo evleri cok yakin buda yetmezmis gibi cocugu alip verirken goruyolar birbirlerini. Gorusmelerini istemiyorum buna engel olmaya calisiyorum ama her defasinda kavga ediyoruz. Ailesinden birinin alip vermesini istiyorum fakat kimsenin yardimci olmadigini napabilecegini soyluyo. Her hafta o cocugu alirken ayni sikintiyu yasiyorum acaba gordumu acaba konustumu. En son gecen haftalarda cocuk hastalandi eski esiyle beraber cocugu hastaneye goturduler o an ne yasadigimi bi ben bilirim. Ustelik aradim mesgule verdi erkek arkadasim birde eski esinin telefonda askim yazdigini gordugunu anlatiyo bana bende bu kadar yakinindaydi demek teldeki adimi gorcek kadar dedim cocukla ilgileniodum o sirada dedi. Neyse benim aileme soylemi bekliolar yuzuk takmak icin ama icimde bu kadar sikinti varken bunu nasil yapicam bilmiorum.
Burada kilere ayrıl bitir demek çok kolay sol tarafından ini sen hariç kimse bilemez bende ayni durumdayım iyi olan tarafı onun eski esi evli başka semtte ve çocuğu anne anne den alıyor yine Dr karşılaşıyor olabilirler ama sevgilim ona bakmaz iletişim kurmaz ben eminim nişandan önce bu sorunları cözün çünkü bizde evlilik düşünüyoruz ama önce anlasabiliyormuyuz buna emin olmak lazim bile bile lades deme ölç tart önce ayni mahallede oturma önce mutlaka karşılaşırsınız hani bu senin elinde çocuk simdi küçük 5sene sonra bunlar sorun olmaz

kadın gezmeye gittiğinde bile arayıp bizi al diye mesaj atıyormuş ve telde eski kocası hala aşkım diye kayıtlıymış bu ayrıntılara dikkat edilmedi sanırım.boşanmış eşler birbirleriyle mesafeyi korusa ve laçka bir durum yaratmasa sevgililer veya yeni eşlerde bu derece sıkıntı çıkarmazlar belkide.ama hala evlilik devam ediyor gibi davranışları hangi kadın kabul edebilir.yeri geliyor eşiniz sıradan bir kadınla merhabalaşıp biraz senli benli sohbet etse bile tahammül edemiyoruz.kimse eşini paylaşıyormuş gibi hissetmek istemez.keşke her ayrılan çift filmlerdeki gibi düzeyli bir ilişki içinde olsa.

kadın gezmeye gittiğinde bile arayıp bizi al diye mesaj atıyormuş ve telde eski kocası hala aşkım diye kayıtlıymış bu ayrıntılara dikkat edilmedi sanırım.boşanmış eşler birbirleriyle mesafeyi korusa ve laçka bir durum yaratmasa sevgililer veya yeni eşlerde bu derece sıkıntı çıkarmazlar belkide.ama hala evlilik devam ediyor gibi davranışları hangi kadın kabul edebilir.yeri geliyor eşiniz sıradan bir kadınla merhabalaşıp biraz senli benli sohbet etse bile tahammül edemiyoruz.kimse eşini paylaşıyormuş gibi hissetmek istemez.keşke her ayrılan çift filmlerdeki gibi düzeyli bir ilişki içinde olsa.
Sagol tek tek herkese dert anlatamadim beni en iyi sen anladin ne demisler bana beni anlayani getirin.benim ne cektigimi bi allah bilir bi ben vicdansiz oldum babasindan cocugunu ayiran oldum kotu insan oldum ama kimse benim ozumu bilemez. Kimse esini paylasamaz kendi esleri birine goz ucuyla baksa olay cikarcak kadinlar bana goruscek tabi diye akil veriyo

benim de eşim daha önce evliydi
o 35 ben 24üm üstelik
3 tane de çocuğu var
ben de çok kıskanıyorum ama ona güvendiğimi de hissettiriyorum...
çünkü ona dedim ki eğer beni aldatırsan seni allaha havale ediyorum diye.
hatta beni aldatabileceğine inanmıyorum. çünkü bana aşırı bağlı..
o hata yapan herkesi tek kalemde siler düşünmeden. ama ben o kadar kavga etmeme rağmen bana çok bağlı.. sürekli de BENİ ASLA BIRAKMA. BU DÜNYADA HUZUR BULDUĞUM TEK KADINSIN diyor sürekli...
şuan 33 haftalık hamileyim. 22 haftalıkken doktor bebeğimiz için risk olduğunu, ya anneyi ya bebeği kurtarabileceğini söyledi sorun devam ederse diye. eve geldiğimizde konuştuk. bana dedi ki senin hayatın benim için en önemli şey ve benim için hiçbişeyin değeri yok senin yanında...
onun o desteği sayesinde şimdi ben de oğlumuz da çok iyiyiz...
KISACASI : ERKEKLER HUZUR ARAR Bİ KADINDA. EĞER ONA ARADIĞI HUZURU DOĞRU Bİ ŞEKİLDE VERİRSENİZ HİÇ Bİ KADINA BAKMAZ

Ömrün boyunca bu sorunu çekersin , seni üzmek istemem ama tanıdığım biride bu sorunu yaşıyordu sonra aldırış etmeyip evlendi , sürekli bu konu üzerine kavga çıkınca ayrıldılar bu sefer her şey daha kötü oldu . Tekrar düşün derim...

X