Çocuğu biri alıp veremez ki.Enim cocukla aram cok iyi genelde zaten cok iyidir.arti ben aradigimda hastanede olduklarini bilmiyodum. Sorun cocukla ilgilenmesi degil cocugunu sevmesi sefkati benim hosuma gidiyor.sadece alip verirken surekli birbirlerini gormeleri ailesinden biri verip alabilir tek derdim bu
Gercekten beni anlayan biriyle konusmaya ihtiyacim vardi.cocugu ben 6 aydir taniyorum bazen onlardan cok dusunuyorum hatta ilk bosandigini ogrendigimde beni birak git baris cocugun icin dedim o da asla sen olsanda olmasanda barismam dedi.cocugu doktora tabiki goturcek ben kontrole niye arabayla goturmedin diye kizdim o da gunduz evde gotursun dedi.benim derdim evleri yakin cocugu istedigi zaman alabiliyo ve her defasinda erkek arkadasim onu goruyo bazen benden cok goruyo. Onemli bigun olur tabiki gorcekler birbirlerini. Kadin erkek arkadasimi aldatmis ve oyle bosanmislar zaten gorucu usulu evlenmisler. Kadin cok yilisik bi kere benim yanimda yolda karsilastilar dibine kadar gordi cocugu verip geri cekilmeedi.ben erkek arkadasima guveniyorum ama karsi tarafa guvenmiyorum hersey beklerim ondan.bence boşuna kafana takıyorsun bende eşimden ayrıldım ve her 15 günde bir çocuğu babası alıyor ki başkası alamaz direk şikayet ederim.erkek arkadaşın eski eşini bitirmiş ki baksana senle yeni bir ilişkiye başlamış.ben kendimden örnek vereyim onu gördüğüm zaman hiç etkilenmiyorum bile sıradan bir insan benim için bu şekilde kurmaya devam edersen kendini yer bitirirsin takma kafana iş ciddiye binince beraber alır beraber bırakırsınız çocuğu biraz sabret.