Erkek arkadasimla yaklasik 1 sene once tanistik bi kac sonra evlenip bosandigini ve bir cocugu oldugunu ogrendim ama ayrilamadim cok seviyodum. Bu sorunla bas ederim zannediyodum ama gitgide zorlasiyo isim. Eski esiyle ayni mahallede oturuyo evleri cok yakin buda yetmezmis gibi cocugu alip verirken goruyolar birbirlerini. Gorusmelerini istemiyorum buna engel olmaya calisiyorum ama her defasinda kavga ediyoruz. Ailesinden birinin alip vermesini istiyorum fakat kimsenin yardimci olmadigini napabilecegini soyluyo. Her hafta o cocugu alirken ayni sikintiyu yasiyorum acaba gordumu acaba konustumu. En son gecen haftalarda cocuk hastalandi eski esiyle beraber cocugu hastaneye goturduler o an ne yasadigimi bi ben bilirim. Ustelik aradim mesgule verdi erkek arkadasim birde eski esinin telefonda askim yazdigini gordugunu anlatiyo bana bende bu kadar yakinindaydi demek teldeki adimi gorcek kadar dedim cocukla ilgileniodum o sirada dedi. Neyse benim aileme soylemi bekliolar yuzuk takmak icin ama icimde bu kadar sikinti varken bunu nasil yapicam bilmiorum.
Enim cocukla aram cok iyi genelde zaten cok iyidir.arti ben aradigimda hastanede olduklarini bilmiyodum. Sorun cocukla ilgilenmesi degil cocugunu sevmesi sefkati benim hosuma gidiyor.sadece alip verirken surekli birbirlerini gormeleri ailesinden biri verip alabilir tek derdim buZor bir durum. Bu durumla baş edemeyeceksiniz yol yakınken ayrılın. Ortada bir çocuk var ve onlar o çocuk için Görüşmek zorundalar. Çocuk hasta ne demek görüşme, niye hastanedeyken arıyorsunuz ki? Sizi eski eşiyle aldatmasını mı bekliyorsunuz. Sizden daha önemli olan birşey var çocuğunun psikolojisi. O çocuk anne baba ayrı büyüyor ve büyüyecek, ona iyi bir ebeveyn profili çizmek zorundalar. Sizin bunu kıskançlıklarınız için engellemeye hakkınız yok. Zaten bu mevzuda tartışmaya devam ederseniz o sizden ayrılmak zorunda kalacak. He bir de o çocuğa iyi davranıp sabır ve şevkat gösterebilecek misiniz? Bu da önemli bir soru?
Uzun geldi ben yazmamıştım siz yazmışsınız. Daha çocuğu alıp vermeleri, hastaneye gitmelerini sorun ediyor malesef. Bu sebeple düşünmeli, eğer kıskançlık yapıyorsa onun bu iliskiyi bitirmesi lazım, engellemeye çalışması büyük hata. Zaten engellenemez, biri o çocuğun annesi biri babası, ayrılmışlar ama çocukları var bunu kabul etmeli, o çocuk hep ikisinin kalacak. Bu da onlarca, yüzlerce özel günü beraber geçirmeleri demek oluyor.Ortada bir çocuk olduğu için bu konuda söz hakkı olucak en son insansın ne yazikki. Ne demişler ya bu deveyi guduceksinn ya bu Diyardan gidiceksin. Bu şekilde davranmaya devam edersen evlenseniz bile seninde adını eski es listesine yazdirman hiçte uzun surmicek bence. Ki ben olsam cekmezdim bilerek evlendin kabul ettin şimdi bana hayatı zehir ediyosun diye. Ömür boyu görüşmek zorunda olucaklarini daha çocuğun doğum günleri sözü nişanı dugunu askeri sünneti okulun ilk günü son günü gösteri günü şeklinde şeyler olucaginida unutmamalisin. Bence ya kafa yapıni değiştir ya da ilişkiyi bitir. Yoksa sende bosanicaksin bir gün Bu gidişle. Sevgilerr
Ne istiyonuz cocuk ölsemiydi Allah korusun sizin sozunuzu dinliyim derken.
Mutlumu olucaktiniz tm askim cocugumu goturmuycem hastaneye dediginde?
Dua etki cocuguna babalik etmeye devam ediyor.
Evet farkindayim sorun cocuk degil.
Sorun eski esi.
ama egerki bu kadar sorun olucaksa bu konu hic baslamiycaktiniz.
Ne istiyonuz cocuk ölsemiydi Allah korusun sizin sozunuzu dinliyim derken.
Mutlumu olucaktiniz tm askim cocugumu goturmuycem hastaneye dediginde?
Dua etki cocuguna babalik etmeye devam ediyor.
Evet farkindayim sorun cocuk degil.
Sorun eski esi.
ama egerki bu kadar sorun olucaksa bu konu hic baslamiycaktiniz.
Bakın o çocuğun psikolojisi için Görüşmek zorundalar, yüzlerce özel günde görüşecekler. Bu yazılanlar inanın sizin iyiliğiniz içinde, sizi yargılamak için değil, bilin bunları diye. Bunları kabullenmek zorundasınız, yoksa o sizden vazgeçebilir. O eski Eş unutmayın, eski..Enim cocukla aram cok iyi genelde zaten cok iyidir.arti ben aradigimda hastanede olduklarini bilmiyodum. Sorun cocukla ilgilenmesi degil cocugunu sevmesi sefkati benim hosuma gidiyor.sadece alip verirken surekli birbirlerini gormeleri ailesinden biri verip alabilir tek derdim bu